Огляд тест-драйву: Chevrolet Suburban 2021

14 травня 2021

Suburban - найбільший позашляховик Chevrolet. Це один з небагатьох авто з кузовом на рамі на базі вантажівки, які все ще існують. Автомобіль володіє достатньою потужністю для буксирування і величезним простором для пасажирів і вантажу. Тепер, в 2021 році, Chevrolet надала цьому добре відомому позашляховику зовсім інший зовнішній вигляд. Який він, новий Chevrolet Suburban 2021?

Купити новий автомобіль Шевроле Субурбан 2021 на автобазарі AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

В 2021 році представлена абсолютно нова модель Шевроле Субурбан 12 покоління. Повний редизайн торкнувся кожної деталі автомобіля - від розміру кузова до систем безпеки. 

Кому варто купити? 

Вам обов'язково варто розглянути Chevrolet Suburban 2021 року, якщо ви найбільше цінуєте в позашляховику місткість і вантажний простір. Suburban легко доставить друзів і родину на пляж або перевезе одним махом речі з невеликої квартири. 

Якщо ви вибираєте великий позашляховик, варто купити Шевроле Субурбан. Він великий практично в усіх сенсах: в його салоні можуть розміститися до дев'яти осіб, а вантажного простору більше, ніж у будь-якого іншого авто на ринку. 

Нове або б/у авто? 

Chevrolet Suburban 2021 - повністю оновлений автомобіль. Модель стала довшою за свою попередницю, отримала незалежну задню підвіску замість твердої осі, що значно поліпшило ходові якості і керованість, а також збільшило внутрішній простір. Suburban 2021 може похвалитися додатковими 650 л в багажнику і додатковими 5 см простору для ніг у другому і третьому рядах.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Інші оновлення включають введення великого сенсорного екрану інформаційно-розважальної системи (10,2 дюйма, замість 8), змінений дизайн інтер'єру та екстер'єру, розширений набір стандартних функцій безпеки. 

Цих аргументів цілком достатньо, щоб протестувати і придбати новий Шевроле Субурбан 2021. 

Chevrolet Suburban або Chevrolet Tahoe

Chevrolet Tahoe - скорочений варіант Suburban. Він пропонує тойсамий стиль всередині і зовні, що і Suburban, а також ті ж технічні характеристики і функції безпеки, варіанти двигуна, місткість і можливість буксирування. Обидва позашляховика - хороші варіанти в класі великих позашляховиків. Вибір між ними багато в чому залежить від розміру і ціни. Вибирайте Suburban, якщо простір в салоні є вашим головним пріоритетом. У нього більший на 600 л багажник і трохи більше місця для ніг в третьому ряду. З іншого боку, Tahoe обійдеться на порядок дешевше, ніж Suburban. Тахо більш ніж на 30 см коротший, тому його легше втиснути в тісне місце на парковці.

Chevrolet Suburban або GMC Yukon XL

GMC Yukon - теж дітище General Motors. Цей SUV пропонується в двох варіантах. Yukon XL з довгою колісною базою має багато спільного з Suburban, а Yukon з короткою колісною базою схожий на Tahoe. Основні відмінності Suburban від Yukon XL - це стиль і ціна. GMC має люксовішу кабіну з великою кількістю металевих акцентів і іншу компоновку приладової панелі. В іншому обидва позашляховика мають однакові габаритні розміри, місткість, зручність і безпеку, вибір двигунів і характеристики буксирування.

Салон

Chevrolet Suburban - трирядний позашляховик з вісьмома сидіннями в стандартній комплектації. Виробник пропонує дві альтернативні конфігурації. У семимісному компонуванні диван другого ряду замінюється парою зручних капітанських крісел. У девятимісній версії до переднього ряду додається середнє сидіння, але при цьому практично не залишається місця для ніг.

Великі вікна Chevrolet Suburban забезпечують чудову оглядовість дороги попереду і з боків. Ззаду оглядовість обмежена товстими стійками даху, але комплектація дзеркалом камери заднього виду вирішує проблему.

Інтер'єр Шевроле Субурбан 2021 має сучасний і лаконічний дизайн, який підкреслюється величезною інформаційно-розважальною системою з сенсорним екраном, а також численними металевими вставками і м'яким на дотик пластиком. Більшість матеріалів салону здаються солідними і гарної якості, але не зовсім розкішними.

