5 найекономніших бензинових авто з пробігом

8 квітня 2022

Життя змушує все прискіпливіше ставитись до витрати автомобілем пального. Пропонуємо підбірку з 5 моделей, які витрачають найменше бензину та представлені на автобазарі. Зауважте: акцент на економії, тому потужності й швидкості від цих машин не варто очікувати.

5. Skoda Fabia

Купити б/у Шкода Фабія бензин на автобазарі

Фабія демонструє витрату 4,7 л/100 км в комбінованому циклі . У авто під капотом двигун TSI об'ємом 1,2 літри. Окрім економії бензину, модель порадує практичністю (незважаючи на компактні розміри) та стильним дизайном. Подивіться оголошення про продаж Skoda Fabia.

4. Volkswagen Polo

Купити Фольксваген Поло бензин на автобазарі

Фольксваген Поло - корпоративний “родич” Шкода Фабія. Його витрата пального складає приблизно 4,6 л/100 км. На ринку представлено більше сотні варіантів Volkswagen Polo з пробігом. Автомобіль стабільно зберігає свою актуальність. Це означає, що з перепродажем хетчбека не повинно виникнути проблем.

3. Seat Leon

Купити Сеат Леон з пробігом на авторинку

Сеат Леон - не надто популярний на українських дорогах хетчбек. Але автомобіль приємно вразить свого власник економією пального. Модель в середньому витрачає 4,4 л/100 км. Всі актуальні пропозиції зібрані в каталозі Seat Leon.

2. Ford Fiesta

Купити Форд Фієста з пробігом автобазар

Компактний Форд Фієста в комплектації з 1-літровим двигуном витрачає в комбінованій поїздці 4,3 л/100 км. Радує вибір Ford Fiesta на автобазарі - більше 100 актуальних варіантів.

1. SMART Fortwo

Купити б/у автомобіль SMART Fortwo на автобазарі

Ви можете не погоджуватись з дизайном чи філософією автомобілів Смарт, але важко заперечувати їх економність. Двомісна модель витрачає 4,2 л/100 км в змішаному циклі. Ознайомтесь з оголошеннями про продаж SMART Fortwo.

Попередня стаття Надійна, як ЗСУ: продукція Honda для українського господаря
Надійна, як ЗСУ: продукція Honda для українського господаря
Економний “дизель”: 7 популярних моделей
Наступна стаття Економний “дизель”: 7 популярних моделей

Популярні новини