Несподіваний сюрприз знайшли в радянській "Волзі". Відео

2 березня 2020

Справжню капсулу часу виявили в одному з покинутих гаражів - раритетну "Волгу" з повним багажником радянської горілки. Унікальність цієї знахідки полягає в тому, що не дивлячись на вік, машина залишилася в повністю заводській збірці і зберегла мінімальний пробіг.

У цього ГАЗ-2410 1989 року випуску був всього один власник. Авто проїхало всього 844 км, а останні 30 років зберігалося в гаражі.

І весь цей час в багажнику стояло 4 ящики радянської горілки - брудні, покриті пилом, але жодна людина не чіпала їх раніше! Це приємний і несподіваний сюрприз. Варто врахувати той факт, що в СРСР було просто неможливо дістати таку кількість спиртного. Цей продукт вважався дефіцитом, тому люди ставали в величезні черги, щоб придбати хоча б одну пляшку. Ймовірно, власник "Волги" був шанованою людиною і мав великі зв'язки.

Відео цієї знахідки недавно з'явилося на Youtube-каналі. Коментаторів під роликом явно більше цікавить алкоголь, ніж раритетний автомобіль. І не дивно, адже спочатку ми теж не повірили своїм очам:

Теги:
Волга
Попередня стаття Як не потрапити на вудку на СТО? 5 популярних способів обману
Як не потрапити на вудку на СТО? 5 популярних способів обману
"Листи щастя" повертаються. Штрафуватимуть з новою силою
Наступна стаття "Листи щастя" повертаються. Штрафуватимуть з новою силою

Популярні новини