Оголошення про продаж Авто в Кропивницькому (Кіровограді)

З VIN-кодом
11.05.2024
16 999 $
687 439 грн
Бензин 1.98 л.
Автомат
87 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...семьи (в связи с военным положением) водитель по факту был одинЗа дополнительной информацией звоните круглосуточно
З VIN-кодом
15.05.2024
35 300 $
1 427 885 грн
Дизель 2 л.
Автомат
138 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...активный дистроник, удержание в полосе-прошит под навигацию с украинскими картами и распознавание дорожных знаков. Распознавание пешеходов-отшита система start/stop. Теперь не нужно ее всегда выключать и включать-подогрев руля, подогрев всех четырех сидений-беспроводной Apple car play-раздельный климат контроль-электро люк-парктроники и авто парковка-активная камера заднего вида-датчики предупреждающие столкновение-активные боковые зеркала с предупреждением о мертвых зонах-проекция на лобовое стекло, с воспроизведением навигации на проекции-передние сиденья электрические, с регулировкой боковой поддержки-руль с регулировкой по вылету и высоте-3 тысячи назад была замена масла в двигателе-замену салонного и воздушного фильтра-реальный расход горючего в городе 8-9,5 литров в городе.-передние фары adaptive led-функция автоматического вырезания дальнего света встречных авто-функция «auto hold»-автомобиль ухоженный и без вопросов-память сидений-ни одной ошибки-беспроводная зарядка-все три оригинальных ключа и один сервисный-открытие багажника с помощью движения ноги-амбиентная подсветка салона с выбором цвета-дистанционный запуск двигателя с ключа или запуск двигателя с помощью запрограммированного времени
З VIN-кодом
24.05.2024
8 500 $
343 825 грн
Газ/бензин 1.7 л.
Ручна / Механіка
93 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...одиниці таких авто! Весь Автомобіль В заводській Фарбі! Максимальна комплектація! З кондиціонером Додатково встановлено ГБО-4 го Покоління! Працює кожна кнопочка! З документами все добре будь який вид переоформлення!
З VIN-кодом
24.04.2024
11 800 $
477 310 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2.4 л.
Автомат
124 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...действительно отличное.Ходовая и двигатель как в новом авто.Два ключа.Проверка на любом СТО.
Нове
Дизель 2.3 л.
Ручна / Механіка
Кропивницький (Кіровоград)
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
24.05.2024
6 999 $
283 109 грн
Дизель 2 л.
Автомат
298 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...??хорошому стані на свої роки, без іржі та корозії. Усі герметики заводські, жоден елемент не підфарбовувався.Двигун працює добре, без запотівань та зайвих звуків.Шестиступінчаста автоматична коробка передач, якими оснащувалися автомобілі BMW E60 - розроблена і застосована BMW (безпосередньо випускаються компанією ZF).За ходовою частиною зауважень нема, не стукає і не гримить, їде м'яко і збито. Стоїть нова літня гума на красивих дисках R17.Вся електроніка працює, жодних помилок немає.Дуже комфортна в ходу, відчувається ще що ця машина зроблена для того, щоб отримувати задоволення. Комплектація:* Мультируль* Електрорегулювання дзеркал* Електроскладання дзеркал* Круїз контроль* Датчик світла* Датчик дощу* Подушки безпеки* Електросклопідйомники* Клімат контроль* Задні та передні парктронікиУсі функції працюють.Більше інформації по телефону.
З VIN-кодом
03.05.2024
13 950 $
564 277 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
164 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...границей есть подтверждение по Renault сервису поменяно масло и все фильтра(салону, топливный, воздушный), уже у нас на Renault машина хорошая пробег реальный также можно проверить.
З VIN-кодом
24.05.2024
12 500 $
505 625 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
178 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...коробка передач! Авто обслужене до дрібниць вкладень не потребує навіть мінімальних! Готовий пройти перевірку на будь якому СТО В Автомобілі впевнений на всі 100% Офійний автомобіль в Ідеальному стані! З сервісними книгами та двома ключами! З Документами проблем немає я Власник будь який вид переоформлення!
Нове
Дизель 2 л.
Автомат
Кропивницький (Кіровоград)
З VIN-кодом
09.04.2024
44 000 $
