Все модели Все модели

Объявления о продаже Сузуки ГС в Украине

С VIN-кодом
24.04.2024
1 800 $
73 872 грн
Бензин 0.5 л.
Автомат
49 тис. км
Киев
...шестиступінчатою коробкою передач, легкий та дуже жвавий, в місті те що потрібно, витрати палива до 5 літрів. Двигун в повному порядку, ще ніколи не вскривався. З документами повний порядок, Ціна 1800 без торгу

Сузуки ГС по типу топлива и по виду трансмиссии

Сузуки ГС по объему двигателя и по виду трансмиссии

Сузуки ГС по видам трансмиссии

Сузуки ГС по типу топлива

Сузуки ГС в Украине

Сузуки ГС по цвету

Сузуки ГС по типу привода

Другие Сузуки ГС

Сузуки ГС по объему двигателя

Сузуки ГС по годам

Смотреть видео тест-драйвы Suzuki GS
? Suzuki GS 750 - Первый 4х-Тактный Suzuki ?!
Смотрите еще:
Все отзывы
4.1/5
(3 отзыва)
Иван Швецов
3.8/5

Неудобная посадка для поездок более, чем на 500 км. Для города идеален. Динамика великолепна, тяга на низах неимоверная. Узкий и юркий. По междурядью ныряет очень ловко. Масло менял каждые 5 тыс. Неисправностей серьёзных за 2 года не было.

Volodymyr Volos...
4.4/5

Мотоцикл не є потужним, але гарно відкликається на газ та стрімко набирає свій крейсер- 120 км/год.Повітряне охолодження ніколи не було недоліком. Їздив з короткими зупинками на азс в Карпати, Бакоту, Рівне, Тернопіль.. Як мотоцикл для подорожей -не підходить,так як бракує потужності і незручно другому номеру. Це простий мотоцикл для міста та для поїздок вихідного дня.Японець. Надійний і простий.Відсутній датчика пального, але це не така й проблема бо вдвох мені повного бака хватало на 400км.Підходить як перший мотоцикл, бо не козлить при різкому збільшенні оборотів і в цілому пробачає багато помилок.Має гарну динаміку і чудовий в управлінні.Відкатав сезон 10 тис.км.Двічі міняв масло, раз фільтр і тормозні рідини.На ринку має 2 основних конкурентів-Kawasaki er5 та Honda cb500.

Читать все отзывы