MG, DS, Cupra: шукаємо “свіжі” автомобільні бренди на AUTOMOTO.UA

6 грудня 2023

Деякі автомобільні бренди настільки популярні, що відомі навіть дітям, наприклад, BMW, Jeep чи Mercedes-Benz. Деякі марки рідкісні, але теж впізнавані: Lamborghini, Ferrari чи Bentley. Та чи не щодня на вулицях з'являються автомобілі зі значками на капоті, які викликають здивування у водіїв. Ми вибрали з каталогу AUTOMOTO.UA бренди авто, які ви могли бачити, але не знати назви.

Шукати автомобіль бренду MG

Дивитись всі авто MG

MG - британський бренд, який належить китайській компанії SAIC Motor. Автомобілі MG виглядають стильно та відповідають останнім модним тенденціям. Всередині вас чекають сучасні технології, такі як сенсорні екрани, системи безпеки та навігації. Бренд MG пропонує свої машини за доступними цінами, тому вони можуть бути вдалим вибором для покупців з обмеженим бюджетом. Серед найпопулярніших моделей авто:

  • MG ZS - компактний кросовер, який пропонується з бензиновим двигуном об'ємом 1,5 л і потужністю 115 к.с.
  • MG HS - середньорозмірний кросовер, який пропонується з бензиновим двигуном об'ємом 1,5 л і потужністю 125 к.с.
  • Marvel R - електричний кросовер з трьома двигунами, які видають 288 к.с. та максимальним запасом ходу до 500 км (WLTP).

Шукати автомобіль бренду DS

Дивитись всі авто бренду DS

DS - це преміальний підрозділ французького автовиробника Citroen. Бренд створює автомобілі для тих, хто шукає преміальний автомобіль з індивідуальним характером. Серед найпоширеніших в Україні моделей компактні кросовери DS 3 Crossback та DS 7 Crossback, які доступні з бензиновими двигунами та у гібридному варіанті.

Шукати автомобіль бренду Cupra

Дивитись всі авто бренду Cupra

Cupra - це спортивний підрозділ іспанського автовиробника Seat. Окрім високих динамічних характеристик моделі відрізняються високою ціною. Ймовірно, вашу уваги привертав на вулиці кросовер Formentor. Його спортивний дизайн вирізняється з потоку машин.

Шукати автомобіль бренду Genesis

Дивитись всі авто бренду Genesis

Genesis - це преміальний підрозділ Hyundai. Як і належить класу “люкс”, автомобілі мають високу якість виконання та орієнтовані на комфорт. Яскравий зразок - Genesis G80. Цей середньорозмірний седан представлений в комплектації з бензиновими або гібридними двигунами. G80 гарантує тиху та плавну поїздку завдяки системі активного шумопоглинання і активному контролю підвіски.

Шукати автомобіль бренду Buick

Дивитись всі авто бренду Buick

Американский Buick є одним із найстаріших автовиробників у світі. Хоча машини бренду не надто впізнавані на наших дорогах, українці все частіше вибирають ці практичні авто:

  • Encore - компактний міський кросовер,
  • Regal - середньорозмірний седан зі стильним дизайном, комфортним салоном та хорошою керованістю,
  • Envision - середньорозмірний кросовер для комфортних подорожей.  

Це лише кілька брендів та їх авто, які ви бачили на дорогах, але не знали назви. Підпишіться на телеграм-канал AUTOMOTO.UA, щоб слідкувати за новинками. 

Попередня стаття Автомобільні тренди 2024: що чекає автомобілістів?
Автомобільні тренди 2024: що чекає автомобілістів?
Яке моторне мастило замовити в UKR PARTS для економії пального?
Наступна стаття Яке моторне мастило замовити в UKR PARTS для економії пального?

Популярні новини