Безшумний 1577-cильний гіперкар Bugatti Centodieci (ВІДЕО)

22 жовтня 2019

У США на Каліфорнійському острові Монтерей щорічно проходить автошоу Pebble Beach Concours d'Elegance. В рамках цієї грандіозної події компанія Bugatti представила свій новий і не менш грандіозний гіперкар Bugatti Centodieci на електротязі.

Цей французький автомобіль відрізняється потужною електричною силовою установкою, яка може давати максимальну віддачу 1577 кінських сил. Так як Bugatti Centodieci є електрокаром, пересувається він абсолютно безшумно. До слова, новий гіперкар вже був помічений і встиг зібрати навколо себе юрбу уражених перехожих в Бельгії.
безшумний гіперкар Bugatti Centodieci фото

екстер'єр нового електрокару Bugatti Centodieci фото Відомо, що це авто створено на честь легендарної моделі бренду - EB110, яка також була випущена на честь 110-річчя Етторе Бугатті, засновника бренду. Варто відзначити, що Bugatti EB110 був офіційно представлений ​​15 вересня 1991 року і показував видатні результати для того часу. Наприклад, міг розігнатися до 100 км/год всього лише за 3,6 секунди.

автомобіль Bugatti EB110 фото Представники компанії заявляють, що Bugatti Centodieci - це перший серійний автомобіль бренду, який на даний момент є ще й найдорожчим. Однак, вартість гіперкара поки що залишається в секреті.
Дивіться відео-огляд французького безшумного гіперкара Bugatti Centodieci:

Дивіться також каталоги:
Теги:
Bugatti
Попередня стаття Цього вас не навчать в школі
Цього вас не навчать в школі
Який привід краще?
Наступна стаття Який привід краще?

Популярні новини