Оголошення про продаж Авто в Києві

З VIN-кодом
19.05.2024
37 500 $
1 505 625 грн
Бензин 1.98 л.
Автомат
41 тис. км
Київ
...пакет R-LINE+BLACKЦвет белый перламутрДиски R19!Черный потолок!Бесключевой доступСистема Start/StopОткрытие багажника взмахом ногиУдержание в полосеАдаптивный круиз контрольКруговые камеры!3х зонный климатПодогрев всех сиденийТоповая Led оптика IQ LIGHTПриборная панель Virtual CockpitМаксимальная мультимедиаНавигацияCar Play/Android autoАвтопарковкаЭлектро привод багажника и прочее!Тонирование LlumarПодробная информация по телефону!ВОЗМОЖНЫЙ ОБМЕН НА ВАШ АВТОМОБИЛЬ!ВОЗМОЖНАЯ ПРОДАЖА ПО КРИПТОВИТУ !
З VIN-кодом
21.05.2024
21 500 $
863 225 грн
Бензин 3 л.
Автомат
86 тис. км
Київ
...(максимальне комплектування з можливого) Конфігурація включає: M-обвіс, салон індивідуал (коричневий), стеля алькантара, проекція на лобове, адаптивна підвіска, розширений шкіряний пакет, зручні сидіння, пам'ять / масаж для водія та пасажира, бічні / задні штори, елементи управління чорнго кольору (вуглепластик), великий екран салону, розширені датчики паркування, докатка, домкрат, Aux, Bluetooth, 4х зонний клімат, музична система Harman Kardon, 8ми шарове фарбування кольору «Біла перлина», доводчики дверей, підсвічування повороту протитуманною фарою, підігрів дзеркал тощо. Продається з дисками 18 радіусу Mak (чорний, без подряпин) + диски 19 радіусу WSP Italy (пара подряпин), літня гума 18 радіус Michelline Pilot Sport 5 (пройшла 500 км), літня гума 19 радіус Yokohama Sport (не більше 4000 км), дах - дзеркала - спойлер затягнуті в чорну плівку. Машина без ДТП (тільки фарбувалася права дверь від подряпини, ударів по машині не було ніяких), на машині не дрифтували, коробку не вбивали (мотор теж). Обслуговувалась на офіціалі. ТО робилося вчасно. Є 2 ключа та книга до авто. У січні 2024 року змінювалася електрична помпа + термостат. Використовувалася як сімейний автомобіль у теплі пори року. Здебільшого літо. (У холодні пори року стояла в підземному отаплієвому паркінгу). Взимку їздила за весь час експлуатації 3 місяці. Пробіг реальний. Перекупів прохання не турбувати. Торг є (у рамках розумного). Перегляд машини до 18:00 Куренівський парк. Або після 18:00 ЖК Місто Квітів. Обмін не роблю.
З VIN-кодом
15.05.2024
36 700 $
1 473 138 грн
Гібрид (HEV) 2.49 л.
Варіатор
44 тис. км
Київ
...и электромотором, каждые ступенчатой ??АКПП.комплектация Stayl:-электрорегулировка сиденья-активный круиз контроль-система предотвращения столкновения-система удержания в полосе движения -линейный обогрев лобового стекла-датчик света/дождя/ давления в шинах-Bi/LED фары-безключевой доступ-крышка багажника с электроприводом -подогрев передних сидений-подогрев руля-выбор режима движения-электронный стояночный тормоз -сигнализация с меткой-беспроводная зарядкаНалицо полная история обслуживания в дилерской сети с абсолютно всеми чеками и актами выполненных работ. Замечания по технической и визуальной части отсутствуют. Проверки на любых СТО.В авто не крашена ни одна деталь. Вся передняя часть и глянцевые элементы кузова, пороги и другие проблемные города затянуты в антигравийную пленку.К авто прилагаются два комплекта новой резины, два ключа и сервисная документация. При просмотре вы действительно будете поражены состоянием авто!!! Звоните. Просмотр предварительной договоренности.
З VIN-кодом
23.05.2024
35 000 $
1 404 900 грн
Бензин 1.98 л.
Автомат
47 тис. км
Київ
...оклеили анти гравийной пленкой бампер, фары, капот и крылья полностью, стоки сбоку ветрового стекла, зеркала, под ручками и пороги.
Нове
Дизель 1.95 л.
Роботизована
Київ
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
22.05.2024
28 000 $
1 123 640 грн
Дизель 2.44 л.
Автомат
85 тис. км
Київ
Авто куплено в салоне в Киеве. Полностью обслужено. Не требует никаких вложений.Все обслуживание полностью по регламенту.Последнее ТЭО пройдено на 80 тыс.Авто выехало из салона в 2018 году
21.05.2024
19 500 $
783 119 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
173 тис. км
Київ
...крім шкіри. Адаптивний круїз контроль, рух в полосі, тримання дистанції до автомобіля спереду, підігрів руля , автоматичне дальнє світло, шкіряне кермо, датчик сліпих зон, без ключовий доступ в авто, Лед ходові вогні. Камери 360 . Фаркоп. Електробагажник. Навігація та багато інших функцій. Автомобіль не битий і не фарбований. Колір білий перламутр. Нова літня гума Michelin. Сервісна книга, всі т/о на офіційній станції.
З VIN-кодом
22.05.2024
29 999 $
1 204 159 грн
Бензин 2 л.
Автомат
78 тис. км
Київ
...тільки після ТО, на даний момент вкладень не вимагає ЗАГАЛЬНО!Дуже гарний і ефектнийАвтомобіль безперечно коштує своїх грошей.Кому дорого, можна із задоволенням купити авто у гіршому стані великим пробігом та комплектацією.ЧЕСНИЙ ПРОДАЖ!!!
Нове
Бензин 3 л.
Автомат
Київ
З VIN-кодом
22.05.2024
73 000 $
2 930 220 грн
Гібрид (HEV) 2.97 л.
Автомат
27 тис. км
Київ
...Автомобиль оклеен в пленку в SouthArt (капот, крыша, пороки, крышка багажника, бамперы. )Возможна проверка автомобиля на официальной станции.
З VIN-кодом
21.05.2024
29 900 $
1 199 887 грн
Бензин 2.5 л.
Варіатор
2 тис. км
Київ
...И многое другое. Автомобилям очень комфортно и стильно. Полный привод, подходы как по городу так и на дальние поездки.Новое Авто. Колокола
З VIN-кодом
23.05.2024
47 950 $
1 924 713 грн
Бензин 2 л.
Типтронік
26 тис. км
Київ
...т.о. Одним словом- новый автомобиль. Весь автомобиль в заводском лакокрасочном покрытии. Не бит не крашен. Богатая комплектация( S-line наружный и внутренний, матричные фары, камера заднего вида, салон audi exclusive, бесключевой доступ, музыка Bang Olufsen, слепые зоны, диски r20 Audi sport, CarPlay, навигация, беспроводная зарядка, и многое другое) Кто первый приедет- тот ее и купит. Автомобиль настроение и эмоции. Возможен обмен на ваш автомобиль. Возможен расчет криптовалютой.
Нове
Бензин 1.5 л.
Варіатор
Київ
З VIN-кодом
23.05.2024
8 150 $
327 141 грн
Бензин 1.2 л.
Автомат
65 тис. км
Київ
...CAR PLAY, навігація, камера. Без пробігу по Україні.Власник. Розумний торг.Не потребує вкладень. Сів- поїхав.Без пробігу по Україні.Власник. Розумний торг.В наявності є інші Nissan MARCH та гібрид Nissan Note e-POWER 2018 року - 11900$,та гібриди Yoyota AQUA ,ціни від 7000$ до 15000$ ,в оголошенні під моїм фото відривайте розділ всі пропозиції ( ОГОЛОШЕННЯ) продавця.Всім гарних придбань.Слава ЗСУ!
З VIN-кодом
22.05.2024
9 999 $
401 359 грн
Електро 0 л.
Автомат
93 тис. км
Київ
...Все вопросы по телефону!Все это – без посредников и с доступными ценами. Предложим ЛЮБОЙ! Обращайтесь!

