Оголошення про продаж Авто в Хмельницькому

З VIN-кодом
23.05.2024
21 999 $
883 039 грн
Бензин 2 л.
Автомат
60 тис. км
Хмельницький
Состояние нового автополностью обслуженный и вложений не требуетмакимальная комплектациялюбой вид переоформления
З VIN-кодом
21.05.2024
14 500 $
581 885 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
240 тис. км
Хмельницький
Продам авто в гарному стані
З VIN-кодом
22.05.2024
14 777 $
593 148 грн
Бензин 3 л.
Автомат
200 тис. км
Хмельницький
...автомобиль!Автомобиль стоит внимания, кто купит не пожалеет о покупке данного автомобиля!Торг в пределах разумного!Детальнее по телефону!Рассмотрю варианты обмена!
З VIN-кодом
23.05.2024
7 200 $
289 008 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
136 тис. км
Хмельницький
...в родной краске и без коррозии, однако присутствуют незначительные следы эксплуатации, мотор, коробка, ходовая часть без замечаний, обслуживалась на тойоте!
Нове
Дизель 2.3 л.
Ручна / Механіка
Хмельницький
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
21.05.2024
16 000 $
642 400 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
50 тис. км
Хмельницький
...комплектації. Перший власник. Купувалась в офіційного дилера. Повне каско та обслуговування виключно на офіційному сервісі (усі записи присутні в електронній сервісній книжці). Два ключа. Салон автомобіля в ідеальному стані, без потертостей та пошкоджень. Жодна деталь не фарбувалась! Гаражне зберігання! Автомобіль експлуатувався в основному по місту (робота,школа,гуртки для дітей). Автомобіль укомплектований: Камери огляду на 360 Партронік Система допомоги при старті вгору Датчик сліпих зон Клімат - контроль Мультируль Сенсорна магнітола з Apple CarPlay Круїз контроль -Підігрів сидіння -АUX -USB Додатково в офіційному сервісі встановлено оригінальні підкрилки, бризговики та двосторонню авто сигналізацію . Також в наявності є майже нова зимова резина на дисках. Комплект оригінальних килимів + килимки Evа За бажанням і кошти покупця можлива перевірка на будь-якому сервісі. За домовленістю можливий огляд авто в межах області у покупця.
З VIN-кодом
04.05.2024
69 999 $
2 810 459 грн
Бензин 4 л.
Автомат
27 тис. км
Хмельницький
...каталізаторів, вихлоп AMG PERFORMANCE, прошитий двигун, прошита коробка, BLOW OFF (гаряче повітря не повертається в турбіни), AMG блокування диффернціалу задньої осі, спортивна ходова система AMG RIDE CONTROL,різниширокі 19 AMG ковані диски з хрестовидним дизайном, встановлені спортивні шкіряні крісла з розвиненою бічною підтримкою, кермо з усіченим ободом AMG PERFORMANCE. Оновлений щиток приладів, центральна консоль та вставки на дверних панелях виконані з карбону, асистент попередження зіткнення COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, система PRE-SAFE, проекційний дисплей Head-up-display, обивка стелі тканина - чорний, адаптивний асистент дального світла PLUS, акустична система Burmester Surround-Soundsystem, мультимедійний дисплей, Функція пуску KEYLESS-GO, бездротова зарядка, , передня частина автомобіля та всі проблемні місця оклеєні бронеплівкою!!!Якщо ви шукаєте дійсно якісний автомобіль для своїх потреб, ви його знайшли! Запрошуємо Вас на тест драйв данного авто в будь-який зручний час для Вас. Також пропонуємо вам купівлю у кредит або криптовалютою. або обмін на ваше авто. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном або пишіть нам: у чаті AutoRia, Viber або Telegram.Автомобіль повністю перевірений нашими спеціалістами, перевірка кузова на ремонт та повторне фарбування, комп'ютерна діагностика (перевірка двигуна, КПП, системи безпеки), перевірка електроніки (працездатність датчиків та електронних систем), перевірка авто по базах (юридичних, бази СТО та дилерів)
З VIN-кодом
02.05.2024
16 990 $
681 638 грн
Електро 0 л.
Автомат
38 тис. км
Хмельницький
...и для пассажиров!КОМПЛЕКТАЦИЯ:Интеллектуальная система экстренного торможения (FEB) Интеллектуальная система контроля рядности движения (LDW) Интеллектуальная система предотвращения выезда из полосы движения (LI)Система мониторинга «слепых зон» (BSW)Система предупреждения о перекрестном движении сзади (CTA)Система автоматического переключения дальнего света на ближнее (HBA)Интеллектуальная система контроля усталости водителя (DAA)Интеллектуальный круиз-контроль с ограничителем скоростиИнтеллектуальная система кругового обзора с цветным дисплеем (AVM)Система распознавания движущихся объектов (MOD)Интеллектуальная система регулирования плавности движенияИнтеллектуальная система контроля траектории движенияСистема контроля давления в шинахСистема помощи при старте вверх (HSA)6 подушек безопасности (фронтальные, боковые передние и шторки безопасности)Передние ремни безопасности с регулировкой плечевой точки по высотеСистема крепления детских сидений ISOFIXТормозная система с ABS, Brake Assist и EBDСистема стабилизации автомобиля (ESP)Предупреждающий звук для пешеходовСигнализатор о непристегнутых ремнях безопасностиРемкомплектАудиосистема с 6 динамикамиBluetooth®/USB/AUX/12V socket7" TFT цветной дисплей на приборной панели8" сенсорный экранПоддержка Apple CarPlay®/Google Android Auto®Сервисы системы NissanConnect ServicesНавигационная система NissanConnectКлимат-контрольРегулировка рулевой колонки по вылету и высотеМультифункциональный руль с кожаной отделкойЭлектростеклоподъемники всех дверейКамера заднего видаБоковые зеркала с электрорегулировкой, обогревом и функцией автосборки.Система бесключевого доступа I-keyКнопка запуска двигателяИнтеллектуальная педаль e-PedalФункция изменения режимов движения (Eco/B)Если вы ищете действительно качественный автомобиль для своих нужд, вы его обнаружили! Приглашаем Вас на тест драйв данн
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Хмельницький
З VIN-кодом
23.05.2024
13 800 $
553 932 грн
Бензин 1.2 л.
Ручна / Механіка
86 тис. км
Хмельницький
...палива так і по обслуговуванні. НЕ РОБОТ, проста та надійна механіка. Стан практично нової машини. Торг присутній
З VIN-кодом
21.05.2024
15 799 $
634 329 грн
Газ/бензин 3 л.
Автомат
190 тис. км
Хмельницький
Автомобіль у відмінному технічному стані Нова гума, два комплекта ковриків, працюють всі кнопки Реальному клієнту хороший торг !
З VIN-кодом
02.12.2023
33 800 $
1 356 056 грн
Бензин 2 л.
Автомат
57 тис. км
Хмельницький
Автомобиль приобретен у официального дилера BMB "Бавария Запад" и находится на гарантии до февраля 2024 года с возможностью продления дальнейшей гарантии.Два комплекта резины с легкосплавными дисками.
Нове
Дизель 1.5 л.
Автомат
Хмельницький
З VIN-кодом
26.04.2024
16 100 $
646 254 грн
Електро 0 л.
Варіатор
55 тис. км
Хмельницький
...без пошкоджень,шкіряні сидіння з перфорацією,та підігрівом.Має тепловий насос,швидкісний порт зарядки,та багато іншого,авто обслужено не вимагає вкладень!Подробиці за телефоном.
З VIN-кодом
23.05.2024
12 500 $
501 750 грн
Бензин 3 л.
Автомат
225 тис. км
Хмельницький
...обслужен.Один владелец в Украине.За более подробной информацией обращайтесь по телефону.

