Несподіваний тюнінг Rolls-Royce від Mansory. Відео

11 березня 2020

Легендарний Женевський автосалон довелося скасувати через поширення смертельного коронавіруса. На щастя всіх автолюбителів, організатори провели віртуальну виставку, на якій тюнінг-ательє Mansory продемонструвало несподівану версію Rolls-Royce Cullinan.

Бірюзовий Rolls-Royce Cullinan Coastline фото

Бірюзовий Rolls-Royce Cullinan Coastline тюнінг фотоЦей кросовер не можна назвати витонченим і елегантним, але це не зупинило фахівців проекту Mansory. Тюнінгований Rolls-Royce Cullinan отримав назву Coastline, що в перекладі з англійської означає "Берегова лінія".

Тюнінгованний Rolls-Royce Cullinan Coastline фото

Дизайнери попрацювали над обвісом автомобіля - він вийшов схожим на версію Cullinan Billionaire, показану в минулому році. Також фахівці змінили передню частину машини за допомогою збільшених повітрязабірників, перепроектованих порогів і капота з вуглецевого волокна. Модернізований Rolls-Royce Cullinan візуально вийшов нижчим і трохи довшим. На даху автомобіля навіть можна помітити спойлер. Здається, дизайнери забули, що працюють із розкішним кросовером, а не зі спортивним суперкаром.

Дивіться також каталоги:

Салон бірюзового Rolls-Royce Cullinan Coastline фотоАле вишенькою на торті став інтер'єр. Дизайнери Mansory несподівано вирішили всюди використати яскравий колір - бірюзовий. Варто відзначити, що виглядає це досить розкішно, хоч і строкато.
Можливо, вам знадобляться захисні окуляри, адже все в салоні виконано в цьому кольорі - від дитячого автокрісла, встановленого на задньому сидінні, до килимків і стелі! Винятком стали хіба що дерев'яні та металеві елементи дизайну.

Подивіться відеоролик, в якому розкриваються всі особливості дизайну тюнінгованного Rolls-Royce Cullinan:

Попередня стаття Автомобільні деталі, які скоро залишуться у минулому
Автомобільні деталі, які скоро залишуться у минулому
Як перевірити свої штрафи на новому сайті МВС?
Наступна стаття Як перевірити свої штрафи на новому сайті МВС?

Популярні новини