“Блискучий” тюнінг для найвимогливіших водіїв

10 жовтня 2019

Оригінальний автотюнінг не втрачає своєї популярності серед автолюбителів з усього світу. Водії роблять свої транспортні засоби більш унікальними, перефарбовуючи їх в яскраві і цікаві кольори, змінюючи колір фар і додаючи інші "фішки", тільки щоб виділитися з натовпу серед інших автомобільних фанатів. Деякі з них пішли ще далі і ... обклеїли свої елітні автомобілі справжніми кристалами Swarovski. Такими авто треба просто милуватися:

1. BMW Z4 
блискучий BMW Z4 в кристалах Цей блискучий родстер був помічений в Одесі, після чого став відомий в ЗМІ під назвою "BMW Swarovski". Власник автомобіля поділився, що самостійно оформив свій BMW камінням і витратив на це приблизно 250 тисяч кристалів і півроку свого часу. Дивно, що навіть диски гламурного автомобіля оформлені блискучим камінням.

2. Bentley Continental 
гламурний тюнінг Bentley Continental у блискучих кристалахВласниця цього блискучого авто - мешканка Алмати. У зв'язку із кризою, вона змушена продати свій автомобіль, всипаний більш ніж мільйоном кристалів Swarovski. Обслуговувати авто стало дуже дорого, тому власниця побажала поміняти його на будинок чи земельну ділянку, або просто продати за 100 тисяч доларів. Відзначимо, що стан машини ідеальний, адже блискучий Bentley виїжджав тільки на замовлення. Стрази з легкістю можна відклеїти, якщо вони набриднуть новому власнику, так як вони наклеєні на плівку, а не безпосередньо на кузов. Оригінальний колір авто - чорний.

3. Lamborghini Huracan 
червоний блискучий Lamborghini HuracanЦей всипаний 1,3 мільйонами кристалів Swarovski суперкар був помічений на вулицях Лондона і, як виявилося, належить студентці з Росії Дар'ї Радіоновій. Це не перший її гламурний автомобіль. Звичайно, жителі міста були просто вражені побачити червоний Lamborghini на своїх вулицях, але автомобіль справді виглядає як справжній красень.

4. Mercedes-Benz CLS 350 ефектний Mercedes-Benz CLS 350 прикрашений стразами Swarovski Саме цей автомобіль був "первістком" у колекції Дар’ї Радіонової, якій також належить вищезгаданий Lamborghini Huracan червоного кольору. Російська студентка прикрасила свій і без того недешевий автомобіль для того, щоб отримати унікальну модель. Поява такого "багатого" транспортного засобу вкрай здивувало жителів Лондона. До речі, дівчина обіцяла пустити всі гроші від продажу автомобіля на благодійність.

Дивіться також каталоги:

5. Lamborghini Aventador 
чорний суперкар оформлений кристалами Lamborghini AventadorПодивіться, як виблискує цей суперкар, обклеєний 2 мільйонами кристалів Swarovski! Так, цей автомобіль чорного кольору також належить Дарині Радіонової, як і два попередніх. Слова зайві, просто оцініть 700-годинну ручну роботу. Погодьтеся, виглядає дійсно ефектно. 
У своєму інстаграм дівчина регулярно цікавиться, авто якого кольору їй вибрати в наступний раз.

6. Mercedes-Benz SL 600
презентація автомобілів Mercedes-Benz SL 600 на токійському автосалоні Це авто в дорогому амплуа було представлено на Токійському автосалоні. Ювеліри прикрасили автомобіль більш ніж 300 тис. блискучих камінців Swarovski. Заможні покупці однозначно були вражені не так характеристиками, як елітним і привабливим дизайном! Страшно уявити, яка ціна цього чуда.

Попередня стаття Україну захопили кросовери: які авто купляли найчастіше від початку року
Україну захопили кросовери: які авто купляли найчастіше від початку року
Українським водіям нагадали, який штраф є найдорожчим
Наступна стаття Українським водіям нагадали, який штраф є найдорожчим

Популярні новини