Оголошення про продаж Авто в Запоріжжя

З VIN-кодом
24.05.2024
7 200 $
290 880 грн
Дизель 1.46 л.
Типтронік
250 тис. км
Запоріжжя
500217463
З VIN-кодом
23.05.2024
11 700 $
470 925 грн
Дизель 1.46 л.
Ручна / Механіка
180 тис. км
Запоріжжя
...Салон без дефектов и царапин. В салоне никогда не курили. Стоит самый надежный и экономичный двигатель. Двигатель ходовой без замечаний. В машине работает все.
З VIN-кодом
24.05.2024
23 790 $
957 547 грн
Бензин 2 л.
Автомат
88 тис. км
Запоріжжя
...гарантирует полное сопровождение сделки и её безопасность.Возможен кредит и лизинг на выгодных для Вас условиях.Досрочное погашение приветствуется.Полную информацию смотрите на нашем сайте AUTOPARK.UA
З VIN-кодом
23.05.2024
6 750 $
272 700 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 0 л.
Автомат
238 тис. км
Запоріжжя
...пушсалом, нет ни одного рыжика.Своевременная замена смазочных масел, жидкостей и своевременное обслуживание авто, сервисная история.На 228 тысячах полная замена расходников, замена ремня ГРМ, шланга ХПК, свечей зажигания, жидкости АКПП.Стоит ГБО 4 Pride, вписанное.Замена смазки двигателя каждые 8тыс км, двигатель смазка не берет вообще от замены к замене один и тот же уровень.АКПП работает хорошо.Смазка двигателя заменена 3тыс км назад.Стандартные галогенки заменены на качественный LED и хорошо настроены.Вся работа работает.В комплекте новая летняя резина и зимняя резина в очень хорошем состоянии.2 комплекта дисков, стандартные и штампованные.Хорошее авто на каждый день и на полном ходу.Вложений не нуждается.
Нове
Бензин 1.37 л.
Автомат
Запоріжжя
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
24.05.2024
14 500 $
586 525 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2.36 л.
Автомат
158 тис. км
Запоріжжя
...только позитивные эмоции,вместительный и комфортный салон,большой просторный багажник,мягкая ходовая и идеальное соотношение 9 ступенчатого автомата (обычный гидротрансформатор) и тяговитого мотора.Кузов сохранился в идеальном состоянии,без каких либо дефектов,мойка только хорошей химией и в добавок покрыт керамикой.Мотор и АКПП без вопросов,работают как часы.Ходовая в идеале,было произведено дорогостоящее ТО с заменой многих узлов ходовой части.Салон как новый,без затертостей,пропалов и прочих моментов.В машине работает каждая кнопочка,каждая лампочка.Дополнительно затонировал все стекла,включая лобовое,установлено дорогостоящее ГБО итальянского производства,установлена защита двигателя,в основной свет и туманки установлен LED свет.Авто без копейки вложений,2 комплекта колес,2 комплекта ковриков,2 ключа.Торг минимальный,состояние идеал!
З VIN-кодом
13.05.2024
15 899 $
643 114 грн
Бензин 1.8 л.
Автомат
169 тис. км
Запоріжжя
...як годинник , два комплекта нової гуми , два ключі , сервісна книжка з всією історію обслуговування на офіційному сервісі , робити нічого не потрібно , пройде будь яке сто, гаражне зберігання , комплектація з масажами і дуже багато чого ще , всім гарних продаж , перекупів прохання не торбувати, за 15 не віддам . Два власника , авторіа бреше , один офіційний дилер , авто було на фірмі , потім знайомий і я .
25.05.2024
16 300 $
659 335 грн
Електро 0 л.
Автомат
57 тис. км
Запоріжжя
...На продаж є nissan leaf 2019 року випуску з батарейкою 40 кВт сох 87% запас ходу 270 км автівочка вся в рідній фарбі всі скло оригінальні має датчик світла датчик дощу клімат круїз шкіряне мультикермо два кабеля зарядки швидка і звичайна у автівочки 116 швидких зарядок 1700 домашніх за більш детальнішою інформацією телефонуйте.
Нове
Дизель 2.44 л.
Ручна / Механіка
Запоріжжя
З VIN-кодом
03.05.2024
24 000 $
970 800 грн
Бензин 2.49 л.
Варіатор
110 тис. км
Запоріжжя
...обслуговування вироблялося на фірмовій сто (є сервісна книга з відмітками), кузов і бампера не билися. і не перефарбовувалися, салон шкіра + вставки алькантара, чорний салон (стеля теж чорна), маленьких дітей і тварин не возили, літня і зимова гума, зберігається завжди в гаражі. Докладніше при зустрічі або по телефону, вказаному в оголошенні. Переоформлення зробили через виїзд. Зараз машина знаходиться у Запоріжжі.
З VIN-кодом
27.04.2024
14 800 $
598 660 грн
Бензин 2 л.
Варіатор
130 тис. км
Запоріжжя
...салоном. Цвет машины белый перламутр. Честный пробег гарантирую. Комплектация с полным приводом, сенсорным монитором, навигацией, круизом и климат-контролем, электросидениями, безключевым доступом и запуском с кнопки Start/Stop, также в этой комплектации есть система помощи при спуске с горы DAC, датчик света и дождя, подогрев сидений и зеркал, мультируль. Два комплекта резины на дисках (зимняя+летняя). Летняя Bridgestone абсолютно новая 2024 года, купленная в прошлом месяце, с гарантией три года. Все чеки и гарантия прилагаются. В машину установлена топовая сигнализация Starline с меткой и возможностью управлять автомобилем с приложения в смартфоне. Очень крутая фишка, Вы всегда на связи и контролируете свою машину. Звоните и приезжайте на осмотр, не упустите свой шанс купить реально достойное авто. Хорошему покупателю полный бак бензина в подарок!!!
З VIN-кодом
25.05.2024
4 500 $
182 025 грн
Бензин 2.2 л.
Ручна / Механіка
79 тис. км
Запоріжжя
...по тех паспорту! Состояние идеальное! Ходовая,мото,коробка! Как новые идеально!! Климат идеально работает! Хорошая комплектация! Подогревы,климат,датчики света и дождя!сигнализация! Тонировка!машина Полностью обслужена до мелочей! Ксенон! Кто купит не пожалеет!расход 10л с климатом и активной ездой!
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Запоріжжя
З VIN-кодом
23.05.2024
8 200 $
331 690 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
220 тис. км
Запоріжжя
...та три ключі. За весь час експлуатації фарбувався задній бампер першим господарем. Гбо ніколи не було, двигун без проблем, перед продажем не мив, екологія на місці, все обслужено і працює, новий акб. Крайня заміна олії була зроблена 20 квітня на пробігу 219744 км.З додаткового: зроблена якісна повна шумо і віброізоляція влітку 2021 преміум матеріалами (750 $), так же встановлена SQ аудіо система (1100 $) (процесорна магнітола Pioneer MVH-S520BT, динаміки DD audio dc6.5a і DLS R5A, підсилювачі Ground Zero, гарні мідні кабелі та саб JBL). Зроблено повний антикор кузова в 2021 році фірмою Valvoline (220 $). Є другий комплект зимових шин на сріблястих дисках і другий комплект ворсових килимків.Є ще багато фото по шумоізоляції, виклав малу частину.Торг аргументированный возле авто.
З VIN-кодом
23.05.2024
10 900 $
440 905 грн
Бензин 1.4 л.
Автомат
230 тис. км
Запоріжжя
...все інше в рідній фарбі. Усі скла рідні, включаючи лобове.Оригінальний пробіг.Двигун працює чудово, витрата по місту 7 літрів, траса 5.7.Коробка перемикає плавно, невідчутно. Технічно повністю обслужено, замінено колодки в коло, стійки стабілізатора, кульові, амортизатори, пружини. Олія лилася лише оригінальна.Хороша комплектація, чотири склопідйомники, двозонний кліматконтроль, електродзеркала зі складанням, парктроніки, підігріви сидінь, монітор та багато іншого.Телефонуйте в будь-який зручний для вас час.