1 779 800 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
77 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...регистрация. При заказе комплектовали все опции, которые только можно было заказать и доставить. Автомобиль без подкраски и с родным пробегом 100%. Все обслуживание исключительно на официальном диллере и согласно регламенту. Возможен расчет криптовалюты.По комплектации:Laurin&KlementПолный поводМаксимальный дизель 200л.с.Бесключевой доступ и запуск автомобиляДвойные/акустические/атермальные окнаЛобовое стекло с безнитиевым подогревомПанорамная крышаАкустика CantonКамеры кругового обзораБеспроводной CarPlayПамять, подогрев и вентиляция передних сиденийAmbient подсветка салонаПодогрев руляПодогрев задних сиденийЗадний климатЗадние оригинальные шторки на окнахЭлектропривод крышки багажникаРозетка 220VЗаводской выездной фаркопРеллинги на крышеМаксимальные матричные фары с вырезаниемПодогрев и сборка зеркалАссистенты мертвых зонFront AssistSide AssistАдаптивный круиз-контрольАссистенты полного поводаПодсветка в дверях и зеркалахПакет удлиненной гарантии на 4 года.Все опции были установлены на заводе изготовителем, без доставок посторонними лицами.При выезде из салона капот, крылья, бампер, фары и уязвимые места по кузову затянули пленкой SunTec и установили оригинальные брызговики по кругу.Прекрасный, вместительный и хороший автомобиль для семьи и путешествий. Честность и порядочность гарантирую. Автомобиль без подводных камешков. Готов к проверке на любом СТО.
З VIN-кодом
16.05.2024
10 599 $
428 729 грн
Дизель 1.6 л.
Ручна / Механіка
220 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...виглядає дуже красиво!Запрошую на тест-драйв!Кузов у ??відмінному стані, без гнилі та корозії, весь кузов у ??заводському герметиці, нічого не крутилося!Двигун: 1.6 дизель дуже економний, простий в обслуговування, не димить, працює рівно, олія не їсть.По технічній частині ідеальна, ніяких вкладень найближчим часом не вимагає!Машина приємна і дуже жвава в ходу, гарна шумоізоляція.Просторий салон, ексклюзивні сидіння!З електроніки питання немає, не однієї помилки, і все працює!Комплектація:* LED FULL оптика передня та задня* Light Assist (Система управління далеким світлом)* SET (Система контролю тиску в шинах)* Клімат контроль* Мультируль* Електрорегулювання дзеркал* Автоматичне складання дзеркал* Підігрів передніх сидінь* Датчик світла* Датчик дощу* Передні парктроніки* Задні парктроніки* Подушки безпеки* Електросклопідйомники* Допомога при торканні з місцяОригінальні диски RS R18 з чудовою літньою гумоюДва ключі
З VIN-кодом
23.05.2024
3 800 $
153 140 грн
Газ/бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
126 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...гідро підсилювачем керма та електро підйомниками. Двигун коробка ходова без нарікань і в хорошому стані. Дуже економний, 7-8 літрів газу на 100км. Кондиціонер та пєчка працюють без нарікань, в салоні тихо та комфортно. Все скло рідне. Чистий охайний салон. Додатково встановлений газ та вписаний в докумети. По кузову не гнила, стакани пороги низа дверей лонжерони як нові. З документами порядок, продаж терміновий, торг мінімальний, всім мирного неба.
Нове
Дизель 2.15 л.
Роботизована
Кропивницький (Кіровоград)
З VIN-кодом
23.05.2024
12 700 $
513 715 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
67 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...регламенту, всі ТО проводились вчасно, розхідники тільки оригінали. Найкращий двигун 1.6 мрі, надійна кпп мех, місткий салон та багажник, високий кліренс та легкість керування, дешева в обслуговуванні та невеликий розхід. Це все робить високий комфорт в користуванні.гаражне зберігання, 2 ключі. Якісне ГБО.Андроїд магнітола Тіайс + камера заднього виду. Сигналізація. Шкіряне кермо. Додаткові органайзери в багажнику. Захист радіатора, захист двигуна. Літня резина в гарному стані Michelin.Готовий на будь яку перевірку на СТО
З VIN-кодом
24.05.2024
13 350 $
540 007 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
197 тис. км
Кропивницький (Кіровоград)
...в цьому буде потреба! Стан дійсно Ідеальний! З документами проблем немає жодних будь який вид переоформлення! Можливий продаж в Кредит Та Лізинг також можливий обмін!

