Фото та відео дивних, але корисних опції в автомобілях

7 квітня 2023

Автовиробники завжди намагаються привабити покупців неординарними опціями в своїх авто. Іноді дивні комплектації користувались попитом, іноді - ні. Та у відсутності фантазії виробникам машин точно не вдасться дорікнути. Ми вибрали кілька опцій, які пропонувались покупцям авто в різний період історії.

Пакет опцій для перевезення собак в Nissan X-Trail

Комплект аксесуарів для перевезення собаки в Nissan X-Trail

Nissan X-Trail має особливий Paw Pack - набір додаткових аксесуарів для перевезення собак в автомобілі. Такий пакет створили, щоб забезпечити комфортну та безпечну поїздку для чотирилапого друга. На додачу, він зберігає салон автомобіля в чистоті та порядку.

Пакет включає в себе розділювальну сітку для багажника і салона, трап для входу/виходу тварини, пластиковий захист на підлогу, спеціальний килимок, захист обшивки задніх дверей. Також передбачені миска  та ємність для води з дозатором. 

Цей пакет доступний для покупців Nissan X-Trail в Великобританії.

Функція ароматерапії в новому Mercedes-Benz

Функція ароматерапії в Mercedes-Benz S-Class

Ароматизаторами в салоні нікого не здивуєш. А от сеанс ароматерапії під час поїздки - це цікаве рішення. Саме за це відповідає функція ENERGIZING Comfort в Mercedes-Benz S-Class. Це система ароматерапії, яка створює різноманітні аромати в салоні автомобіля для поліпшення настрою та самопочуття пасажирів. Система працює з ароматами, які розроблені спеціально для Mercedes-Benz, а також може бути налаштована на індивідуальні вподобання користувача.

 

Ароматерапія ENERGIZING Comfort в доповнені підсвіткою, музикою та масажем виводить комфорт поїздки на новий рівень.

Опція поворотного сидіння в автомобілях Шевроле

Поворотні сидіння в Chevrolet

Поворотне сидіння з'явилося в автомобілях Chevrolet в 70-их роках. Ідея полягала в тому, щоб полегшити посадку та висадку водієві і пасажира. Сидіння могли повертатись до дверей і повністю обертатися, щоб кожному було комфортно сидіти в машині, коли вона припаркована.

Поворотні сидіння не стали поширеними, але пропонуються в якості опції в Chevrolet Traverse та Chevrolet Express. Ця дивна функція корисна для людей похилого віку, людей з обмеженою мобільністю або тих, хто подорожує з дітьми (можна повернутись до дітей, які їдуть на задньому ряду). Сидіння, які можуть обертатися на 180 градусів, дозволяють створювати різні конфігурації салону, тому були б корисними в багатьох ситуаціях.

Зміна тонування скла в Мерседес

Зміна тонування скла даху Mercedes-Benz SL-Class

Система Magic Sky Control в Mercedes-Benz SL-Class - це інноваційна технологія, що дозволяє регулювати ступінь затемнення скла даху автомобіля. Вона може налаштувати прозорість скла з повністю прозорого до майже повного затемнення. Щоб відрегулювати кількість світла, яка проходить через скло, та створити найкращі умови для водія та пасажирів, достатньо натиснути кнопку пульті керування.

Ми згодні, купити машину з такими опціями - непросто. Однак вибрати автомобіль з потрібними параметрами завжди допоможе розширений пошук на Automoto.ua.

Попередня стаття “Крила сокола” та “ножиці”: підбірка авто з незвичними дверима
“Крила сокола” та “ножиці”: підбірка авто з незвичними дверима
Чим везуть товари з Китаю? Огляд автотранспорту
Наступна стаття Чим везуть товари з Китаю? Огляд автотранспорту

Популярні новини