Оголошення про продаж Авто в Полтаві

З VIN-кодом
23.05.2024
24 000 $
963 360 грн
Бензин 2.35 л.
Автомат
19 тис. км
Полтава
...функции.В большинстве времени стоит в гараже.С момента регистрации в Украине в собственности одной семьи.
З VIN-кодом
22.05.2024
18 700 $
750 805 грн
Бензин 1.4 л.
Автомат
11 тис. км
Полтава
Автомобіль в ідеальному стані куплений в автосалоні наприкінці 2021 року. Не битий! Не фарбований! сервісна книжка з відмітками та печатками є. Пробіг 11тис. Бережна експлуатація.
З VIN-кодом
11.05.2024
17 700 $
710 655 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
37 тис. км
Полтава
Автомобіль в ідеальному стані! Не битий Не фарбований куплений в автосалоні один господар сервісне обслуговування в максимальній комплектації весь Автомобіль у броніплівці. експлуатація.
З VIN-кодом
23.05.2024
5 999 $
240 799 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
190 тис. км
Полтава
...всі стекла оригінальні, кузов в ідеальному стані, без іржі, подряпин, гарний, чистий салон, ніде не порваний, не потертий, технічно повністю справна, оригінальний пробіг, двигун 1.6 бензин, їде дуже гарно, працює як годинник, не потребує ніяких вкладень, комплектація: клімат контроль, підігрів сидінь, бортовий комп’ютер, омивач фар, повний електро пакет, підігрів дзеркал і заднього скла, abs, esp, підсилювач керма, гарна гума, регулювання керма по висоті і по вильоту, air bag, центральний замок, сигналізація, фаркоп, авто з Німеччини, знаходиться в Полтаві, швидке! переоформлення на Вас без проблем. Хто шукає авто для себе це ваш, дійсно достойний варіант! Таких авто одиниці. Маю ще різні авто з Європи. Присутній адекватний торг.
Нове
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
Полтава
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
22.05.2024
11 550 $
463 617 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
129 тис. км
Полтава
...заводські,лобове також.По кузову все чудово,без сколів,рижиків,вмятин.Чудовий кліренс автомобіля.Надійний та потужний,але водночас не прожорливий двигун 2.0 газ/бензин.Газ зареєстрований.По двигуну питань немає,працює чітко.По ходовій також все добре,все обслужено.Повна сервісна історія з усіма відмітками.Комплектація:4ел стеклопідіймача,регулювання з підігрівом та складанням дзеркал,мульти кермо,кондиціонер,підігрів сидінь,блютуз,бортовий комп?ютер,бардачок з охолодженням,фаркоп,омивач фар,докатка та всі комплектуючі.Два ключа з сигналізацією.Салон авто в чудовому стані.В авто не курили.Руль як новий,не затертий.Новий АКБ ще на гарантії.Новий власник буде задоволений автомобілем.Торг присутній,по ціні будемо домовлятись.Дзвоніть,запитуйте,на всі питання дам відповідь.
З VIN-кодом
20.05.2024
8 500 $
341 275 грн
Дизель 1.6 л.
Автомат
207 тис. км
Полтава
...фільтра. Заміна ременя ГРМ та ролика ГРМ. Заміна олії в коробці та двигуні. Заміна зчеплення та маховика. Рідний пробіг 207 тис. км., підтверджується відмітками у сервісній книзі. Максимальна комплектація Match. Автомобіль у відмінному стані. вся електрика автомобілем працює. Круїз контроль, парктроніки, блютуз, система вільні руки, двозонний клімат контроль, повний бортовий комп'ютер, аудіо система, мр 3, CD, aux, електрообігрів сидінь, заводське тонування, комфортні сидіння кілька регулювань (з регулюванням для підтримки спини на далеких відстанях. комбінована шкіра), мульти кермо (з регулюванням по вильоту та висоті), 2 підлокітники (задній з лючком та багажне відділення, система старт стоп, електропривід дзеркал, внутрішнє дзеркало з авто затемненням, два ключі, 10 подушок безпеки, система ізоффікс)., Система курсової стійкості ESP, система ABS, система антибукс ASR, передні та задні протитуманки, автоматичне адаптивне світло (вмикається та перемикається ближній/далекий), датчик дощу, датчики тиску в шинах, протитуманні фари включаються при повороті, для більшої видимості. Набір зимової гуми на сталевих дисках, літня на стильних титанах.
З VIN-кодом
09.05.2024
48 500 $
1 947 275 грн
Дизель 2.97 л.
Автомат
189 тис. км
Полтава
...роликов генератора, тормозные диски передние задние, колодки в круг, задний дворник. Очень богатая комплектация с подруливающей задней подвеской, пневмо, дотяжка дверей, проекционный дисплей, массаж вентиляция передних сидений, выездная подколенная подушка у водителя и пассажира. Обогрев лобового стекла, руля, всех сидений и зеркал, авто затемнение всех зеркал, амбиент подсветки, алькантара на потолках и боковых стойках. Ассистент удержания подруливания в полосе, адаптивный круиз контроль, ассистент предотвращения столкновения, выезда с парковки, авто парковки, парктроники в круг, камера заднего вида, максимальная матричная передняя оптика и задняя, ??активный ассистент усталости водителя, фул лед приборная панель и навигация. Передняя часть полностью в бронепленке капот крыла бампер фары и стойки передней задней двери также над лобовым, новая летняя резина, зимняя также присутствует, два комплекта климов. Возможна продажа в кредит лизинг. Ждем вас по адресу (г. Полтава Харьковское Шоссе 13). Если у вас появились вопросы – звоните прямо сейчас, с радостью ответим на них!