У Suburban 2021 років є 1175 л вантажного простору за сидіннями третього ряду, 2656 л зі складеними сидіннями і 4095 л зі складеними другими і третіми рядами. Як бачите, Chevrolet Suburban має найбільший розмір багажника серед позашляховиків. Виняток - GMC Yukon в версії XL.

Chevrolet Suburban стандартно оснащується широким 10,2-дюймовим сенсорним екраном. Цей великий дисплей встановлений на видному місці у верхній частині приладової панелі, що спрощує управління на ходу. Графіка чітка, а структура меню інтуїтивно зрозуміла. Екран також швидко реагує на введення. Нижче є додаткові кнопки для управління звуком і кліматом, тому вам не потрібно покладатися на сенсорний екран для налаштувань кожної функції.

Відео тест-драйв Chevrolet Suburban 2021 року

Технічні характеристики 

Машина Шевроле Субурбан в 2021 році представлена з трьома варіантами двигунів: 5,3-літровим V8 на 355 к.с., 6,2-літровим V8 на 420 к.с. і 3,0-літровим рядним шестициліндровим турбодизелем на 277 к.с. Всі працюють в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Задній привід входить у стандартну комплектацію, повний привід можна отримати за додаткову плату.

Chevrolet Suburban пропонує непогані технічні характеристики на вибір. Стандартний 5,3-літровий V8 здається досить потужним. З ним Suburban охоче курсує по місту і на шосе. Опціональний 3,0-літровий дизельний двигун Duramax доопрацьований належним чином. Розгін різкий, плавний і тихий - останнє не завжди характерно для дизеля.

Доступний 6,2-літровий V8 впевнено тягне позашляховик, навіть коли той буксирує важкий вантаж, а його вихлоп видає приємний рев при різкому прискоренні. Цей силовий агрегат без проблем розганяє величезний автомобіль до 100 км/год за 6.1 с. Є зворотній бік: такий двигун пропонується тільки в топовій комплектації High Country.

У Chevrolet Suburban витрата палива в комбінованому циклі складає близько 13.0 л/100 км з 5,3-літровим двигуном V8, що досить добре для великого позашляховика 

Chevrolet Suburban володіє вражаючою динамікою руху для свого розміру. Більшість оглядачів вважають, що Субурбан комфортно їздить по більшості дорожніх покриттів, особливо з пневматичною підвіскою і системою Magnetic Ride Control, яка може миттєво посилити або пом'якшити амортизатори автомобіля. Він веде себе стійко на поворотах, але може стати проблемою для маневрування на вузьких вулицях. Винна довга колісна база і широкий радіус повороту, - але додаткова система паркувальної камери з круговим оглядом робить позашляховик відносно легким для парковки.

Suburban не найкращий варіант, якщо ви шукаєте авто для справжнього бездоріжжя. Але він впорається з випадковими стежками, особливо в комплектації Z71. Suburban Z71 має 200 мм дорожнього просвіту, бампери меншого розміру з покращеними кутами в'їзду і з'їзду, передню захисну пластину, буксирні гаки, шини підвищеної прохідності і двоступеневу роздавальну коробку з передавальними числами високого і низького діапазону. Опціональна пневмопідвіска може підняти Suburban до 254 мм дорожнього просвіту в максимальних налаштуваннях.

Субурбан 2021 року має максимальну буксирувальну здатність від 3400 до 3765 кг. Якщо ви плануєте часто щось тягнути на буксирі, вибирайте модель, оснащену пакетом Max Trailering.

Безпека

Результатів краш-тестів Chevrolet Suburban нового покоління 2021 року поки немає. 

Розміри і вага 

Кузов повнорозмірного позашляховика Suburban має довжину 5.73 м. У спорядженому стані автомобіль важить від 2547 до 2728 кг. 

Можливі комплектації 

Chevrolet Suburban 2021 року випускається в шести комплектаціях: LS, LT, Z71, RST, Premier і High Country. Варто зазначити, що 420-сильний V8 Субурбан обмежений топовою версією High Country, тому вам доведеться купити цю модель, якщо потрібен потужний 6,2-літровий двигун. Всі інші комплектації стандартно поставляються з 5,3-літровим V8.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Veloster 2021
Купити новий автомобіль Хюндай Велостер 2021 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Лексус РХ 2021 року на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lexus RX 2021