Як оплатити паркування за допомогою програми Kyiv Smart City?

27 січня 2020

У травні 2019 роки кияни отримали онлайн-доступ до всіх міських послуг за допомогою одного мобільного додатку Kyiv Smart City. Тепер розробка вийшла на новий рівень і повинна істотно спростити життя автомобілістам.

У Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій розповіли про нову функцію, яка доступна всім, у кого є Kyiv Smart Card.
Як повідомляє директор Юрій Назаров, тепер е-квиток корисний і водіям - з його допомогою можна здійснити погодинну оплату паркувального місця. Більш того, доступний також абонемент на місяць, яким можна буде скористатися на будь-якому муніципальному майданчику. Досить просто здійснити онлайн-поповнення Kyiv Smart Card або просто придбати електронний квиток з QR-кодом - це доступно в мобільному додатку. Всі оплати здійснюються картою, яка прив'язана до додатку.

Конкретний автомобіль, для якого призначається абонемент, можна вибрати в телефоні. Однак для цього необхідно додати транспортний засіб у свій профіль.

Функція дійсно корисна і економить багато часу, адже відтепер водію не доведеться шукати паркомат і намагатися прикріпити оплачений талон до скла автомобіля. До того ж клієнтів мобільного оператора Київстар чекає приємний сюрприз - кешбек 20%.

Інспектор легко зможе перевірити, чи сплатив водій парковку. Для цього достатньо сфотографувати номер автомобіля і знайти його в загальній базі. Це допоможе автоматизувати контроль за оплатою паркування. Як тільки паркувальний інспектор помітить і зафіксує порушення на фото або відео - водій автоматично отримає штраф. А розмір грошового стягнення за неправильно припаркований транспортний засіб в 20 разів більше однієї години паркування.

Kyiv Smart City додаток фото

Попередня стаття Як створюють легендарні автомобілі Ferrari?
Як створюють легендарні автомобілі Ferrari?
У Києві протестують таксисти. Які їхні вимоги?
Наступна стаття У Києві протестують таксисти. Які їхні вимоги?

Популярні новини