McLaren представили родстер без лобового скла

27 листопада 2019

Фанати автомобілів McLaren довгий час скаржилися, що компанії не вистачає потужного родстера. Однак тепер у модельному ряду лінійки Ultimate Series з'явився гіперкар з ефектною назвою Elva, який буде випущений обмеженим тиражем. Правда, цей автомобіль є скоріше черговим колекційним експонатом, а не довгоочікуваним трековим спорткаром.
​новий автомобіль McLaren Elva фотоУже також відомі характеристики McLaren Elva. Автомобіль оснащений 4-літровим 815-сильним мотором V8 із подвійним турбонаддувом. Розробники стверджують, що новий родстер може розігнатися до 100 км/год швидше, ніж за 3 секунди. До 200 км/год автомобіль розганяється за 6,7 секунди, що навіть швидше, ніж суперкар McLaren Senna цієї ж серії. Гіперкар обладнаний семиступінчастою роботизованою коробкою, 390-міліметровими дисками і потужними керамічними гальмами, які заслуговують на особливу увагу.
McLaren Elva без вітрового скла фото
McLaren Elva новий гіперкар без лобового скла фото
Винятковий інтерес викликає відсутність лобового скла і спеціальна форма кузова. До того ж в автомобілях McLaren Elva використовується інноваційна система оптимізації повітряних потоків Active Air Management System (AAMS). Таким чином новий гіперкар отримав найбільш потужні аеродинамічні характеристики за всю історію McLaren.
До речі, кузов зроблений із вуглепластика, як і більшість деталей у салоні.

McLaren Elva фото салону інтер'єр

Попередня стаття Електронні водійські права вже з грудня
Електронні водійські права вже з грудня
Зимові табу: звички, які шкодять автомобілям
Наступна стаття Зимові табу: звички, які шкодять автомобілям

Популярні новини