5 кращих альтернатив Тойота Камрі в Україні

2 лютого 2022

Toyota Camry – лідер продажів у світі. У цього седана безліч переваг та фанатів. Але чи справді його панування в класі непорушне? Погляньмо на конкурентів Камрі з автобазару! 

Honda Civic

Купити Хонда Цівік з пробігом в Україні

Хонда Цівік відомий не лише своєю пів столітньою історією на авторинку. Модель цінують за спортивну керованість та зручність у щоденних поїздках. Водіям, які шукають гостріших відчуттів за кермом, виробник пропонує спецверсії Si і Type R. У каталозі AutoMoto.ua зібрані пропозиції про продаж Хонда Цивік різних років випуску та комплектацій. Нова модель коштуватиме $24 300 і більше, п'ятирічне авто з пробігом - від $13 000.

Honda Accord

Купити Хонда Акорд на авторинку

Camry вважається сімейним седаном, але за цей статус впевнено бореться і Honda Accord. Акорд має чудові показники безпеки, підкріплені гідним набором стандартних функцій безпеки. Ті, хто відчуває біль від зростання цін на бензин, можуть вибрати гібрид Акорд. Вартість Honda Accord у віці 5 років починається з $16 000. Є й дешевші цікаві варіанти. Ознайомтесь з асортиментом ринку - подивіться каталог Хонда Акорд.

Mazda3

Придбати Мазда3 з пробігом на АвтоМото

Mazda3 виводить оформлення та комфорт салону на новий рівень. Крім того, модель представлена ​​в практичному кузові хетчбека. Нова Mazda3 коштує від $28 500, п'ятирічна – від $13 000. Ви думали про таку альтернативу Тойоті Камрі? Якщо ні, ось оголошення про продаж всіх оголошень Мазда3 з усіх автосайтів України - понад 1300 пропозицій.

Subaru Legacy

Оголошення про продаж Субару Легасі

Можливо, Subaru Legacy не так ефектно виглядає на паркінгу, як Камрі, зате всі інші завдання виконує не гірше. Це надійний седан середнього розміру із безліччю рівнів оформлення салону. Кожна комплектація має повний привід, щоб ви могли долати негоду та погані дороги з більшою впевненістю. Додайте до списку переваг Impreza спортивну керованість та вартість. Взяти Субару Легасі нового покоління (2019 рік) з пробігом можна за $16 000. 

Kia Optima

Пропозиції про продаж Кіа Оптіма в Україні

Kia Optima орієнтована на доступність, але це не позначається на якості. Авто порадує щедрою комплектацією помічниками водія та опціями комфорту, просторим салоном та містким багажником, а стильний дизайн кузова допоможе не загубитися на парковці. Ціна седана Кіа Оптіма віком 5 років починається з $13 000. 

Ось такі альтернативи можна Toyota Camry можна знайти на автобазарі. Як кажуть: на колір і смак… Якщо ж ви непохитні у своєму бажанні придбати Тойота Камрі, в каталозі АвтоМото знайдете більше 2000 пропозицій.

Попередня стаття 5 речей, які небезпечно залишати в авто взимку
5 речей, які небезпечно залишати в авто взимку
50-річчя Білоцерківського шинного заводу: розвиток національного виробника шин, розширення асортименту продукції TM ROSAVA. Еталон якості на прикладі вантажних шин
Наступна стаття 50-річчя Білоцерківського шинного заводу: розвиток національного виробника шин, розширення асортименту продукції TM ROSAVA. Еталон якості на прикладі вантажних шин

Популярні новини