Типи транспорту в Кропивницькому (Кіровограді)

Дивіться також:


Потрібно купити авто в місті Кропивницький? Подивіться, які оголошення зібрав для вас сайт AutoMoto.ua зі 100 автосайтів України! 

Вважаєте, що краще за все відвідати автобазар в місті Кіровоград? Там ви не знайдете і половини тих машин на продаж, які є в інтернеті, зокрема в каталозі AutoMoto.ua. Адже наш спеціальний алгоритм підбирає транспортні засоби за параметрами на всіх сайтах продажу авто в місті Кіровоград, а також Гайвороні, Знам'янці, Олександрії. 

Який автомобіль вибрати жителю Кропивницького?

Яке купити авто б/у в колишньому Кіровограді? Система сайту знайшла більше 3000 оголошень про продаж машин у місті. Серед такого вибору легко розгубитися, тому враховуйте місцеві умови:

  • щільний трафік на вулицях. Затори на дорогах міста та тісні парковки в дворах - норма. Вибирайте компактний та економний транспортний засіб. Подивіться хетчбеки Opel Corsa, Peugeot 208, Toyota Yaris;
  • екологічна ситуація. Як і по всій Україні, чистота повітря регіону залишає бажати кращого. Не варто додавати в атмосферу міста ще більше CO2, якщо можна вибрати екологічні автомобілі з пробігом: Renault Zoe, Toyota Prius, Volkswagen e-Golf;
  • популярність моделей. Можна знайти і купити авто б/у в місті Кропивницький як популярних марок, так і дуже рідкісних. Вибирайте поширені моделі з пробігом: вони коштують дешевше, до них легше знайти запчастини, їх простіше продати потім. Жителі Благовіщенського, Новгородки, Новоукраїнки вибирають машини найчастіше продають і купують Фольксваген, Шкода, Рено, Тойота, Опель.

Як вибрати б/у авто?

На AutoMoto.ua легко вибрати машину. У вашому розпорядженні зручні інструменти для пошуку - фільтри. Вони допоможуть впорядкувати тільки ті автомобілі, які підходять за вартістю, роком випуску, пробігом, типом палива, об’ємом двигуна і іншими параметрами.

Ми знаємо, що ви насторожено ставитеся до пропозицій про продаж в інтернеті. Не варто хвилюватися: ми перевіряємо авто в місті Кропивницький по відкритому реєстрі бази МВС і додаємо в оголошення інформацію по VIN-коду. Якщо на продавця були скарги, його оголошення буде позначено "Можливо, шахрай". 

Де купити нове авто в Кропивницькому?

У Кіровограді великий авторинок не тільки б/у машин, але і нових. В автосалонах міста ви знайдете моделі світових брендів:

  • Skoda,
  • Fiat,
  • Mercedes,
  • Toyota,
  • Volkswagen.

Дізнатися повний список офіційних дилерів та їхніх пропозиції можна в розділі "Нові авто".