Типи транспорту в Києві

Дивіться також:


Шукаєте авто в Києві? AutoMoto.ua зібрав свіжі оголошення про продаж транспортних засобів з автосайтів і майданчиків для публікації оголошень України. 

Спеціальний алгоритм перевіряє всі машини за номерним державним знаком по базі МВС, навіть якщо сайти-партнери цього не роблять. Так ви дізнаєтеся про авто більше, ніж розповідає продавець. Скористайтеся зручними фільтрами, щоб скоротити час на пошук автомобіля в Броварах, Вишгороді, Таращі, Сквирі, Фастові та інших містах поруч області. 

Яке авто вибрати жителю Києва? 

Столиця висуває свої вимоги до вибору транспортного засобу. Слід розумно підійти до того, яке купити авто, щоб відчувати себе комфортно в Києві. Що вирізняє життя автомобіліста столиці? 

  • затори і тісні парковки. Автомобіль для життя в багатомільйонному Києві повинен бути маневреним, компактним і економним, тому можна купити малолітражний хетчбек; 
  • високі бордюри і снігові замети на узбіччях. Столичні узбіччя і двори взимку перетворюються в кашу з бруду, снігу і реагентів. Зупинитися і не налетіти на днищем на бордюр в такій ситуації - мистецтво. Краще вибирати машину з високим кліренсом; 
  • наявність зарядних станцій для електромобілів. У столиці розвинена мережа зарядних станцій для електрокарів, тому можна сміливо купувати "зелений" автомобіль. 

Як вибрати б/у авто?

Втомилися від пошуку машини з пробігом на різних майданчиках в Обухові, Бучі, Яготині, Білій Церкві, Миронівці? AutoMoto.ua зробить всю роботу за вас. Спеціальний алгоритм збирає оголошення про продаж б/у авто в Києві від приватних осіб і компаній з усіх автосайтів і дощок оголошень України. Вам потрібно тільки відібрати актуальні пропозиції за допомогою зручного фільтра. 

Вкажіть, яке авто хочете купити: марку, модель, колір, тип пального, об'єм двигуна, рік випуску, цікавить тільки Київ чи готові поїхати в Ірпінь, Бориспіль, Вишневе. Відсортуйте готову видачу за датою або зростанню/зниженню вартості. 

AutoMoto.ua перевіряє автомобілі з оголошень по базі МВС. Якщо алгоритм знайде інформацію по VIN-коду на сайті партнера, то ви дізнаєтеся реальний пробіг і участь в ДТП.  

Де купити нове авто в Києві

У столиці України 157 автосалонів. Офіційні дилери Kia, Audi, Chevrolet, Peugeot, Maserati, Seat, Porsche та інших світових брендів пропонують купити авто в Києві і області. Потрібно більше інформації про нові машини? Перейдіть в розділ "Нові авто". Отримайте інформацію про моделі, комплектації і ціни прямо зараз - телефонуйте в автосалон прямо з каталогу Automoto.ua.