Типи транспорту в Хмельницькому

Дивіться також:


Хмельницький - місто, яке асоціюється з торгівлею. Його речовий ринок відомий Україні та за межами країни. Автобазар в Хмельницькому, в свою чергу, підкреслює статус торгового міста. Кількість оголошень про продаж б/у машин на AutoMoto.ua є тому доказом! 

Якщо ви збираєтесь купити авто в Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Нетішині, Шепетівці, Старокостянтинові та інших містах, скористайтесь зручним пошуком АвтоМото. Наш алгоритм шукає нові машини та з пробігом на 100 автосайтах країни та подає знайдені оголошення в одному каталозі. Спробуйте і ви заощадите час на перегляд одних і тих самих пропозицій на різних автомайданчиках. 

Яке авто вибрати жителю Хмельницького? 

Авторинок в місті Хмельницький забезпечує потреби жителів в транспортних засобах. Переконайтесь самі - перегляньте сторінки каталогів AutoMoto.ua: європейські, корейські, японські, американські бренди, різний пробіг та ціни. Ви без перешкод можете купити б/у авто в Хмельницькій області будь-якого класу: від малолітражного бюджетного хетчбека до седана бізнес-класу. 

Ось кілька важливих моментів, які варто врахувати при виборі машини в регіоні:

  • ліквідність перепродажу. Хмельничани, як ніхто інший, знають толк в торгівлі. Тому варто оцінити вигідний продаж машини у Хмельницькій області в майбутньому. Найліквіднішими на авторинку вважаються Mazda, Hyundai, Renault, Honda та Volkswagen;
  • економність. Ціни на пальне постійно ростуть, тому немає значення, де ви шукаєте авто, в Волочиську, Полонному, Красилові, Летичеві чи Деражні, - крізь вибирайте транспортний засіб з економною витратою палива.

Як вибрати б/у автомобіль в місті Хмельницький

Система AutoMoto.ua знайшла більше 5 000 оголошень про продаж авто в Хмельницькій області на найпопулярніших автосайтах країни. Погодьтесь, автобазар чималий! Для того, щоб швидко вибрати автомобіль, ми створили зручний фільтр. Заповніть поля і побачите тільки ті моделі, які цікавлять. Сортуйте знайдені машини так, як зручно (за ціною, пробігом, релевантністю) та економте час на пошуку авто! 

Ми турбуємось про безпеку ваших покупок, тому AutoMoto.ua перевіряє транспортні засоби, де є державний реєстраційний номер авто, по відкритій базі МВС. Всю отриману інформацію додаємо до сторінки оголошення в окремому блоці у вигляді порівняльної таблиці.  

Де купити новий автомобіль в Хмельницькому

Авторинок регіону - це не лише б/у, але й нові машини. Ви можете купити авто в Хмельницькій області у одного з 18 офіційних дилерів. Місцеві автосалони обслуговують бренди Nissan, Skoda, BMW, Citroen, Audi.