Типи транспорту в Запоріжжя

Дивіться також:


AutoMoto.ua зібрав всі оголошення про продаж б/у і нових авто в Запоріжжі в один пошук. Дивіться актуальні пропозиції з перевіреними по базі МВС і VIN-коду транспортними засобами, фільтруйте видачу так, як зручно, і економте час на пошуку машини в Новомиколаївці, Токмаку, Приморському та інших містах! 


Яке авто вибрати жителю Запоріжжя 


Географія, клімат і економічні умови диктують свої вимоги до вибору автомобіля. Чим же відрізняються вимоги до транспортного засобу в регіоні? 

  • густонаселеність. Місто наближається до звання мільйонника, тому машин на вулицях більшає, а місць для паркування - меншає. Варто звернути увагу на компактні малолітражні моделі, які не вимагають багато пального і місця;
  • бриз з Азовського моря. Регулярний морський вітер несе вологу і сіль, які не дуже корисні для лакофарбового покриття кузова. Ці "нержавіючі" марки зарекомендували себе з кращої сторони: Volvo, BMW, Opel, Audi, Lexus. Можна не боятися купувати б/у авто цих марок в Запоріжжі та області; 
  • суховії та пісок. В регіоні літні посухи часто супроводжуються суховіями. Раптова буря несе пил та піщинки, які безжально дряпають фарбу на кузові. Вибирайте машини з найстійкішим лакофарбовим покриттям серед лідерів світових рейтингів: Mercedes, Land Rover, Subaru, Honda, Hyundai.

Як вибрати б/у авто?


Якщо ви шукаєте б/у авто в Мелітополі, Пологах, Бердянську, Енергодарі та інших населених пунктах області, AutoMoto.ua зробить пошук простішим і швидшим. Використовуйте зручні фільтри, щоб побачити тільки ті пропозиції, які відповідають запитам: 


  • виберіть марку і модель,
  • визначитеся з типом кузова, 
  • вкажіть вартість, яка цікавить, і "вік" транспортного засобу,
  • додайте деталей: тип і об’єм двигуна, коробка передач, привід, вид палива і т.д.


Щоб побачити тільки нові оголошення або пропозиції про продаж дешевих машин, сортуйте видачу так, як зручно. 


Не поспішайте купувати б/у авто в Запоріжжі відразу. Automoto.ua піклується про безпечне придбання транспортного засобу, тому:

  • перевіряє автомобілі з оголошень за номерним знаком по відкритій базі МВС;
  • надає, по можливості, інформацію про транспортний засіб по VIN-коду;
  • позначає пропозиції з продажу, на які були скарги від користувачів сайту.  

Де купити нове авто в Запоріжжі?


У місті на річці Дніпро та області знаходяться 22 дилери, які пропонують купити нове авто  брендів Opel, Mazda, Renault, Kia, Skoda і інші. Хочете ознайомитися з моделями в наявності, комплектаціями і прайсами? Переходьте до розділу сайту "Нові авто". Функціонал сайту дозволяє зателефонувати відразу з каталогу в автосалон і отримати консультацію.