Нове
Бензин 0.98 л.
Варіатор
Полтава
З VIN-кодом
21.05.2024
11 700 $
469 403 грн
Дизель 2 л.
Автомат
205 тис. км
Полтава
...– дизель 2.0 + 6-ти ступенчатый автомат Aisin. Искал именно такую ??связь, потому что она является самой надежной и очень динамичной на данном авто. Комплектация Allure с множеством функций: панорамная крыша, двухзонный климат, круиз-контроль, проекция, адаптивный биксенон в линзах, датчики света/дождя, подогревы сидений, автосборка зеркал, парктроники, украинская навигация (докупившаяся отдельно в Украине) и докупленных мелочей.Машина действительно очень динамичная, автомат работает как часы, ни одна кнопочка не затерта, в авто очень приятно находиться. Летняя резина на оригинальных дисках, зима с хорошим остатком протектора на штампах (дополнительно есть колпаки).На авто успел проехать всего 5000 км, весь остальной пробег – по Европе. Автомобиль действительно очень нравится, отношение к нему как к члену семьи, но в связи с ситуацией в Харькове вынуждены были срочно переехать и теперь нужны деньги. С автомобилем я также получил всю его сервисную историю и документацию с момента покупки в Германии. По пригону в Украину сразу загнал машину на СТО и комплексно проверил (на сервисе сказали, что машина в очень хорошем состоянии, дно также цельное). Сразу обслужил, заменил все масла (двигатель+АКПП) и фильтры, совершил 3Д развал/схождение, полностью промыл систему охлаждения и заменил антифриз. Обслуживал для себя, поэтому покупал одни из самых дорогих вещей для ТО. Из последнего – недавно заменил задние колодки на Remsa с калибровкой ручного тормоза. Абсолютно все, что делал по авто и все приобретаемые фирмы деталей, все записано в тетрадь.Готов отдать авто по той же цене, как она мне стала по угону в Украину (но уже обслуженную и без месяца ожидания). Можем немного поторговаться у авто, но я даже не знаю, за что). Можем заехать на любое СТО и проверить автомобиль. Машиной следующий владелец явно будет очень доволен.
З VIN-кодом
22.05.2024
8 500 $
341 105 грн
Газ/бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
196 тис. км
Полтава
...А5 з двигуном 1.6 МРІ газ/бензин. Хороша комплектація є все для комфортної їзди. Автомобіль у хорошому стані. Автомобіль обслужений, технічно без капіталовкладень. ГРМ змінено 1000 км назад всі відомості є. Стекла всі рідні включая і лобове. Сервісна книга велась до 110 тис.км - 2 ключі брелка - бортовий комп'ютер - кондиціонер - електросклопідйомники 4 штуки - електродзеркала з підігрівом - ABS - ESP - AIRBEG - дисплейна магнітола з USB з флешкой - регулювання керма по висоті та вильоту - реєстратор із камерою заднього виду - титани на літній гумі R15 - захист двигуна - центральний замок - сигналізація - галогенні фари та ксенон - протитуманки - мікроліфт переднього сидіння - система ISOFIX - коврики ЄВА Дуже економна і водночас містка машина. Готовий відвідати будь-яку станцію за ваш рахунок. Двигун працює як годинник, НЕ ДИМИТЬ, масла не бере! Цікавить лише продаж автомобіля. Аргументовано торгів біля капота. Якщо на телефоні немає зв’язку телефонуйте на Viber, Telegram, WhatsApp. Є відео по авто надсилаю за потребою.
З VIN-кодом
22.05.2024
5 850 $
234 819 грн
Дизель 1.7 л.
Ручна / Механіка
219 тис. км
Полтава
...ходова без нарікань. Вкладень не потребує,сів та поїхав. Т.О кожні 10 тис. або рік.198 тис. 08.21р була проведена заміна ГРМ комплект INA. Останнє Т.О 214 тис. 11.23 всі фільтра, мастило (двигун, коробка, гідропідсилювач).Було багато чого зроблено по ходовій: диски задні, колодки по колу, троса ручного гальма, с.б балки та важелів, супорт задній, шарова, накінечник та ще купу робіт всього не напишеш.Встановлене якісне Led світло без помилок на БК.З недоліків є не виправлені сліди використання по ЛФП. Якщо цікавить більше по телефону.Ласкаво запрошую на огляд та тест драйв.Реальному покупцю торг біля капота.
Нове
Бензин 0.98 л.
Варіатор
Полтава
З VIN-кодом
03.05.2024
14 299 $
573 818 грн
Дизель 3 л.
Автомат
175 тис. км
Полтава
...Фары защищены броне пленкой! электроника вся исправна, пневмо работает, двигатель и ходовая часть работает отлично! Владелец по тп! как По комплектации есть все для комфортной езды! Дополнительная информация по телефону!
З VIN-кодом
08.05.2024
18 999 $
762 809 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
167 тис. км
Полтава
...комплекти гуми, два ключі!Масло поміняно, Aral 5w30, в акпп теж заміна 10тис км тому Motul (Автомат класичний 6ст)Ходівка проінспектована, зауважень немає!Можливий обмін на авто дешевше,Адекватний торг із реальним покупцем!

