Огляд тест-драйву: GMC Terrain 2018

25 липня 2018

Чималий GMC Terrain постав у настільки новому амплуа, наскільки це можливо. Не маючи нічого спільного зі своїм попередником, окрім імені, сучасний Terrain довший, легший, трохи менший і набагато більш продуктивніший, якщо порівнювати з Honda CR-V, Toyota RAV4 і Nissan Rogue. Під капотом можна знайти три двигуна, включно з дизельним. Привід може бути переднім або повним. Вишукана модель Denali виділяється за рахунок решітки радіатора «Lots-O-Chrome» та інших люксових елементів. Модні нині Apple CarPlay і Android Auto увійшли у базу. Як опції пропонуються: автоматичне гальмування, попередження про можливе зіткнення, утримання смуги руху та камера кругового огляду. Як не дивно, але взагалі не представлений активний круїз-контроль.

Огляд тест-драйву: GMC Terrain 2018

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте стильний, зручний, добре оснащений і потужний позашляховик, gmc terrain 2018 до ваших послуг. Бонусами автомобіля стали відсік для зберігання під підлогою та ще безліч продуманих місць, що максимально збільшує вантажний простір, не шкодячи дизайну. Зважаючи на це, ціна у gmc terrain 2018  досить збалансована.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Ніхто не сперечатиметься, що Denali має привабливий салон, але рівень загального посилу GMC Terrain не дотягує до того, що пропонують суперники. Спантеличує жорсткий пластик. Відсутній активний круїз-контроль.

Нове у 2018 році

У поточному році перед нами постав абсолютно новий gmc террейн, який розділив базу з Chevrolet Equinox. Менший за попередників позашляховик, тим не менше, пропонує три двигуна та передній і повний привід.

Враження від їзди

Більшість начиння Terrain ділить з новим Chevrolet Equinox. Як братик від Chevy, позашляховик GMC тішить силовим переліком, до якого увійшли 1.5-літровий, 2.0-літровий і дизельний 1.6-літровий чотирьохциліндрові турбодвигуни. Кожен двигун пропонує щось від себе, базовий силовий агрегат є найдешевшим, дизельний пропонує відмінний рівень економії, а 2.0-літровий вражає розгоном. Усі отримали автоматичну коробку, дизельний двигун компонується варіантом на шість ступенів, інші два співпрацюють з дев’ятиступінчастою. Коробки передач використовують перемикач кнопкового типу, до якого треба звикнути, але загалом він легкий у використанні. По місту Terrain гарантує аналогічний Chevy Equinox досвід: комфорт, затишок, спритність при входженні в повороти і динаміку, яка дозволяє водієві розслабитися. Технічні характеристики gmc terrain не змусять нервувати.

Найкращі характеристики

Доступний дизельний двигун тішить показником 7.3 л/100км у змішаному циклі незалежно від приводу. Солідна економія без шкоди динаміці або вантажному простору. Плюс дизельний двигун виявився на диво плавним.  

Вантажний простір вражає не лише об’ємом позаду другого ряду, під підлогою передбачений щедрий відсік, який поглине все, що ви хочете приховати від сторонніх очей. На додачу, сидіння переднього пасажира складається, дозволяючи простіше потрапити до відсіку.

Детально про автомобіль GMC Terrain

Інтер’єр

Салон Terrain - це зручний і функціональний простір, але на відміну від деяких європейських суперників, йому бракує того, що ми називаємо «вишуканість». Навіть топова модель Denali отримала жорсткий пластик, що не сприяє люксовим відчуттям, на які натякає цінник. Хоча вишиті підголівники і верхня частина панелі припадуть до смаку багатьом. Передні і задні сидіння просторі і зручні. Видно, скільки уваги приділено вантажному простору. Приємно вражає тиша салону.

Відео тест-драйв GMC Terrain 2018

Екстер’єр

Ніхто не стане сперечатися, що Terrain виглядає привабливо. Різкі лінії, світлодіодні акценти, стилізовані головні фари підтримують сімейну спорідненість GMC, але з урахуванням сучасних тенденцій. Багатьом до смаку припаде ефект «літаючого» даху, якого вдалося досягти, пофарбувавши стійки у чорний колір. Стандартні моделі мають решітку радіатора з трьома поперечинами, топова Denali отримала решітку, схожу на терку для сиру. Ця ж модель потішить додатковою порцією хрому.

Базова комплектація

Базова GMC Terrain SL постачається з приводом на передні колеса, 7.0-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи, кнопковим запалюванням, функцією доступу без ключа, камерою заднього виду і двома USB-портами. Аудіосистема включає Bluetooth для аудіо і телефону, Apple CarPlay і Android Auto. Кермо огорнуте шкірою, хоча сидіння отримали тканинну обшивку і не отримали електроприводу. Про безпеку дбає функція «Rear Seat Reminder», яка нагадує про тих, хто сидить позаду.

Опційне обладнання

Сучасний Terrain отримав чимало опцій, більшість з яких розподілена по комплектаціям. Найбажанішою опцією може стати дизельний або більш потужний бензиновий двигун. Усім моделям доступна система повного приводу. Піднімаючись по модельним сходам, можна розраховувати на 8.0-дюймовий сенсорний екран навігаційної системи з аудіосистемою «Bose», шкіряні сидіння з підігрівом і охолодженням, підігрів задніх сидінь і просунуті системи безпеки, на кшталт попередження про можливе зіткнення, попередження про сліпі зони, попередження про перехресний рух позаду, камеру кругового огляду і попередження про виїзд за межі смуги руху.

Під капотом

Новий позашляховик gmc terrain пропонує три двигуна. Найменший це 1.5-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 170 кінських сил і 275 Нм. Компонується він автоматичною коробкою передач на дев’ять ступенів. З приводом на передні колеса витрачає 9.0 л/100км у міському, 7.8 л/100км у заміському і 8.4 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом показники змінюються на 9.8, 8.4 і 9.1 л/100км відповідно. Наступним йде 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 252 кінських сили і 353 Нм. У пару йому дісталася та сама коробка передач. З переднім приводом витрата становить 10.6 л/100км у місті, 8.4 л/100км за його межами і 9.5 л/100км у середньому. З повним приводом позашляховик споживатиме 11.2, 9.0 і  10.1 л/100км відповідно. Дизельний 1.4-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун гарантує 137 кінських сил і 325 Нм. Він компонується шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Зі стандартним приводом на передні колеса витрата пального сягає 8.4 л/100км у міському, 6.0 л/100км у заміському і 7.2 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом показники витрати майже не змінюються.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Fiat 500 2018
Огляд тест-драйву: Fiat 500 2018
Огляд тест-драйву: Lincoln MKZ 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lincoln MKZ 2018