10 найбожевільніших концепт-карів 2020 року

1 лютого 2021

Дизайнери придумують приголомшливі конструкції для автомобілів майбутнього і деякі з них можуть з'явитися на дорогах через кілька років. Концепт-кари 2020 року різноманітні: від літаючих машин до моделей, на які надихнули фільми.

DS X E-Tense

Концепт-кар DS X E-Tense

DS Automobiles назвала DS X E-Tense своїм баченням того, як повинен виглядати автомобіль в 2030 році. E-Tense унікальний у всіх можливих сенсах. Автомобіль має тримісну конфігурацію: сидіння водія відкрите, а пасажирські - накриті. Модель приводиться в рух двома різними двигунами. Один мотор буде використовуватися для нудних щоденних поїздок на роботу, а інший буде розганяти машину на гоночній трасі. Цей неймовірний концептуальний автомобіль має потужність, достатню для вироблення 1360 к.с., а також оснащений повністю автономним режимом.

Aston Martin Lagonda Vision

Розкішний концепт-кар Aston Martin Lagonda Vision

Інтер'єр Lagonda Vision нагадує вітальню. Автомобіль може управляти самим собою, в той час як його пасажири розслабляються в неперевершеній розкоші, поки їх доставлять до місця призначення. Над розкішним інтер'єром працювали дизайнери Saville Row.

Terrafugia TF-X

Літаючий автомобіль Terrafugia TF-X

Багато автолюбителів мріють про літаючі автомобілі, і концепт-кар Terrafugia TF-X може бути кращим рішенням. TF-X - це літаючий автомобіль плагін-гібрид, який може вміщати чотирьох пасажирів і розвивати швидкість до 320 км/год, злітаючи в небо. Транспортний засіб має крила, які складаються і дозволяють йому поміститися в традиційному гаражі. Чудо-автомобіль здатний виконувати вертикальний зліт і посадку (VTOL). Конструкція машини з вертикальним зльотом і посадкою означає, що вам не знадобиться злітно-посадкова смуга. 

Audi PB-I8 E-TRON

Концепт-кар Audi PB-I8 E-TRON

Audi PB-18 E-Tron, мабуть, найбільш захоплюючий концепт-кар в цьому списку. Це пов'язано з тим, що генеральний директор Audi пообіцяв, що 50 одиниць концептуального автомобіля Audi PB-I8 будуть побудовані і доступні протягом двох років. 

PB-18 E-Tron - це машина тільки для водія. Автомобіль може розвивати максимальну швидкість 100 км/год і розганятися до 100 км на годину всього за 2 секунди. 

Щоб не чекати кілька років, поки Ауді перетворить концепт в серійний автомобіль, подивіться наш каталог Audi, де зібрані тисячі оголошень про продаж Ауді з різних сайтів. 

Rolls-Royce Vision NEXT 100

Концепт-кар Rolls-Royce Vision NEXT 100

Бренд Rolls Royce - синонім вищої автомобільної розкоші. Не дивно, що ця марка усіма способами зберігає свій статус. Vision NEXT 100 - це погляд на те, як автомобільна розкіш повинна виглядати в майбутньому. Концепт-кар є електричним і безпілотним.

Citroen 19_19

Концепт-кар Сітроен

Концепт-кар Citroen 19_19 - це бачення Citroen міського автомобіля майбутнього. Концепт був представлений на честь 100-річного ювілею компанії. Автомобіль повністю електричний і має автономний режим водіння. Він спроектований так, щоб забезпечити максимальне задоволення від управління авто. Футуристична система підвіски концепту від Сітроен усуває удари нерівностей на дорозі, щоб дати пасажирам відчуття ковзання по дорозі. В автомобілі також є персональний помічник AI, який реагує на голосові команди.

Чи вийде з Citroen 19_19 серійний автомобіль - невідомо. Зате точно відомо, що на Automoto.ua знайдено 4 896 оголошень про продаж Citroen. 

Vision EQ Silver Arrow

Концепт-кар Мерседес Vision EQ Silver Arrow

Vision EQ Silver Arrow- це не звичайний шоу-кар, а повністю функціональний і керований електричний концепт-кар, який розвиває потужність до 750 к.с. і розганяється від 0 до 100 менш ніж за дві секунди. Концепт-кар був створений Mercedes на честь легендарного спорткара Silver Arrow 1937 року. 

Vision EQ має виразний аеродинамічний дизайн і побудований з вуглецевого волокна, яке використовується в гіперкарах високого класу. Електродвигуни автомобілів мають запас ходу 400 кілометрів при повній зарядці.

AI-Trail Quattro

AI-Trail Quattro дрони замість фар

AI-Trail Quattro - це бачення Audi того, як будуть виглядати позашляховики майбутнього. Суцільноскляний дизайн концепт-кара покликаний надихнути пасажирів на вивчення навколишньої природи, не відволікаючись на автомобільні екрани та інформаційно-розважальні системи. Концепт-кар повністю електричний. Його акумуляторів вистачить, щоб проїхати 250 км по бездоріжжю або 400-500 км по рівній дорозі. Позашляховик також оснащений власними дронами, які висвітлюють шлях попереду, замість фар. 

Toyota LQ

Toyota LQ з штучним інтелектом

Філософія Toyota LQ полягала в створенні концептуального автомобіля, який буде кращою демонстрацією взаємодії водія і автомобіля. Toyota LQ прагне досягти цього за допомогою вбудованого штучного інтелекту під назвою Yui. Помічник взаємодіє з водієм, а згодом вивчає його примхи і вподобання. LQ управляється голосовими командами замість кнопок і поставляється з Heads Up Display (HUD), який передає інформацію в реальному часі.

Чи стане Toyota LQ реальністю на наших дорогах? Побачимо. Ось абсолютно реальні 11 312 пропозицій про продаж Toyota

Vision AVTR

Vision AVTR автомобіль-аватар від Мерседес

Mercedes створив концепт-кар Vision AVTR натхненний фільмом «Аватар» (другий за касовостю фільм в історії). Основна тема фільму «Аватар» - це збереження природи, і Vision AVTR цьому сприяє. Концепт-кар повністю електричний і використовує технологію органічних акумуляторів, які не містять металів і інших екологічно шкідливих матеріалів. Його найунікальнішою конструктивною особливістю будуть біонічні закрилки в формі шкали, прикріплені до задньої частини автомобіля, які допомагають водієві спілкуватися із зовнішнім світом.

Попередня стаття 5 авто, які вже 10 років виглядають стильно
5 авто, які вже 10 років виглядають стильно
Хетчбек і хардтоп: гід по типам кузова автомобіля
Наступна стаття Хетчбек і хардтоп: гід по типам кузова автомобіля

Популярні новини