Машини з АКПП до 7 000$: що є на AutoMoto.ua

21 квітня 2022

Світ автомобілістів розділений на тих, хто за “механіку”, і тих, хто за “автомат”. У нас є гарні новини: на AutoMoto.ua є варіанти для усіх! Однак сьогодні оглянемо пропозиції автомобілів з автоматичною коробкою передач та вартістю до 7 000$. 

1. Opel Zafira

Купити Опель Зафіра автомат на автобазарі в Україні

Практична модель зустрічається на вулицях міст та сіл. Покупцям сподобається простір салону та багажника, а семимісні комплектації оцінять ті, в кого велика родина. З бюджетом в 7 000$ можна розраховувати на Опель Зафіра 2004-2010 років випуску. Є більше 100 варіантів з “автоматом”, котрий поєднується як з бензиновим, так і дизельним двигуном.

2. Volkswagen Golf

Купити Фольксваген Гольф автомат з пробігом на автобазарі

Фольксваген Гольф "автомат" тішить вибором: більше 300 варіантів з різних куточків України. З нашим бюджетом можна розраховувати на модель V покоління. Якщо хочете заощадити, подивіться Golf IV. Четверта генерація теж пропонує чимало комплектацій з АКПП.

3. Renault Scenic

Купити Рено Сценік з кробкою-автомат на автобазарі АвтоМото

Рено Сценік - варіант для тих, хто шукає простір мінівену та автоматичну коробку в бюджеті 6 000$ - 7 000$. Ознайомтесь з пропозиціями авторинку. Можливо, даремно залишали Scenic поза увагою. 

4. Mazda3

Купити Мазда3 з автоматичною коробкою на авторинку

Ця модель претендує на статус найкрасивішою та найдрайвовішої машини в цьому списку. І, водночас, не виходить за рамки заданої суми. Мазда3 варта вашої уваги! Всього в каталозі 200+ оголошень, тож є з чого вибирати. 

5. Ford Mondeo

Скільки коштує Форд Мондео автомат з пробігом на ринку

Якщо ви віддаєте перевагу просторим стильним седанам, точно оціните Форд Мондео. В каталозі АвтоМото зібрані оголошення з продажу моделі в різних комплектаціях та кольорах.

Попередня стаття 3 ситуації, коли не варто використовувати WD-40
3 ситуації, коли не варто використовувати WD-40
3 міфи про ремені безпеки, в які ви досі вірите
Наступна стаття 3 міфи про ремені безпеки, в які ви досі вірите

Популярні новини