Концерн STELLANTIS (бренди Peugeot, Citroen, Opel, Fiat, Jeep та ін.) призупиняє імпорт та експорт автомобілів в Росію

17 березня 2022

Автомобільний гігант концерн Stellantis чітко заявив свою позицію щодо подій в Україні.
Так, 10 березня виконавчий директор Stellantis Карлос Таварес заявив про призупинення експорту автомобілів до Росії та імпорту з неї.
Компанія Stellantis виступає проти всіх форм насильства та агресії та всіх військових дій на території України, тому очевидною відповіддю на поточну ситуацію стала відмова від експорту та імпорту автомобілів із Росії. Нагадаємо, що концерном Stellantis на території РФ представлені наступні бренди – Citroen, Fiat, Jeep, Opel та Peugeot.
У той же час представництво Stellantis в Україні з 1 березня запровадило Програму технічної підтримки автомобілів брендів PEUGEOT, CITROËN, OPEL, що належать державним та комунальним установам нашої країни. Програма технічної підтримки автомобілів передбачає ВСІ ВИДИ РЕМОНТНИХ РОБОТ, необхідних для забезпечення належного функціонування транспортного засобу.

Stellantis в Україні розуміє, що працездатність транспорту та мобільність служб швидкого реагування – безпека наших громадян. Тому ми доклали максимум зусиль, щоб запустити роботу наших сервісних центрів у великих містах України, щоб надавати оперативний ремонт для автомобілів, що перебувають у державній та комунальній власності, а саме: швидка медична допомога, служба національної поліції, аварійні служби, комунальні підприємства забезпечують безперебійне функціонування інфраструктури тощо. Усі роботи виробляються за рахунок компанії «Пежо Сітроен Україна». За посиланням та фото нижче ви знайдете актуальний список дилерських центрів, які вже зараз готові вас прийняти та обговорити. Також, дізнайтесь по телефону гарячої лінії 0-800-500-104 про найближчого працюючого дилера.


Концерн Stellantis також пожертвує 1 млн євро як гуманітарну допомогу біженцям в Україні! Ця допомога буде здійснена через локальну неурядову організацію, що спеціалізується на таких питаннях. Наразі українське представництво веде активні дискусії щодо надійних партнерів, які могли б найефективніше використати ці кошти. Також для Stellantis ще одним пріоритетом є здоров'я та безпека працівників українського представництва та їхніх сімей. Було створено спеціальну команду цілодобової підтримки, яка активно контролює їх здоров'я та безпеку, а також допомагає з логістикою всередині країни та за її межами.
У цей складний час важлива підтримка з боку великих компаній, які потрібні не про свій бізнес, а про людей, які в них довіряють.
Бережіть себе та своїх рідних! Ваш офіційний дилер OPEL ВІДІ АДВАНС.

Для запису на сервісне обслуговування зверніться, будь ласка, на гарячу лінію: 0 800 308 999.

Все буде Україна!

Попередня стаття Найшвидші машини 2022 року
Найшвидші машини 2022 року
Безкоштовне розмитнення авто: які зміни очікують українців
Наступна стаття Безкоштовне розмитнення авто: які зміни очікують українців

Популярні новини