Огляд тест-драйву: Chevrolet Silverado 2021

11 червня 2021

Chevrolet Silverado 1500 - повнорозмірний пікап. Модель 2021 року має приголомшливі можливості буксирування, інтуїтивно зрозумілі технології та широкий спектр потужних двигунів, але його інтер'єр і якість поїздки не можуть зрівнятися з тим, що пропонують конкуренти. 

Купити новий автомобіль Chevrolet Silverado 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Нове в 2021 році

Другий рік поспіль повнорозмірний легкий пікап Chevrolets отримує ряд оновлень, покликаних підвищити цінність та виділитись на тлі однокласників. У Шевроле Сільверадо 2021 з'явилися:

  • опціональні багатофункціональні задні двері;
  • підвищена буксирна здатність з турбодизелем та чотирициліндровим турбодвигунами;
  • нові стандартні функції для деяких комплектацій. 

Кому варто купити? 

Chevrolet пропонує пікап Silverado в різних комплектаціях, тому ви без проблем підберете свій варіант. Це один з лідерів ринку, до якого точно варто придивитися. Недоліків у моделі дуже мало, а ціна нижча за середню по класу робить його вартим уваги автомобілем. 

Нове або б/у авто? 

Chevrolet Silverado 2021 року не зазнає значних змін в порівнянні з моделлю 2020 року, але є кілька речей, на які варто звернути увагу. Одна з них полягає в тому, що новий пікап Шевроле Сільверадо отримує збільшену буксирувальну здатність, коли він оснащений або турбодизелем, або чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом.  Хоча найбільший V8 як і раніше є силовим агрегатом, який забезпечує найвищу тягову потужність.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Іншою помітною зміною стали опціональні багатофункціональні задні двері (MultiFlex) з додатковими можливостями. 

Chevrolet Silverado або Ford F-150

Ford F-150 повністю перероблений для 2021 року, з оновленим стилем, переглянутою лінійкою двигунів та актуальним списком функцій. Його основні особливості включають повністю гібридну трансмісію, абсолютно нову інформаційно-розважальну систему SYNC 4 і прогнозовані можливості буксирування й перевезення, які є одними з кращих в своєму класі. Але і авто Шевроле Сільверадо не такий поганий варіант. Вибрати кращий пікап допоможе тест-драйв.

Chevrolet Silverado 1500 або Ram 1500

Ram 1500 - регулярний претендент на перше місце в рейтингу класу. Висококласна кабіна Ram наближається до стандартів розкішних автомобілів і є явним кроком вперед в порівнянні з інтер'єром Silverado. Ram пропонує більше функцій, включаючи 12-дюймовий вертикальний інформаційно-розважальний дисплей в стилі планшета. Ram не може буксирувати стільки ж, скільки Silverado, але це його єдиний недолік. Обидві вантажівки мають просторі задні сидіння за найбільших конфігурацій кабін, але крісла Ram в рази зручніші.

Салон

Моделі Chevrolet Silverado 2021 зі стандартною кабіною вміщують до трьох осіб, а Double і Crew Cab - до шести. Передні крісла не найшикарніші в класі, але вони зручні, а ось задній ряд не такий м'який. 

Шевроле Сильверадо помітно відстає від конкурентів, коли справа доходить до салону. Мало того, що дизайн та стиль трохи застаріли, в ньому більше твердого пластика, ніж ви очікуєте знайти в автомобілі, який коштує так дорого. Навіть топові комплектації не такі люксові, як моделі конкурентів.

Silverado доступний з багажником розміром 1.55 м, 2.0 або 2.5 м. Пікап пропонує довгий список стандартних функцій та можливі варіанти для підвищення корисності.

Інтерфейс Chevrolet Infotainment 3 інтуїтивно зрозумілий з простими меню. Сенсорний екран добре видно і він швидко реагує на введення. Також є фізичні елементи управління для багатьох функцій, але до деяких з них важко дотягнутися з місця водія.

Відео тест-драйв Chevrolet Silverado 2021 року

Технічні характеристики

Машина Chevrolet Silverado 2021 стандартно поставляється з двигуном V6 потужністю 285 к.с., також є кілька інших силових агрегатів:

  • 310-сильний чотирициліндровий з турбонаддувом,
  • 355-сильний V8,
  • 420-сильний V8,
  • 277-сильний шестициліндровий дизельний з турбонаддувом.

Вам навряд чи сподобається двигун V6. Хоча він без проблем справляється з повсякденними завданнями, йому не вистачає можливостей буксирування опціональних силових агрегатів. Турбо-четвірка швидша і краще підходить, щоб тягнути вантаж. Турбодизель також має гарну буксирну здатністю. V8 - найкращі універсальні двигуни, так як вони забезпечують відмінну буксирувальну здатність та високу потужність.

Показники витрати палива Silverado сильно розрізняються. Шевроле Сільверадо з чотирициліндровим двигуном має витрату 10.7 л/100 км, що є хорошими показниками для класу повнорозмірних пікапів. 5,3-літровий V8 вимагає близько 11.8 л/100 км. 

Якщо ви оберете Шевроле Сильверадо дизель, отримаєте найекономнішу витрату - 8.5 л/100 км. 

Chevrolet Silverado - велика вантажівка, але це не заважає йому мати відмінні характеристики керованості. Він досить легко маневрує в обмеженому просторі і стабільно тримається на поворотах.

Кожен пікап Silverado доступний з повним приводом, і більшість комплектацій пропонують пакет Z71, який включає такі функції, як жорстка підвіска, і робить Chevy здібним позашляховиком. Якщо ви дійсно плануєте багато їздити бездоріжжям, варто звернути увагу на комплектації Trail Boss. З ними ви отримаєте найпотужніший пікап в лінійці. 

За умови правильного оснащення Silverado може буксирувати до 6020 кг. Вибір двигуна, трансмісії і кабіни впливає на можливості Silverado, але переважна більшість версій можуть буксирувати не менше 4800 кг.

Безпека

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху присвоїла Chevrolet Silverado 2021 року загальний рейтинг безпеки 4/5.

Розміри і вага

Авто Шевроле Сільверадо 1500 має довжину від 5.85 до 6.15 м. Споряджена маса машини 1995 до 2336 кг.

Можливі комплектації 

Якщо ви вирішили купити новий Chevrolet Silverado, доведеться вибрати стиль кабіни і довжину кузова, перш ніж розглядати варіант оформлення салону. Це тому, що не кожне оздоблення пропонується з усіма можливими комбінаціями кабіни та вантажної платформи. 

Після того, як ви визначилися, вирішіть, яка версія виконання інтер'єру й екстер'єру найкраще підходить. Це може бути: WT, Custom, Custom Trail Boss, LT, LT Trail Boss, RST, LTZ і High Country. Можливий тюнінг Шевроле Сільверадо в будь-якій комплектації за допомогою пакетів зовнішнього вигляду і наборів спеціальних характеристик.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Porsche Panamera 2021
Купити новий автомобіль Порше Панамера 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль БМВ Х2 2021 року на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: BMW X2