Психіатричні та наркотичні перевірки водіїв: готуємося до змін

15 июня 2017

Вже до 2020 року Україна має намір вдвічі знизити смертність на автошляхах шляхом ряду заходів і нововведень, в тому числі, за рахунок введення обов’язкового використання шин, відповідних по сезону.

 

Такі норми містяться в Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року, текст якої Кабінет міністрів схвалив на засіданні в середу, повідомляє AutoMotoClub.info.

 

Цитата: 
«Що саме пропонує «Укравтодор» для зниження небезпеки на автошляхах: Ми пропонує будівництво мінімум 500 кільцеві розв’язки замість сьогоднішня нерегульовані перехрестя, оновлення технічні стандарти для проектування і будівництво дороги, обладнання мінімум 1 тис наземної пішохідні переходи, також це і острівці безпеку, освітлення , якісні дорожні знаки, розмітка », — сказав міністр інфраструктури України Володимир Омелян, презентуючи вказану стратегію.

 

Він також зазначив, що в рамках роботи Дорожнього фонду, 5% його надходжень будуть направлятися на заходи з безпеки на дорогах.

 

Цитата: 
«Ми очікуємо, що в 2018 році році ми спрямуємо 1,6 млрд грн на безпеку, в 2019 році -. 2,5 млрд, 2020г.- не менше 3,5 млрд грн Ми повинні до 2020 року скоротити на 50% смертність на українських дорогах », — повідомив міністр.

 

Cтратегія передбачає систематизацію порядків проведення профілактичних наркологічних оглядів, обов’язкових психологічних оглядів водіїв та кандидатів у водії.

 

Крім цього пропонується підвищення відповідальності за порушення габаритно-вагових норм на дорогах; введення європейської системи допуску до ринку автомобільних перевезень пасажирів і вантажів.

 

Читайте також: 

 

{"code":"interesting_widget","id":880,"type":"horizontal"}

{"code":"interesting_widget","id":879,"type":"horizontal"}

{"code":"interesting_widget","id":1374,"type":"horizontal"}

Предыдущая статья Чому литовські авто стали поперек горла президенту та його друзям
Чому литовські авто стали поперек горла президенту та його друзям
На чем разоряются владельцы электромобилей
Следующая статья На чем разоряются владельцы электромобилей

Популярные новости