Найцікавіші оголошення "за день" на Automoto.ua

10 січня 2023

Агрегатор автомобільних оголошень Automoto.ua щоденно збирає оголошення про продаж авто з популярних автосайтів України та Європи. Усі найсвіжіші пропозиції можна переглянути в каталозі “за день”. Знайшли кілька варіантів авто серед понад 7 000 оголошень.

Вибрати вживаний Citroen C-Crosser

Сітроен С-Кроссер

Citroen випускав C-Crosser до 2013 року. Це був компактний повнопривідний кросовер з бензиновими мотором чи турбодизелем на основі Mitsubishi Outlander. Офіційний C-Crosser 2010 року з 2,2-літровим дизельним HDi, повним приводом та коробкою-автомат можна вибрати за 10 200$.

Знайти вживаний Rover 75

Ровер 75

Rover 75 - автомобіль для тих, хто шукає особливе авто. Седан бізнес класу 2004 року можна вибрати за 4 500$. Так, це не надто популярна модель. Ба більше, всього Rover 75 випустили 211 175 екземплярів. Тому те, що вважається недоліком, можна назвати ексклюзивністю!

Знайти Смарт Родстер з пробігом

Смарт Родстер

Про смаки не сперечаються. І Smart Roadster це доводить. Стати його власником наважаться одиниці, проте ніхто не заперечуватиме: компактний спортивний автомобіль привертає увагу всіх навколо. Оголошень про продаж Roadster всього біля 2 десятків, але це значить, що кожен такий Smart унікальний. Найдешевший Смарт Родстер на автобазарі коштує 4 500$.

Підібрати вживаний Опель Антара

Опель Антара

Кросовер Opel Antara продавався на різних ринках під брендами Vauxhall, Holden, GMC, Daewoo, Chevrolet, Saturn Vue. Цей практичний варіант авто можна підібрати і на українському автомобазарі. Доступні бензинові та дизельні версії, як механіку, так і автомат. Ціна за розмитнений Opel Antara в нормальному стані стартує з 7 500$.

Знайти Alfa Romeo Giulietta з пробігом

Альфа Ромео Джульєтта

Alfa Romeo Giulietta - хетчбек з характером для тих, хто не уявляє своє життя без керма та драйву. Стильний італійський автомобіль гарантує враження від кожної поїздки! Підібрати хетбчек можна від 7 000$.

Знайти вживаний автомобіль Subaru Tribeca

Субару Трібека

Subaru Tribeca сподобається тим, хто шукає просторий та практичний кросовер. На додачу модель пропонує стандартний повний привід, пяти- або семимісний салон, щедре оснащення мультимедійними “фішками”. Вартість Tribeca - від 6 000$ до 10 000$.

Вибрати машину Fiat Bravo з пробігом

Фіат Браво

Fiat Bravo - хетбчек, котрий може стати альтернативою “Меганам”, “Фокусам” та “Гольфам”. Фіат випускав модель з 2007 до 2016 року. Особливість хетчбека: більше 10 варіантів двигуна та потенціал для тюнінга. За авто 2010 року просять 6 500$.

Будьте в курсі новин автосвіту та цікавих знахідок українського автобазару -  долучайтесь до наших спільнот у Фейсбук, Інстаграм та Телеграм.

Попередня стаття Як прибрати запах бензину з рук?
Як прибрати запах бензину з рук?
Заклинило двигун: причини та рішення
Наступна стаття Заклинило двигун: причини та рішення

Популярні новини