GMC Yukon 2022: пригоди чекають

23 лютого 2022

GMC Yukon - солідний повнорозмірний позашляховик. Навіть без урахування довгобазної версії XL він є одним із наймісткіших авто в класі. На вибір представлено три потужні двигуни та чотири варіанти оформлення салону. Чи зможе GMC Yukon 2022 претендувати на ваші гроші та місце у гаражі? 

Купити новий автомобіль ДжіЕмСі Юкон 2022 на автобазарі AutoMoto.ua

Нове у 2022 році

  • 6,2-літровий V8 тепер доступний у комплектації AT4;
  • вдосконалене голосове керування мультимедійною системою на базі Google;
  • незначні зміни у різних пакетах опцій.

Кому варто купити? 

Шукаєте великий трирядний позашляховик? Бажаєте виділятися на тлі Тойоти та БМВ? Придивіться GMC Yukon. Хочете ознайомитися з усіма позашляховиками американського бренду? Ось каталог моделей Джі Ем Сі.

Нове чи б/у авто?

Хоча минулого року Юкон отримав повне оновлення, до 2022 року виробник підготував помітні зміни. У позашляховику з'явиться новий стандартний цифровий 12,0-дюймовий дисплей та інформаційно-розважальний інтерфейс, розроблений у співпраці з Google. Що стосується механіки, 6,2-літровий V-8 тепер доступний у комплектації AT4 і може бути обладнаний подвійною вихлопною системою. Топовий Denali пропонує раніше опціональну центральну консоль з електроприводом як стандартне обладнання. Колірна гамма поповнилася відтінком Redwood Metallic. Звичайно, свіжа модель – чудовий вибір. Але покоління дебютувало в 2021 році і торішня модель зберігає свою актуальність.

GMC Yukon або Chevrolet Tahoe

Дивіться також каталоги:

Tahoe є корпоративним близнюком Yukon, тому обидва позашляховики мають схожі силові агрегати, характеристики, а також вантажний та пасажирський простір. З Джі Ем Сі Юкон ви отримаєте більш якісний та стильний салон, особливо у комплектації Denali. Tahoe коштує дешевше Yukon приблизно на 2 500 $. 

GMC Yukon або Ford Expedition

Ford Expedition – один з найкращих великих позашляховиків на ринку. Він має потужний двигун V6 з подвійним турбонаддувом, і здатний буксирувати трохи більше, ніж Юкон. Крім того, Ford пропонує зручніші задні сидіння. З іншого боку, салон Yukon виглядає преміально, а кузов XL з подовженою колісною базою затьмарює Expedition Max з довгою колісною базою в параметрі вантажопідйомності. Обидва позашляховики гарні, але Форд трохи кращий.

Оголошення про продаж нового ДжіЕмСІ Юкон 2022 на АвтоМотоКупити нову модель позашляховика ДжіЕмСі Юкон 2022 в УкраїніРозміри кузова позашляховика ДжіЕмСі Юкон 2022Технічні характеристики ДжіЕмСі Юкон 2022Підібрати комплектацію ДжіЕмСі Юкон 2022 на AutoMoto.uaОгляд нового автомобіля ДжіЕмСі Юкон 2022 з фото та відеоТест-драйв нового автомобіля ДжіЕмСі Юкон 2022 з фото та відеоІнтер'єр нового автомобіля ДжіЕмСі Юкон 2022Салон нового позашляховика ДжіЕмСі Юкон 2022Сидіння в салоні нового ДжіЕмСі Юкон 2022Приладова панель ДжіЕмСі Юкон 2022Центральна консоль ДжіЕмСі Юкон 2022

Салон

У стандартній комплектації Джі Ем Сі Юкон 2022 вміщує вісім людей. Ви можете збільшити число до дев'яти, якщо виберете переднє багатомісне сидіння, або зменшити його до семи, якщо замовите капітанські крісла другого ряду. 
GMC старанно працювала над тим, щоб підняти новий Yukon не лише над своїм попередником, а й над суперниками. І це вдалося. Салон GMC Yukon вийшов виключно просторий і навіть дорослим у третьому ряду буде комфортно. Дизайнери використовували якісні матеріали. Варто відзначити, що версія Denali сильно дистанційована від решти модельного ряду завдяки унікальному дизайну інтер'єру та матеріалам преміум-класу. 

