Таємниці автомобілів КІА, або про що мовчать власники

27 квітня 2022

Автомобілі Kia користуються попитом на українському автобазарі. Дивіться самі: у каталозі Кіа 5 000+ оголошень. Машини бренду займають перші позиції у рейтингах надійності та безпеки. Але, як і все у цьому світі, Кіа мають свої недоліки, і у багатьох моделей були невдалі випуски. Про це варто пам'ятати під час вибору машини корейського бренду. 

Sportage

Найпроблемніші випуски Кіа Спортейдж

Репутацію Sportage трохи зіпсував випуск 2012 року з двигуном Theta II. Власники скаржилися на постійне підтікання мастила, дефекти паливних трубок та інші несправні компоненти, які могли спричинити загоряння. До того ж, двигун просто "глохнув". Виробник почув автомобілістів та покращив наступні випуски авто. Тож можна сміливо розглядати придбання Кіа Спортейдж

Optima

Дивіться також каталоги:

Купити Кіа Оптіма б/у на автобазарі Україна

Відмова двигуна в Kia Optima 2011 - один з найяскравіших недоліків моделі. Причина в протіканні паливних трубок і передчасному зносі підшипника, який викликав заклинювання двигуна і збільшував ймовірність аварії. Цей випуск відомий проблеми з аербегами і переднатягувачами ременів безпеки. У деяких відгуках власники скаржаться на блокування трансмісії на третій передачі. 

Невдалий випуск удосконалили і актуальні пропозиції Кіа Оптіма на авторинку готові лише тішити своїх власників.

Sorento

Проблеми автомобіля Кіа Соренто

Схоже, що в період з 2010 по 2012 Kia використовувала проблемні двигуни в багатьох своїх автомобілях. Як і у Sportage і Optima, у Sorento 2012 були несправності мотора. У Кіа Соренто наступних випусків такі дефекти не спостерігалися. 

Forte

Проблемний випуск моделі Кіа Форте

Forte відомий проблемами з масляним насосом у 2013 році. Якщо ви обираєте седан цього року випуску, будьте уважні. У моделі, які з'їхали з конвеєра раніше чи пізніше, “хронічних хвороб” не спостерігалося. Тому, якщо вам подобається Кіа Форте, сміливо вибирайте!

Теги:
Kia
Попередня стаття Дбаєте про авто? Тоді точно звертаєте увагу на ці деталі
Дбаєте про авто? Тоді точно звертаєте увагу на ці деталі
Погане звучання музики в авто? Одне рішення для 80% випадків
Наступна стаття Погане звучання музики в авто? Одне рішення для 80% випадків

Популярні новини