Кунги на Peugeot Landtrek від українського бренду Getlander

3 травня 2024

Кунги на Peugeot Landtrek від Getlander

Повнопривідний Пежо Ландтрек із кожним днем продовжує завойовувати прихильників по всьому світу. А в Україні цей автомобіль став лідером на ринку пікапів. Така популярність спонукає автовласників шукати способи виділитися серед натовпу і прокачати свій трак, щоб додати йому індивідуального стилю й комфорту.

Це можна зробити з допомогою українського бренду Getlander, відомого своїми аксесуарами для пікапів, зокрема кунгами, кришками та висувними полицями. Такі деталі допомагають довершити дизайн пікапа, зробити його багажне відділення більш функціональним та захищеним від зовнішніх факторів.

Кунг Getlander на Peugeot Landtrek вдвічі збільшує корисний розмір кузова та герметизує його. Виготовлений з армованого скловолокна, він міцніший за пластикові аналоги, тож витримує до 70 кг додаткового навантаження.

Переваги кунгів Getlander

  • Дизайн, який розробляється відповідно до кожної моделі пікапа. Тому кунг ідеально підійде під розміри кузова Пежо Ландтрек.
  • Відповідність кольору. Під час замовлення можна обрати опцію без фарбування або виріб, пофарбований у колір авто. Для цього використовується колірний код машини.
  • Оптимальна стандартна комплектація, в яку входить внутрішнє карпетне покриття та LED освітлення, дублюючий стоп-сигнал, тонування заднього скла, переднє розсувне вікно, незалежний запірний механізм.
  • Неінвазивний монтаж. Встановлення аксесуара на кузов не вимагає свердління додаткових отворів. Адже відбувається за допомогою використання 4 струбцин, які постачаються в наборі.
  • Зручний доступ. Всередину кузова можна потрапити через задні двері чи відкривні бокові вікна за їх наявності.
  • Додаткові опції. Можлива інтеграція з центральним замком, тонування бокових вікон тощо.
  • Плавність рухів забезпечують газові амортизатори, встановлені на задніх дверях та бокових вікнах.

Переваги кунгів Getlander

Асортимент кунгів Getlander на Peugeot Landtrek

Серед можливих варіантів такі моделі:

  • комерційний без бокових вікон;
  • із боковими дверима, що відчиняються догори;
  • стандартний з фіксованими боковими вікнами;
  • з відкривними догори боковими вікнами;
  • із розсувними вікнами;
  • з висувними вікнами, які відчиняються під кутом.

Кунги, що виготовляються на заводі в Туреччині, обов’язково проходять сертифікацію відповідно до міжнародних стандартів якості та безпеки.

Популярні аксесуари на Пежо Ландтрек

Крім кунгів, клієнти магазину “Vnedorognik.ua” часто обирають висувні полиці Getlander. Вони встановлюються в кузов пікапа для полегшення доступу всередину багажного відділення. Піддон з прихованим органайзером вітчизняного виробництва витримує до 500 кг навантаження у статичному та до 250 кг у витягнутому положенні. Матеріалом виготовлення служить водовідштовхувальна фанера з антиковзаючим покриттям.

Які аксесуари встановити на пікап Пежо Ландтрек

Кунги, кришки, висувні полиці Getlander на Peugeot Landtrek

Аксесуари Getlander - це і зручне доповнення до Вашого Пежо Ландтрек, і додатковий захист кузова, і вираження індивідуальності власника пікапа. Під час виробництва враховуються всі побажання замовника. Також Ви можете скористатися послугами тюнінг-ательє у місті Вінниця для встановлення кунга, піддона, кришки на Peugeot Landtrek. Getlander: отримай свій стиль і комфорт.

Попередня стаття Експертна підтримка під час вибору першого авто: що мають знати новачки
Експертна підтримка під час вибору першого авто: що мають знати новачки
Мінімум витрат, максимум комфорту: 8 порад для користування кондиціонером в авто
Наступна стаття Мінімум витрат, максимум комфорту: 8 порад для користування кондиціонером в авто

Популярні новини