Огляд тест-драйву: Volkswagen Beetle 2018

21 травня 2018

Представлений у кузові купе і кабріолет Volkswagen Beetle з турбодвигуном можна вважати синонімом доступного задоволення. З новим, більш потужним і економним двигуном і легендарною формою Beetle вміло поєднує ретро мотиви з сучасною стилізацією і системами безпеки. Перелічені особливості виділяють його на фоні Mini Cooper і Fiat 500. Нинішній Beetle доступний у чотирьох комплектаціях: S, Coast, SE і Dune. Усі моделі є передньопривідними і стандартно оснащені шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. За їх потужність відповідає новенький 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 174 кінських сили, що є хорошим показником для класу.  

Огляд тест-драйву: Volkswagen Beetle 2018

Вам сподобається

При збалансованій стартовій ціні Beetle пропонує чудове співвідношення вартості і оснащеності. У такому ціновому діапазоні він став найбільш стильним автомобілем. А новий 2.0-літровий турбодвигун гарантує більший запас потужності, ніж Mini Cooper або Fiat 500.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

1.5-літровий базовий двигун Mini Cooper не має такої потужності, але тішить кращим рівнем економії. До того ж, Mini пропонує механічну коробку передач, а 189 кінських сил версії Mini Cooper S перевершують творіння Volkswagen. Плюс Mini пропонується з чотирма дверима, чого не знайдеш у Beetle.

Нове у 2018 році

У поточному році усі Фольксваген Бітл постачаються з більшим і потужнішим 2.0-літровим чотирьохциліндровим турбодвигуном, який, до того ж, має хороший рівень економії. Новинкою стала комплектація Coast з приладовою панеллю, яка нагадує дерев’яну дошку для серфінгу, та кращою гарантією. Версія Beetle R-Line зникла.

Враження від їзди

Новий Фольксваген Бітл - фанат спортивної динаміки з хорошим запасом потужності і спритним управлінням. Шаленої їзди очікувати не варто, але задоволення водій отримає. Представник Volkswagen більш комфортний, ніж Mini Cooper або Fiat 500, що виражається у плавності ходу і тиші салону. На відкритих дорогах Beetle відчувається стабільно і впевнено, гарантуючи манери невеликого седану. Водій буде задоволений новим турбодвигуном. З ним гарантоване хороше прискорення і надійне утримання потужності. Гідну пару йому складає шестиступінчаста автоматична коробка передач, яка має механічний режим для бажаючих все контролювати і спортивний режим для більш агресивної манери їзди. Видимість хороша, хоча у кабріолеті ситуація трохи гірша, зважаючи на широкі стійки даху.

Найкращі характеристики

Одна з найкращих аудіосистем «Fender Premium Audio» доступна для Beetle як опція. Вона вражає 400 Вт потужності та сабвуфером у багажнику. Створена у співпраці Fender і Panasonic, система має чотири стандартних і чотири високочастотних динаміки для відмінного звучання.

Компактний Volkswagen Beetle добре укомплектований системами і функціями безпеки. Камера заднього виду стандартна для всіх Beetle, так само як система «Crash Response», яка припиняє подачу пального до двигуна, відмикає двері та активує аварійний сигнал у разі спрацювання подушок безпеки. Автоматична система після аварійного гальмування уповільнює автомобіль після зіткнення для попередження подальших аварій. Моніторинг сліпих зон з попередженням про перехресний рух позаду доступний як опція.  

Детально про автомобіль Volkswagen Beetle

Інтер’єр

Простір передніх сидінь зручний і достатній за об’ємом. Передні сидіння мають хорошу форму і пропонують надійну підтримку. Задні сидіння вміщують двох пасажирів, але високим людям не надто пощастить. Стилізація салону сучасна і зрозуміла з легкими у використанні елементами управління. Шанувальників ретро потішить форма приладової панелі і приладів. Для особистих речей передбачені місткі відсіки. Моделі купе нагадують хетчбек і пропонують 0.4 м3 вантажного простору. Кабріолети Фольксваген Бітл мають вдвічі менше, до того ж, до багажника дістатися не так легко.

Екстер’єр  

Маючи одну з найбільш пізнаваних форм, Beetle хизується аркоподібним дахом, крилами з вигадливими вигинами і короткими звісами. Такий дизайн привертає увагу. Задній спойлер додає спортивної харизми і відрізняє від решти подібних автомобілів. Моделі кабріолету мають тканинний дах і кришку багажника замість звичайної, металевої. Версія Beetle Dune вирізняється шириною і висотою.

Базова комплектація

Нове купе VW Beetle S постачається з автоматичною коробкою, підігрівом бічних дзеркал, камерою заднього виду, автозатемненням бічних дзеркал, 16-дюймовими литими дисками коліс, 6 механічними режимами налаштування передніх сидінь і задніми сидіннями, які складаються у співвідношенні 50/50. За розваги і відтворення звуку відповідає AM/FM/CD система на 8 динаміків з USB і Bluetooth. Рульове колесо, стандартно оздоблене шкірою, налаштовується по куту і вильоту. Ця ж модель з пакетом «Style and Comfort» отримує: обшивку сидінь з шкірозамінника, підігрів передніх сидінь, функцію доступу без ключа та інформаційно-розважальну систему з 6.3-дюймовим сенсорним екраном з додатком Car-Net, який сумісний з Apple CarPlay і Android Auto.

Опційне обладнання

Модель Beetle Coast отримала: унікальну приладову панель, особливу тканину обшивки сидінь і панорамний дах. Вона їздить на 17-дюймових колесах. Модель Beetle SE додасть: моніторинг сліпих зон з попередженням про перехресний рух позаду, автоматичний двозонний клімат-контроль, функцію доступу без ключа і кнопкове запалювання. Топова модель Beetle Dune може похвалитися: унікальними переднім і заднім бамперами, бі-ксеноновими фарами, аудіосистемою «Fender Premium Audio» і 18-дюймовими колесами.

Технічні характеристики

Усі Volkswagen Beetle 2018 року використовують 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 174 кінських сили. Пару йому складає шестиступінчаста автоматична коробка передач. Витрата пального перебуває на рівні 9.1 л/100 км у міському, 7.2 л/100 км у заміському та 8.2 л/100 км у змішаному циклах.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Nissan Versa 2018
Огляд тест-драйву: Nissan Versa 2018
Огляд тест-драйву: Lexus NX 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lexus NX 2018