Проблеми, про які мовчать власники BMW

4 травня 2022

БМВ – круті автомобілі, які претендують на статус еталона швидкості, динаміки, драйву, комфорту та надійності. Але вони все одно залишаються машинами, а машини іноді ламаються. Краще бути готовим до маленьких неприємностей, пов'язаних із володінням "бехою", ніж розчаруватися. Публікація покликана попередити про можливі проблеми, а не відмовити від придбання авто своєї мрії.

Іржа на легкосплавних дисках

Знайти БМВ на легкосплавних дисках на автобазарі

Небезпека корозії загрожує будь-якому BMW, що стоїть на легкосплавних дисках своєї марки. Такі колеса “ніжніші”, схильні до сколів і швидкої корозії, ніж вироби з інших металів. Проблема ускладнюється тим, що пошкодження дисків зазвичай важко помітити, поки не знімете покришки. 

Збої в роботі електроніки

Дивіться також каталоги:

Типові проблеми електроніки БМВ

Багато систем у BMW були оцифровані, тому можливі "глюки" у роботі електрики. Погані запобіжники, неправильне підключення або збої в деяких цифрових програмах можуть призвести до проблем різного масштабу: від залипання вікон до відмови системи дистанційного замикання та відмикання автомобіля.

Проблеми з паливним насосом

Чому загоряється індикатор двигуна на панелі у БМВ

Якщо на приладовій панелі BMW загоряється індикатор “перевірте двигун”, почніть з перевірки паливного насоса. Його несправності є найпоширенішою проблемою для всіх моделей BMW. Причини поломки паливного насоса можуть бути різними, але симптоми часто однакові. Двигуни різко втрачають потужність і починають глохнути.

Несправні котушки запалювання  

Як часто виникають проблеми з котушками запалювання в БМВ

Власники популярних моделей BMW, серед яких X5, зіштовхнулися з несправними котушками запалювання. Вони звернули увагу на збільшений час розгону, підвищену витрату палива, нерівний холостий хід або навіть відмову в запуску двигуна. Виявилося, що справа у котушках запалювання. 

Витік мастила

Як часто виникає проблема витоку мастила у БМВ

Проблема, з якою найчастіше стикаються власники BMW всіх моделей – це підтікання мастила. Це не загрожує новим машинам. Мастило починає підтікати після 95 000 км, тому будьте обережні з автомобілями з пробігом. Хороша новина в тому, що проблема швидко вирішується у сервісному центрі. 

Якщо ви мрієте придбати БМВ, у нас є хороша новина: усі ці несправності легко усуває досвідчений автомайстер. А техніка залишається технікою, і кожна машина має свої нюанси. Ось, наприклад, перелік проблем Кіа, про які власники не поспішають розповідати.

Теги:
BMW
Попередня стаття Чому в американських вантажівок довгі капоти?
Чому в американських вантажівок довгі капоти?
5 корисних автоаксесуарів, які помістяться в “бардачку”
Наступна стаття 5 корисних автоаксесуарів, які помістяться в “бардачку”

Популярні новини