Неймовірний "космічний" Bentley. Фото

9 березня 2020

Автомобілебудівні компанії постійно намагаються придумати новий спосіб, щоб здивувати своїх фанатів. Останнім часом, завдяки появі електричних силових установок, художники отримали можливість створювати авто з унікальною і незвичайною формою кузова.
Фахівці Bentley давно не радували фанатів бренду креативними розробками. Джозеф Робінсон, художник компанії, вирішив, що настав час випустити щось нове і по-справжньому дивовижне.
У мережі з'явилися фотографії інтригуючого концепт кара під назвою Bentley Centanne. Ця розробка буде розміщена на електричній платформі з вбудованими електромоторами. Крім того, авто буде мати інноваційну модульну конструкцію з кількома типами кабіни, доступними для установки. Таким чином, модель Bentley Centanne можна буде легко перетворити як у купе, так і в кросовер. Також доступна модна варіація Shooting Brake, показана на фото.

Bentley Centanne Shooting Brake фото

Автомобіль прикрашають і інші цікаві деталі. Наприклад, незвичайна решітка радіатора, величезні колеса, світлодіодні фари і стильні задні ліхтарі.

Теги:
Bentley
Попередня стаття Поліцейським дозволили зупиняти водіїв без порушень
Поліцейським дозволили зупиняти водіїв без порушень
Водій BMW поставив на місце хама на пікапі. Відео
Наступна стаття Водій BMW поставив на місце хама на пікапі. Відео

Популярні новини