Uber виплатить співробітникам компенсацію: подробиці

10 березня 2020

Міжнародний сервіс для пошуку і виклику таксі або кур'єра Uber досить часто потрапляє у епіцентр грандіозних конфліктів. Серед найвідоміших скандалів можна виділити сексизм, сексуальні домагання, масову відмова від послуг сервісу у США і невдалі випробування безпілотних автомобілів. У 2017 році це призвело до того, що засновник компанії пішов у відставку, не впоравшись із втратою довіри клієнтів і співробітників.

Здавалося б, у зв'язку з всесвітньою епідемією смертельного вірусу Covid-19 компанія могла фігурувати в черговому конфлікті. Однак представники Uber прийняли несподіване рішення. Вони пообіцяли всім водіям і кур'єрам, які заразилися коронавірусом, виплачувати компенсацію протягом усього карантину. Йдеться про 14 днів оплачуваного лікарняного.

Варто відзначити, що раніше сервіс Uber розглядав водіїв і кур'єрів як незалежних працівників і не надавав їм додаткові пільги. Щоб забезпечити співробітникам оплачуваний карантин, компанії довелося змінити політику.

Повідомляється, що в деяких країнах інфіковані водії вже отримали обіцяну компенсацію. Розмір виплат в компанії не уточнювали.

Теги:
Uber
Попередня стаття Неймовірний "космічний" Bentley. Фото
Неймовірний "космічний" Bentley. Фото
Несподіваний тюнінг Rolls-Royce від Mansory. Відео
Наступна стаття Несподіваний тюнінг Rolls-Royce від Mansory. Відео

Популярні новини