Yukon стандартно поставляється з 12-дюймовим кластером цифрових датчиків та новою мультимедійною 10,2-дюймовою системою, розробленою у співпраці з Google. Порадує стандартна точка доступу Wi-Fi та бездротова сумісність з Apple CarPlay та Android Auto, бездротова зарядна панель.

Звук в базовій моделі передається через стандартне налаштування з шістьма динаміками, а аудіосистема Bose з дев'ятьма динаміками є у моделях SLT і AT4. Топова версія Denali оснащена аудіосистемою преміум-класу із 14 динаміками від Bose. Мультимедійна система для задніх пасажирів може бути встановлена ​​в трьох верхніх комплектаціях і включає два 12,6-дюймових сенсорних екрани з можливістю нахилу і спільного використання екрану.

У багатьох трирядних позашляховиків залишається невеликий вантажний простір за третім рядом. Але GMC Yukon – це виняток. Навіть із усіма піднятими сидіннями об'єм багажника становить 722 л. Складання третього ряду збільшує вантажний простір до 1055 л. Зі складеними другим і третім рядами багажне відділення Yukon досягає значних 3480 л.

Версія XL збільшує ці цифри до 1175, 2656 та 4097 л відповідно.

Відео тест-драйв GMC Yukon 2022 року

 

Технічні характеристики

У вас є вибір із трьох двигунів у цьому Юкон: два V8 та шестициліндровий дизель з турбонаддувом. 
Нижні комплектації стандартно поставляються із 5,3-літровим V8 потужністю 355 кінських сил. Більшість з них доступні з 3,0-літровим шестициліндровим дизельним Duramax, що розвиває потужність 277 кінських сил. 

Комплектація Denali стандартно постачається із дизельним двигуном. Ця версія та AT4 доступні з 6,2-літровим V8 потужністю 420 кінських сил. Цей V8 розганяє Yukon з 0 до 100 км/год за 6 секунд. 

Будь-який з цих силових агрегатів буде чудовим вибором. Стандартною є 10-ступінчаста автоматична коробка з плавними, але іноді млявими перемиканнями.

Витрата палива GMC Yukon визначає двигун під капотом. Ось середні цифри:

  • 13,1 л/100 км з базовим двигуном та заднім приводом;
  • 13,8 л/100 км з 6,2-літровим V8 та заднім приводом. 

З повним приводом моделі з будь-яким із цих двигунів витрачають близько 14,7 л/100 км. 

Для тих, хто хоче максимально заощадити паливо, передбачена дизельна трансмісія. З нею позашляховик витрачає 11,2-11,8 л/100 км у місті та 8,7-9,0 л/100 км на шосе.

Розмір Юкон ніколи не дозволить забути, що ви керуєте повнорозмірним позашляховиком, але завдяки вдосконаленому шасі, адаптивній підвісці та потужному двигуну за кермом ви відчуваєте лише впевненість. Загалом характеристики поїздки GMC Yukon можна описати одним словом "комфорт". Просто потрібно звикнути до значних габаритів.

А як щодо позашляхових здібностей? Юкон не може відвезти вас особливо далеко від дороги, але комплектація AT4 пропонує деяке пригодницьке обладнання: стандартний повний привід, систему контролю спуску, захисну пластину і двоступінчасту роздавальну коробку. Вибирайте цю комплектацію, якщо ви плануєте періодично з'їжджати з міського асфальту.

Безпека

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США привласнила GMC Yukon 2022 загальний рейтинг безпеки в 4/5.

Розміри та вага

Довжина стандартного Yukon складає 5,3 м, а довжина Yukon XL – 5,7 м. Споряджена маса коливається від 2429 до 2515 кг. 

Можливі комплектації

Купити Джі Ем Сі Юкон можна в одній із чотирьох комплектацій: SLE, SLT, AT4 та Denali.

Попередній огляд Огляд Toyota Sienna 2022: сімейне рішення
Купити новий автомобіль Тойота Сієнна 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Фольксваген Джетта 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Volkswagen Jetta 2022: надійний седан