Де купити Toyota Land Cruiser в Україні

4 січня 2023

Тойота Ленд Крузер в Україні ‒ це справжній хіт серед автолюбителів. Адже цей автомобіль завжди мав попит у водіїв незалежно від модифікації. Новий представник вже 300-ї серії Крузерів розвиває ідеї, які були попередньо закладені інженерами. Це преміальний транспортний засіб із великою потужністю, який забезпечує дійсно комфортну поїздку як для водія, так і для його пасажирів.

Купити Land Cruiser Toyota в Україні можна в офіційного дилера автокорпорації з Японії. Це салон «Тойота Сіті Плаза», який пропонує своїм клієнтам сервіс найвищої якості.

Огляд технічних характеристик авто

Toyota Ленд Крузер ‒ це однаково ефективний автомобіль для жителів міста та власників заміських будинків. Транспортний засіб відрізняється чималою потужністю. Силова установка встановлюється в двох модифікаціях ‒ дизельний і бензиновий. Перша менш потужна, але економна, кількість кінських сил дорівнює 299. А ось автомобіль з бензиновим двигуном може похвалитися показником у 415 кінських сил.

Що стосується витрат пального, то дизельний ДВС на 100 км споживає 8,9 літрів палива. Цей же показник у бензинового двигуна складає 12,1 літра.

Максимальна швидкість руху автомобіля складає 215 км/год. Динамічні характеристики також вражають. Машина розганяється до 100 км за 6,9 секунд.

Комплектації Land Cruiser

Комплектації Toyota Land Cruiser 2022 року ‒ бувають різними. Дуже важливо підібрати саме той варіант, який буде оптимальним для ваших умов експлуатації автомобіля. Цей фактор впливає на дуже багато важливих аспектів, а саме:

  • елементи екстер’єру;
  • елементи інтер’єру;
  • шини та диски;
  • елементи освітлення та оглядовості;
  • інтегровані системи безпеки.

Варто зазначити, що від комплектацій також залежить вартість Toyota Land Cruiser. Отже автомобільна компанія з Японії пропонує для клієнтів одразу 3 варіанти LC:

  • Premium ‒ для цінителів комфортного керування та розкішного зовнішнього виду авто.
  • GR Sport ‒ для тих, хто любить більш агресивний стиль керування.
  • Prestige ‒ стане ідеальним доповненням для людини, яка перш за все цінить практичність, це варіант комплектації із найменшою ціною.

Придбати Land Cruiser ви можете в автосалоні «Тойота Сіті Плаза». Тут до ваших послуг доступні: безкоштовні тест-драйви, сервісне обслуговування за допомогою оригінальних запчастин, можливість придбати автомобіль у кредит або через програму Трейд-Ін, а також детальні консультації від компетентних спеціалістів.

Попередня стаття Mazda 3 першого покоління: помилки двигуна та проблеми підвіски
Mazda 3 першого покоління: помилки двигуна та проблеми підвіски
Авто з Кореї чи США: звідки пригнати
Наступна стаття Авто з Кореї чи США: звідки пригнати

Популярні новини