Типи кузовів Volkswagen: що рекомендують автолюбителі

20 грудня 2021

До вибору автомобіля необхідно докладати безліч зусиль. Недостатньо визначитися з маркою машини, варто врахувати тип кузова. Саме він визначає не тільки приналежність авто до конкретного класу, а й прохідність та інші експлуатаційні характеристики.

Перш ніж купити Фольксваген або автомобіль будь-якої іншої марки, варто знайти варіант, що підходить саме вам. Переглядаючи різні пропозиції за допомогою онлайн-сервісу OLX, ви легко зможете підібрати кузов, який відповідає вашим цілям. Серед українських автомобілістів особливою популярністю користуються седан та хетчбек.

Особливості кузова

Найбільш поширений не тільки у німецького виробника, а й у інших автоконцернів. Багажник відділений від салону перегородкою, безпосередньо зсередини до нього немає доступу. Такі моделі універсальні і підходять не тільки для пересування містом, але і для заміських подорожей на уїк-енд.

Додатково такі моделі мають такі переваги:

Дивіться також каталоги:
  • місткий багажник;
  • привабливий дизайн;
  • продуманий салон.

Volkswagen представляє багато моделей кузова седан у різних цінових категоріях. Подібний підхід дозволяє підібрати машину у відповідній ціновій категорії.

Чи варто купувати хетчбек від німецького автоконцерну?

Хетчбеки не менш впізнавані. Особливою популярністю користується модель Polo. Авто зі стильним та продуманим дизайном мають відмінну комплектацію та впізнавані за рахунок свого динамічного спортивного зовнішнього вигляду. Завдяки продуманому розташуванню коліс збільшується і маневреність, сприяючи більшій прохідності.

Додатково, за рахунок об'єднаного багажника з салоном, відсутня задня частина. Деяким власникам подібна особливість полегшить паркування.

 

Теги:
Volkswagen
Попередня стаття Дизельний кросовер: 5 моделей з надійними двигунами
Дизельний кросовер: 5 моделей з надійними двигунами
Топ-8 надійних позашляховиків. Без Toyota реально обійтися?
Наступна стаття Топ-8 надійних позашляховиків. Без Toyota реально обійтися?

Популярні новини