5 авто, які вже 10 років виглядають стильно

20 січня 2021

Acura TSX

Купити Acura TSX з пробігом

Багато експертів вважають TSX чи  не найкращою моделлю Acura. Незважаючи на використання розкішного значка японського автовиробника в Штатах, обидва покоління TSX були перейменованими версіями європейської специфікації Honda Accord. Однак з обома поколіннями можна бути впевненим в одному - автомобіль виглядає фантастично. Кузов ідеально збалансований і стильний навіть за сьогоднішніми мірками. 

Acura TSX виглядає сучасно, а коштує як б / у авто. Подивіться ціни на модель в каталозі

Volkswagen Phaeton

Volkswagen Phaeton б/у купити

На початку 2000-х років Volkswagen пішов на авантюру: замахнувся на S-клас. І створив Phaeton. Автомобіль вийшов великим розкішним лімузином, в якому було все, що можна очікувати від розкішного лімузина (і навіть більше). 

Phaeton продавався в Європі і отримав досить багато оновлень. У 2011 році модель піддалася рестайлінгу і стала повністю відповідати корпоративному стилю VW. У ній також оновили салон і інформаційно-розважальну систему. Хоча Фольксваген припинив збирати розкішний лімузин в 2016 році, модель як і раніше виглядає досить сучасно. Подивіться оголошення про продаж Volkswagen Phaeton

Cadillac XLR

Cadillac XLR з пробігом

Після провалу Allante як флагманського люксового кабріолета Cadillac, створеного для конкуренції з Mercedes SL, дочірня компанія GM вирішила спробувати ще раз. Попередньо представлений концептом Evoq, XLR надійшов у продаж в 2003 році.

Під струнким стилізованим корпусом ховалася платформа Corvette, яка була хорошим початком. Однак XLR вийшов повільнішим, менш потужним і значно важчим, ніж Corvette. Погані продажі змусили Cadillac відмовитися від XLR в 2009 році, коли було продано трохи менше 15 500 одиниць. 

Range Rover

Купити позашляховик Рейндж Ровер б/у

Range Rover завжди буде втіленням розкішного позашляховика для багатьох людей. У 2012 році світ побачив зовсім інший Range Rover, який приніс воістину значні зміни. Конструктори побудували позашляховик на абсолютно новій платформі, зробили легшим попередньої версії завдяки широкому використанню алюмінію. При цьому модель залишилася такою ж функціональною і розкішною, як і раніше.

Range Rover і досі виглядає як абсолютно новий позашляховик. Навіть якщо це не рестайлинговая версія 2017 року. Автомобіль пропонує всі технології і розкіш, які можна було б очікувати від такого позашляховика сьогодні. Не кажучи вже про те, що ранні моделі стають дешевшими з кожною хвилиною. Ми знайшли 425 Range Rover на AutoMoto.ua. 

Honda Civic

Хетчбек Honda Civic б\у купити

2006 рік ознаменувався появою Honda Civic восьмого покоління. У той час як в США з'явилася досить звичайна модель, решта світу отримала приголомшливий футуристичний хетчбек. Це також був один з небагатьох автомобілів в історії, який мав світлові панелі спереду і ззаду.

Завдяки кутастому стилю, футуристичному профілю, дизайнерським рішенням, що випередили свій час, і далекоглядному інтер'єру, Civic безумовно була поза конкуренцією. 

Хонда Цивік не втратила актуальності через десяток років. Автомобіль виглядає набагато дорожчим, ніж коштує. Подивіться ціни на Honda Civic на автобазарі

Попередня стаття ТОП-5 найшвидших мотоциклів
ТОП-5 найшвидших мотоциклів
10 найбожевільніших концепт-карів 2020 року
Наступна стаття 10 найбожевільніших концепт-карів 2020 року

Популярні новини