Електросамокат: ТОП-3 розчарувань

31 травня 2022

Електросамокати стрімко увірвались в наше життя: на них їздять як дітлахи в дворі, так і солідні офісні працівники. Отже, ви теж наважились на придбання такого транспорту. Звісно, ви ознайомились з порадами щодо вибору електросамоката та вже уявляєте, як легко оминаєте душні маршрутки та економите на пальному. Але перед тим ознайомтесь з кількома нюансами, які можуть засмутити. 

1. Залежність від погоди

Що варто знати перед придбанням електросамоката

Якщо вже автомобілісти зважають на погоду за вікном, то що ж казати про райдерів на електосамокатах! Майте на увазі: в дощ чи холод їхати досить-таки некомфортно. Теоретично, можна одягнути дощовик та старанно оминати калюжі. Але ж виробники самокатів не рекомендують використовувати їх в вологу погоду. Псування транспорту від надмірної вологи підтверджують і численні відгуки власників. От така метеозалежність виходить. Якщо ви вибираєте електросамокат для щоденних поїздок на роботу, то зауважте, що дощове літо чи рання осінь внесуть свої корективи в ваш план.

2. Ризик нападу собак

Головні мінуси володіння електросамокатом

Це може здаватись смішним, але точно не для тих, хто їздив велосипедом приватним сектором. Собаки миттєво реагують на швидке переміщення людини, гавкають та наздоганяють. Така в них модель поведінки, нічого не поробиш. Враховуйте це, особливо, якщо самокатом буде їздити дитина.

3. Незахищеність від злодіїв

Наскільки електросамокат захищений від крадіжки

Електросамокат - недешева річ, іноді коштує як мотоцикл. Навіть, якщо у вас бюджетна модель, вона приваблюватиме злодіїв. На електросамокатах передбачене блокування коліс та сигналізація, але цього захисту явно мало. Невелика вага дозволяє просто взяти і понести транспорт. Подумайте про це, якщо плануєте їздити самокатом до магазину/кафе/установи та залишати його без нагляду.

Ці 3 фактори не повинні зупинити вас на шляху до придбання електросамоката. Просто пам'ятайте про них.

Попередня стаття 5 популярних пікапів в Україні: шукаємо на AutoMoto.ua
5 популярних пікапів в Україні: шукаємо на AutoMoto.ua
Правда чи міф: присадки допомагають заощадити пальне?
Наступна стаття Правда чи міф: присадки допомагають заощадити пальне?

Популярні новини