Оголошення про продаж Авто Чері в Україні

З VIN-кодом
09.05.2024
2 500 $
99 750 грн
Бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
106 тис. км
Миколаїв
...повністю обслужена, їде зібрано. Хороші шини. Салон доглянутий, приємний та охайний. Вся електроніка та кондиціонер працюють без зауважень. Хороша комплектація: підсилювач керма, кондиціонер, електро підйомники всіх стікол, підігрів дзеркал та заднього вікна, центральний замок, сигналізація, АБС, туманки, рейлінги, легкосплавні диски, акустика, подушки безпеки та ін. Прийомистий та економний автомобіль. Можлива перевірка на СТО.
З VIN-кодом
10.05.2024
11 300 $
451 435 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
32 тис. км
Миколаїв
...первая регистрация. Родной пробег-100%. Машина без ДТП. Вся в родной краске. Мотор, ходовая часть, салон в идеальном состоянии, как новое. Вся электрика работает без нареканий. Машина не требует вложений. Любые проверки на СТО. Автомобиль до сих пор на гарантии у официального дилера. На все вопросы отвечу по телефону.
З VIN-кодом
09.05.2024
19 100 $
761 135 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.5 л.
Варіатор
35 тис. км
Вінниця
бронювання фар и задніх арок ,в комплекте зимова гума
З VIN-кодом
06.05.2024
3 999 $
159 560 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
35 тис. км
Шостка
...на корозію, виглядає дуже добре. Працює абсолютно все, кожна кнопочка, кондиціонер заправлений. Шикарний і просторий салон, величезний багажник. Новий акб, запаска жодного разу не ставилась. В наявності два ключі. Таких авто залишилось дуже мало!!!
Нове
Бензин 1.5 л.
Варіатор
Тернопіль
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
09.05.2024
2 700 $
107 838 грн
Бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
89 тис. км
Чернівці
...та розходники. На титанах,зимня резина. Машина практично не використовувалась. Жінка купила навчитись після отримання прав.
З VIN-кодом
08.05.2024
13 699 $
547 275 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
39 тис. км
Вінниця
...Можливий продаж за криптовалюту, в кредит або лізинг. У продажу Chery Tiggo 4, 2021 рік, офіційний автомобіль, два комплекти ключів. Візуально і по ЛКП без нарікань, автомобіль весь у рідному забарвленні. Салон комбінований, у відмінному стані та з комфортною комплектацією, в яку входить камера заднього виду, парктроніки, підігрів передніх сидінь, CarPlay, широкий сенсорний дисплей, датчик дощу та світла, мульти-кермо та багато іншого. З технічного боку автомобіль повністю обслужений і готовий до будь-яких перевірок на СТО, нова зимова гума. Запрошуємо на тест-драйв. Чесність та порядність гарантуємо! “КомісАвто” - це надійний партнер у виборі авто!
З VIN-кодом
09.05.2024
3 500 $
139 615 грн
Бензин 1.97 л.
Ручна / Механіка
87 тис. км
Львів
...пробігДодаю зимову гуму на металевих дисках і комплект фільтрівВсе в авто працюєторг біля авто
Нове
Бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
Харків
З VIN-кодом
08.05.2024
1 600 $
63 840 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
194 тис. км
Київ
...хорошая комплектация: кондиционер, гидроусилитель, стеклоподъемники, подогрев сидений, абс, сигнализация. Стекло по кругу родное. Переоформление. Торг есть еще без фанатизма.
З VIN-кодом
08.05.2024
2 700 $
107 865 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручна / Механіка
210 тис. км
Краматорськ
Продам своё авто в отличном состоянии. Есть нюансы по кузову,на фото видно. А так на уверенном ходу!
З VIN-кодом
10.05.2024
11 100 $
443 445 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
79 тис. км
Київ
...є зимова резина яка від їздить мінімум 1 сезон точно, зараз стоїть на літній) Авто обслуговувалося виключно на офіційній СТО (на кільцевій), є всі акти і відмітки в сервісній книжці, Є багато зручних опцій, такі як: -Допомога при русі з гори -Autohold -Bluetooth інтерфейс для підключення мобільного телефону -Підключення мобільного телефону AndroidAuto / Apple CarPlay -Роз'єми для підключення пристроїв USB -Автозапуск двигуна (дуже зручно в холодну пору року, сідаєш відразу в тепле авто) -Запуск авто кнопкою -Електросклопідйомники -Круїз контроль -Мультируль -Кондиціонер -Камера заднього огляду (парктроніки не ставили бо камери було більш ніж достатньо) -Високий кліренс -також є безключовий доступ на водійських дверях Також 1500 км тому було проведене повне ТО, 100 км тому замінена коробка, по гарантії На авто ще діє гарантія 2 роки або 70 тис км Перший власник Продаж з переоформленням Є торг, але в рамках розумного Марія 09******56
Нове
Бензин 1.5 л.
Варіатор
Львів
З VIN-кодом
08.05.2024
5 900 $
235 410 грн
Бензин 2.4 л.
Ручна / Механіка
71 тис. км
Одеса
...постоянный полный привод. На автомобиле сразу с салона была сделана антикоррозионная обработка по этому кузов и главное днище в хорошем состоянии. Машина полностью в родной краске - любая проверка толщиномером приветствуется. В нашей семье машина с 2019г. Пробег 70500км. - ездит моя жена, пробег реальный - легко оценить подняв машину на подъёмнике и заглянув под капот и в салон. Машина в хорошем техническом состоянии. Эксплуатировалась и обслуживалась для себя, продавать не планировали. Машина обслуживалась по человечески: - замена комплекта ГРМ, ремня генератора и ремня гидроусилителя - свечи - масло в КПП, заднем и переднем редукторах - замена консистентной смазки в ШРУС-ах + новые пыльники - масло гидроусилителя руля - тормозные колодки по кругу и замена тормозной жидкости. - Новый подвесной подшипник кардана. - Новые рычаги всборе с сайлентблоками. - Замена масла раз в 5-7тыс/км. (за год больше не накатывали) Автомобиль на родных легкосплавных дисках R16 с полноценной запаской на таком же диске. Хорошая зимняя резина в комплекте bridgestone blizzak revo gz, резина прошла 2 сезона (практически новая). По кузову есть рыжики/царапины и другие естественные следы эксплуатации, но ничего серьезного - машина реально "живая". Основные её плюсы это низкий пробег и реально хорошее обслуживание по технической части которое уже практически не встречается на вторичном рынке. Объявление от хозяина, посредников просьба не беспокоить.
З VIN-кодом
08.05.2024
2 499 $
99 710 грн
Бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
108 тис. км
Миколаїв
...работают без замечаний. Хорошая комплектация: усилитель руля, кондиционер, электроподъемники всех стекол. Детальнее по телефону.

