Топ-10 бюджетних автомобілів з Польщі. Підсумки за 2021 рік

15 грудня 2021

У 2021 році Польща була одним із головних джерел поповнення автомобільного ринку України. Саме цю європейську країну обирають для пригону бюджетних машин. Як виглядає ТОП-10 найпопулярніших моделей із Польщі? Розглянемо їх вартість та характеристики.

1. Skoda Octavia

Купити Шкода Октавія на автобазарі в Польші

Octavia – бюджетне авто, яке можна купити в Польщі навіть за 500 доларів. За такі гроші вдасться знайти седан чи універсал першого покоління, якому 20 років. Якщо ваш бюджет близько $2-3 тисяч, то запросто виберете Шкода Октавія у відмінному стані. Головною перевагою моделі, крім вартості, є місткий багажник. 

2. Toyota Corolla

Купити Тойота Королла на польському автобазарі

Corolla - найпопулярніша машина у світі, хоча на автобазарі в Польщі зустрічається рідше "європейців". Купити Тойота Королла можна від $ 1 000. Є багато пропозицій від першого власника з підтвердженою сервісною історією. І коштують такі авто недорого. 

3. Skoda Fabia

Пригон Шкода Фабія з Польщі

Компактна міська Fabia користується популярністю у поляків. Українцям модель сподобалася своєю економністю в обслуговуванні, бюджетною вартістю та дешевим розмитненням. Перегляньте пропозиції з продажу Шкода Фабія в каталозі пригону авто з Польщі на AutoMoto.ua

4. Opel Astra

Авто Опель Астра з Польщі купити в Україні

Якщо ви хочете знайти в Польщі авто за 500 доларів, ознайомтеся з оголошеннями про продаж Опель Астра. З таким бюджетом можна розраховувати на седан, хетчбек чи універсал, на бензині чи дизель з механікою. Цікаво, що модель збирали на польському підприємстві до 2008 року. Свіжу версію можна взяти від $2 000. І це все одно дешевше, ніж в Україні. 

5. Dacia Duster

Пригон Дачія Дастер з Польщі

Duster – єдиний кросовер у нашому ТОПі бюджетних варіантів з автобазару Польщі. Справді, модель можна придбати до $5000. Компактний позашляховик з'явився на ринку в 2010 році, тому 20-річних вживаних авто просто поки що не існує. Вибирати є з чого: бензин та дизель, передній або повний привід, кілька комплектацій салону. 210-міліметровий кліренс додасть впевненості на заміських дорогах. Ознайомтеся з актуальними пропозиціями про продаж Дачія Дастер.

6. Audi A4

Вибрати Ауді А4 на польському автобазарі

Audi A4 вважається однією з найнадійніших моделей бюджетних "євроблях". Йдеться про кузов B5 першого покоління. Під капотом у б/у авто 1,6, 1,8 або 2,7-літровий мотор у парі з п'яти-або шестишвидкісною механікою, або автоматом-п'ятиступкою. Машини наступних генерацій коштують дорожче, але тут вже буде вибір із понад десятка бензинових та дизельних двигунів. Вибрати та купити авто в Польщі можна в каталозі Ауді А4.

7. Ford Focus

Купити Форд Фокус недорого з Польщі

Ford Focus – ще один автомобіль, який можна недорого придбати на польському авторинку. Європейську версію збирали у Німеччині та Іспанії. Саме ці екземпляри в основному представлені в каталозі Форд Фокус

8. Renault Megane

Продаж Рено Меган з Польщі

Renault Megane надійно закріпив свої позиції в ТОПах дешевих та вигідних авто з Польщі. Найзатребуваніші версії другого (2002-2009) та третього (2009-2015) покоління, яким вдалося зруйнувати стереотип про якість французьких машин. Стильний інтер'єр, дешеве обслуговування та гарний вибір серед типів кузова,двигунів та комплектацій салону зробили модель хітом ринку. Ціна на авто з Польщі стартує з $820, варто переглянути актуальні оголошення з продажу Рено Меган

9. Volkswagen Polo

Купити Фольксваген Поло з Польщі недорого

Якщо ваш бюджет на пригін авто з Польщі - $ 1 000-1 500, подивіться на Volkswagen Поло. За таку суму ви отримаєте хетчбек від 2001 року випуску та молодше. На вибір запропоновано з більш ніж 8 варіантів двигунів: від 1,2-літрового економічного бензинового до 1,9-літрового турбодизеля.

10. Volkswagen Golf

Скільки коштує Фольксваген Гольф в Польщі

Golf - найуспішніша модель Volkswagen, а на базарі - одна з найбільш бюджетних, надійних та вигідних. На автобазарі в Польщі можна знайти варіант за $ 500, а з $ 1000 в гаманці запросто сторгуєтесь на хетчбекові IV покоління. Звичайно, за машину в ідеальному на свій вік стані доведеться заплатити більше, та й необхідно враховувати розмитнення. Ознайомтеся із каталогом оголошень Фольксваген Гольф від польських продавців. 

Марка та модель авто

Ціна 

 Skoda Octavia

 Ціна від $ 599

 Toyota Corolla

 Ціна від $ 1 000

 Skoda Fabia

 Ціна від $ 456

 Opel Astra

 Ціна від $ 428

 Dacia Duster 

 Ціна від $ 4 532

 Audi A4

 Ціна від $ 741

 Ford Focus

 Ціна від $ 425

 Renault Megane

 Ціна від $ 542

 Volkswagen Polo

 Ціна від $ 428

 Volkswagen Golf

 Ціна від $ 556

Попередня стаття Плюс 2 електрокари і не тільки: модельний ряд BMW 2022
Плюс 2 електрокари і не тільки: модельний ряд BMW 2022
Скільки грошей ви втратите, якщо купите машину зі скрученим пробігом
Наступна стаття Скільки грошей ви втратите, якщо купите машину зі скрученим пробігом

Популярні новини