Всі моделі Всі моделі

Оголошення про продаж Сузукі ГС в Україні

З VIN-кодом
24.04.2024
1 800 $
73 962 грн
Бензин 0.5 л.
Автомат
49 тис. км
Київ
...шестиступінчатою коробкою передач, легкий та дуже жвавий, в місті те що потрібно, витрати палива до 5 літрів. Двигун в повному порядку, ще ніколи не вскривався. З документами повний порядок, Ціна 1800 без торгу

Сузукі ГС за типом палива та за видом трансмісії

Сузукі ГС за об'ємом двигуна та за видом трансмісії

Сузукі ГС за видами трансмісії

Сузукі ГС за типом палива

Сузукі ГС в Україні

Сузукі ГС за кольором

Сузукі ГС за типом приводу

Інші Сузукі ГС

Сузукі ГС за об'ємом двигуна

Сузукі ГС по рокам

Дивитися відео тест-драйви Suzuki GS
? Suzuki GS 750 - Первый 4х-Тактный Suzuki ?!
Дивіться також:
Усі відгуки
4.1/5
(3 відгука)
Иван Швецов
3.8/5

Неудобная посадка для поездок более, чем на 500 км. Для города идеален. Динамика великолепна, тяга на низах неимоверная. Узкий и юркий. По междурядью ныряет очень ловко. Масло менял каждые 5 тыс. Неисправностей серьёзных за 2 года не было.

Volodymyr Volos...
4.4/5

Мотоцикл не є потужним, але гарно відкликається на газ та стрімко набирає свій крейсер- 120 км/год.Повітряне охолодження ніколи не було недоліком. Їздив з короткими зупинками на азс в Карпати, Бакоту, Рівне, Тернопіль.. Як мотоцикл для подорожей -не підходить,так як бракує потужності і незручно другому номеру. Це простий мотоцикл для міста та для поїздок вихідного дня.Японець. Надійний і простий.Відсутній датчика пального, але це не така й проблема бо вдвох мені повного бака хватало на 400км.Підходить як перший мотоцикл, бо не козлить при різкому збільшенні оборотів і в цілому пробачає багато помилок.Має гарну динаміку і чудовий в управлінні.Відкатав сезон 10 тис.км.Двічі міняв масло, раз фільтр і тормозні рідини.На ринку має 2 основних конкурентів-Kawasaki er5 та Honda cb500.

Читати всі відгуки