Чері в Україні

Чері за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Чері

Чері за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Chery
Chery Tiggo Pro 8. Кто в восторге от Китая?
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Chery

З'явилася ідея купити авто Чері?Подивіться пропозиції на AutoMoto.ua: оголошення з усіх автосайтів України, різні ціни, будь-які комплектації. Використовуйте зручний пошук, заощаджуйте час і спростіть вибір автомобіля. 

Що потрібно знати про Чері

  1. Chery - китайське державне підприємство з виробництва автомобілів і комплектуючих. 
  2. Компанія досить молода за мірками автопрому - існує з 1997 року. Це вигідно споживачам, адже не вийде купити машину Чері в Україні дуже стару і з великим пробігом. 
  3. Назва бренду в перекладі з китайської означає "благословення зверху", а логотип символізує єдність сучасних технологій, постійний розвиток і високу якість. 
  4. Компанія Chery володіє трьома брендами: Rely, Karry и Riich. На українському ринку можна купити лише зі значком Чері. Всі популярні авто доступні як нові в автосалонах, так і з пробігом. 
  5. Виробник часто копіює моделі інших брендів: Тойота, Деу, Сеат. А ось всі деталі і комплектуючі використовує тільки власного виробництва. 

Яку моделі Chery вибрати

  • Amulet - перша модель китайського бренду на українському ринку. Переваги седана: непогана комплектація за порівняно невисоку ціну, місткий багажник та просторий салон;
  • Tiggo - кросовер. Якщо ви хочете стати власником компактного позашляховика, але маєте обмежений бюджет, є вихід. Можете купити Чері б/у. Тігго пропонує все, що потрібно власнику кросовера;
  • QQ - міський суперміні. Компактний хетчбек без проблем поміститься на будь-який парковці чи в найтіснішому дворі;
  • Kimo - п'ятидверний хетчбек. Незважаючи на компактні розміри, автомобіль пропонує місткий багажник;
  • Eastar - седан середнього класу з багатою стандартною комплектацією. Навіть якщо ви вирішите купити цей автомобіль Chery з пробігом, отримаєте повний електропакет, клімат-контроль, парктроніки та інші опції для комфорту. 

Відгуки власників Chery

Китайський бренд активно завойовує ринок країни, і багато хто вже встиг оцінити його автомобілі. Найчастіше власники скаржаться на роботу двигуна: проблеми з запуском в мороз, або коли в баку менше половини бензину. Особливо уважні відзначають, що перед поломкою мотор повільно реагує на натискання педалі акселератора. 

Тим, хто збирається купити авто Чері в Україні, потрібно бути готовим до проблем з коробкою передач. Китайські агрегати не найнадійніші й після 50-60 тис. км починають "через раз" перемикати передачі.

Як вибрати Chery на AutoMoto.ua

Купити машину Чері в Україні - не проблема, адже на автобазарі АвтоМото є 2 100+ оголошень. Складність полягає в тому, що вибрати машину серед такого розмаїття складно. Ось яким повинен бути ідеальний б/у автомобіль:

  • продавець - перший і єдиний власник;
  • куплений в салоні;
  • без серйозних ремонтів і ДТП;
  • не використовувався в таксі;
  • не в кредиті;
  • пройшов планове ТО. 

Практично всі транспортні засоби з оголошень в нашому каталозі перевірені за номерним знаком по базі МВС, а також по VIN-коду. Ви отримуєте інформацію про дату останньої реєстрації, рік випуску, двигун, колір та можливу участь в аваріях.