Новий скандал в Top Gear: Мей і Хаммонд відмовилися зніматися без Кларксона

24 березня 2015

Керівники корпорації запропонували Джеймсу Мей і Річарду Хаммонду непогану надбавку до їхніх зарплатних чеків. Але як справжні джентльмени і друзі, вони відмовилися від подібної, хоч і привабливої ​​пропозиції. Нагадаємо, що Джеремі Кларксона відсторонили від ефіру в результаті конфлікту з продюсером Топ Гір. У підсумку Кларксону не дозволили вести програму Top Gear, а саме культове шоу зняли з ефіру.


У  сезоні таки зависли три дуже цікавих епізоди, які не встигли дознімати. Спочатку керівники програми били себе кулаком в груди і казали,що б там не було, а епізоди будуть дозняті. Сподівались, що фани які полюбляють їхню програму нічого не пропустять, навіть незалежно від рішення щодо Кларксона. Але, як часто в житті буває, не все так просто, адже Джеймс Мей і Річард Хаммонд відмовляються зніматися без свого колеги і друга. Керівникам програми Джеймс і Річард заявили, або вони працюють усі, або ніхто!

 

Епізод з Топ Гір з тьома ведучими


І, як варто було очікувати, телеканал поки що знаходиться не в самому здоровому і простому становищі.  Адже закрити і забути таке шоу вони собі дозволити не можуть. Для прикладу, аудиторія ефіру зменшилася на чотири мільйона в порівнянні з періодом, коли виходило шоу. Плюс потрібно зазначити, що на сайті change.org петиція на захист Кларксона вже зібрала близько 1 мільйона підписів.

 

Топ Гір в місті Севастополі


Раніше ми писали, що Кларксона замінить на шоу відомий британський актор Стівен Фрайн.

Попередня стаття Італійська «Берлинетта»
Італійська «Берлинетта»
Дерек Сміт, творець оригінальної телепередачі Top Gear, помер.
Наступна стаття Дерек Сміт, творець оригінальної телепередачі Top Gear, помер.

Популярні новини