ТОП-5 компактних позашляховиків з пробігом

24 березня 2021

Шукаєте невеликий сімейний автомобіль з пробігом? Подивіться список найкращих вживаних компактних позашляховиків, які ми знайшли на AutoMoto.ua. З цих кросоверів варто почати вибір б/у авто. 

Nissan Juke

Купити Нісан

Яскравий зовнішній вигляд Nissan Juke поєднується зі сміливим і самобутнім стилем, джерелом енергії якого є 1,6-літровий бензиновий або 1,5-літровий дизельний двигун. Рестайлінг в червні 2014 року додав комплект безпеки, новий 1,2-літровий бензиновий мотор з турбонаддувом і додаткове обладнання в стандартній комплектації.

Тільки подивіться: ми знайшли 590 оголошень про продаж б/у Ніссан Жук. Є з чого вибрати! 

Renault Captur

Купити Рено оголошення на AutoMoto.ua

Небагато маленьких позашляховиків пропонують таке вдале поєднання простору, практичності і низьких експлуатаційних витрат.

Якщо у ваш бюджет не вписується новий Captur, варто пошукати вживаний автомобіль. Captur першого покоління, випущений на ринок в 2013 році, став традиційною альтернативою Nissan Juke, пропонуючи просторіший інтер'єр і більше обладнання за ті ж гроші. Бензинові двигуни були популярні, але не виключений економічний і ефективний дизельний 1,5 dCi.

Captur виглядає солідно, а коштує - доступно. Подивіться оголошення про продаж б/у Рено Каптюр і переконайтеся самі. 

Toyota C-HR
Купити Тойота оголошення на AutoMoto.ua

C-HR - безумовно, один з найхарактерніших автомобілів в класі невеликих позашляховиків, який конкурує з Juke в зухвалості та суперечливості зовнішнього вигляду. 

C-HR з пробігом продаються з 1,2-літровим бензиновим або гібридними бензиновими системами 1,8 або 2,0 з автоматичною коробкою передач CVT в стандартній комплектації. Це не найдешевший кросовер, але C-HR високо цінується за поєднання якості, ефективності та динаміки. Ознайомтеся з пропозиціями про продаж Toyota C-HR з пробігом. Можливо, одне з цих авто - ваше! 

Honda HR-V
Купити Хонда оголошення на AutoMoto.ua

Honda HR-V - один із найпросторіших та найуніверсальніших невеликих позашляховиків, які є на ринку. 

Кросовер пропонує 470-літровий багажник. Складання задніх сидінь збільшує об'єм вантажного відділення до 1533 літрів, але у HR-V є ще один козир в рукаві: «Чарівні сидіння». Основи задніх сидінь можна скласти відносно спинок сидінь, щоб в автомобілі легко було возити громіздкі предмети.

Більшість HR-V минулих років оснащені бензиновим двигуном 1.8, але можна знайти дизельний 1.6. Обидва варіанти непогані на кожен день для поїздок містом. Аллгоритм AutoMoto.ua знайшов на 100 автосайтах України 130 оголошень про продаж б/у Honda HR-V.

Volkswagen Tiguan
Купити Фольцваген оголошення на AutoMoto.ua

Tiguan - яскравий приклад поєднання якості і комфорту від німецького бренду. 

Цей Volkswagen готовий разом з вами підкорювати місто і бездоріжжя. Речі без проблем вміщаються в багажник об'ємом 520 літрів (1665 літрів при складених задніх сидіннях). На ринку можна знайти б/у Volkswagen Tiguan з двохлітровим бензиновим або дизельним двигуном і, в основному, автоматичною коробкою передач. Хоча, якщо пошукати, є варіанти з механікою. Подивіться, ось каталог Фольксваген Тігуан б/у в різних комплектаціях.

Попередня стаття Історія легенди: Toyota Land Cruiser
Історія легенди: Toyota Land Cruiser
Тріщина на лобовому склі: що робити?
Наступна стаття Тріщина на лобовому склі: що робити?

Популярні новини