Типи транспорту в Полтаві

Дивіться також:


Як швидко знайти авто б/у в місті Полтава? Скористатися сайтом-агрегатором AutoMoto.ua! Спеціальний алгоритм збере для вас оголошення про продаж авто в Полтаві з усіх автопорталів і майданчиків країни. 

Звичайно, ви можете шукати машину з пробігом на тематичних сайтах і витрачати на це години і дні. Або сходити на автобазар в Полтаві і сподіватися, що пощастить знайти авто. А можете скористатися AutoMoto.ua і побачити всі пропозиції в одній видачі. Щоб відсіяти ті, котрі не підходять за ціною, роком випуску чи технічними характеристиками транспортні засоби, використовуйте розширений фільтр. Дивіться тільки ті авто, які хочете купити: розмитнені, дешеві, без пошкоджень, в Полтаві або Диканьці, Кобеляках, Лубнах, Пирятині, Решетилівці. 

Який автомобіль вибрати жителю Полтави?

Щоб купити авто в Полтаві і Полтавській області, доведеться вибрати з 5 000 пропозицій. Саме стільки оголошень знайшов пошуковик авто. Який же транспортний засіб буде ідеальним для місцевих умов? 

  1. Компактний і маневрений. Коли полтавськими вулицями прогулювався Котляревський або Гоголь в пошуках натхнення, і мови не могло бути про "тягнучки" в годину пік. Зараз же затори на дорогах міста стали нормою. Краще купити компактне авто з пробігом, яке легко проїде в будь-який двір і поміститися на тісній парковці в Полтаві.
  2. Екологічне. Турбота про навколишнє середовище і скорочення викидів СО2 - тренд у всьому світі. Подивіться каталог б/у авто в Кременчуці, Нових Санжарах, Хоролі, Миргороді, Гадячі та виберіть екологічний транспортний засіб.
  3. Популярне. Чому краще вибрати авто б/у в Полтаві популярної марки, ніж рідкісної? По-перше, популярні машини дешевші. По-друге, до Фольксвагена або Сітроена простіше знайти запчастини, ніж до Лінкольна або Альфа Ромео. І, по-третє, з часом простіше продати популярну машину, навіть з солідним пробігом. 

Як вибрати б/у авто?

На AutoMoto.ua можна швидко знайти машину в Полтавській області з будь-якими параметрами. Використовуйте розширений фільтр, щоб дивитися тільки підходящі вам по вартісті, пробігу, об’єму двигуну, кольору та будь-яким іншим характеристикам. 

Ми розуміємо вашу настороженість і сумніви з приводу автопродажі в інтернеті. З AutoMoto.ua у вас немає причин для занепокоєння. Спеціальний алгоритм перевіряє машини по базі МВС і додає отримані дані до оголошення. По можливості, ми публікуємо інформацію перевірок авто по VIN-коду. Ви можете порівняти офіційні дані з тими, які надав продавець. 

Де купити нове авто в Полтаві?

Автобазар Полтави - це не тільки б/у авто. У регіоні працює 24 автосалони. Дилери пропонують Opel, Toyota, Ford, Mazda, Fiat і інші в кращих комплектаціях на вигідних умовах. Дізнайтеся більше про автосалони міста і їхні пропозиції у розділі сайту "Нові авто".