Круїзні байки: ТОП-5 моделей

26 квітня 2021

Мрієте залишити вдома рутину разом з карантином і відчути справжню свободу подорожі на мотоциклі? Їхати світ за очі, милуватися красотами і не стежити за часом легко, якщо у вас є круїзний байк. 

Багато водіїв вважають круїзні мотоцикли найкращими завдяки їхній зручній посадці. Часто ці байки не вражають потужністю, замість цього вони пропонують великий крутний момент на низьких оборотах. В результаті круїзери можуть похвалитися легким перемиканням передач та ходовими якостями, які сподобаються як досвідченим байкерам, так і новачкам. Ось 5 кращих круізерів на моторинку сьогодні. 

Indian Challenger Dark Horse

Купити круїзний байк Indian Challenger Dark Horse

Indian Challenger Dark Horse користується визнанням гонщиків не тільки за свої новітні технології та зручний дизайн, але і за революційні можливості безпеки. У моделі 2021 року Dark Horse використовує той же двигун PowerPlus V-Twin з рідинним охолодженням, який тепер забезпечує максимальний крутний момент 122 к.с. і 187 Н·м.

Важливим оновленням є вбудована функція Apple CarPlay, яка акуратно усуває небезпеку використання смартфона під час поїздки. Indian Challenger Dark Horse оснащений повністю світлодіодним освітленням, встановленими на шасі обтічниками, технологією Smart Lean, Drag Torque Control, гальмами Brembo, запалюванням без ключа, 6,5-дюймовими динаміками, перевернутою передньою підвіскою і задніми амортизаторами з гідравлічним регулюванням.

Moto Guzzi MGX-21

Купити байк для подорожей Moto Guzzi MGX-21

Шанувальники туристичних мотоциклів і заїздів на далекі дистанції обожнюють MGX-21 за його класичний вид. Moto Guzzi забезпечує аеродинамічну гармонію за рахунок обтічників типу «крило кажана» та спортивної рами з оргскла з подвійним екраном. Ці особливості доповнюють ергономічний дизайн MGX-21, який забезпечує комфортну поїздку для райдерів різного зросту.

Moto Guzzi MGX-21 може похвалитися чотиритактним V-подібним двоциліндровим двигуном об'ємом 1380 куб. Байк оснащений передніми і задніми дисковими гальмами з нержавіючої сталі, стандартною передньою підвісною вилкою, регульованою задньою підвіскою з подвійним амортизатором, однодисковим зчепленням і безкамерними колесами з алюмінієвого сплаву.

Ducati Diavel 1260

Купити мотоцикл Ducati Diavel 1260 б/у

Модель Diavel 1260 - один з найпопулярніших круізерів завдяки унікальному поєднанню максимальної потужності з ергономікою. Система швидкого перемикання передач і високоефективні гальма забезпечують максимальне задоволення від водіння.

Ducati оснастив Diavel 1260 шестиступінчастою трансмісією, передніми і задніми дисковими гальмами, Ducati Quick Shift, подвійним вихлопним патрубком «два в одному», системою ABS на поворотах, повністю світлодіодним освітленням і Ducati Wheelie Control. Diavel 1260 2020 модельного року оснащений 1262-кубовим двигуном Desmodromic Ducati Testastretta DVT L-Twin з рідинним охолодженням, який розвиває 159 к.с. при 9500 об/хв і максимальний крутний момент 128 Н·м при 7500 об/хв. Вражає? Ось оголошення про продаж Дукаті Діавел

Honda Rebel 1100

Купити мотоцикл Honda Rebel 1100

Модельний ряд Rebel запустили ще в 1985 році, тому він може похвалитися багатою історією невеликих круїзних байків, відносно доступних для новачків. Оскільки багато гонщиків часто переходили на більші мотоцикли за короткий час, Honda розробила Rebel 1100 як велику альтернативу своїм попередникам. Honda оснастила Rebel 1100 пристойним кутом крену по обидва боки, щоб забезпечити бездоганний кліренс на поворотах.

Rebel 1100 має той же 1084-кубовий двигун Unicam SOHC з паралельним твіном з рідинним охолодженням, встановлений в моделі пригодницького байка African Twin 2020 року. Байк отримав чотири режими їзди, трубчасту сталеву раму, розташовані посередині підніжки, 6,9-дюймову РК-панель, розетку USB-C, 3-літровий накопичувач і регульовану регулювання крутного моменту Honda.

Harley-Davidson Road Glide Special

Мотоцикл Harley-Davidson Road Glide Special на АвтоМото

Harley-Davidson розробив ці мотоцикли спеціально для тих, хто шукає байк з класичним туристичним дизайном, оснащений безліччю сучасних преміальних функцій. Road Glide Special має 1868-кубовий двигун Milwaukee-Eight 114 V-Twin з максимальним обертовим моментом 254 Н · м.

Harley-Davidson оснастив Road Glide Special повнокольоровим TFT-дисплеєм, інформаційно-розважальною системою Boom Box GTS, функцією гучного зв'язку для мобільних пристроїв, підтримкою USB, повністю світлодіодним освітленням, зчепленням з гідравлічним приводом і блискучими чорними колесами. У байці використовується унікальна рефлекторна система захисту водія, яка допомагає при гальмуванні і прискоренні, забезпечуючи впевненість і контроль для всіх гонщиків. Шукайте легендарний байк Harley-Davidson Road Glide Special в каталозі AutoMoto.ua. 

Попередня стаття Що означає TFSI на багажнику Audi?
Що означає TFSI на багажнику Audi?
Автомобіль для великої родини: 7 семимісних моделей
Наступна стаття Автомобіль для великої родини: 7 семимісних моделей

Популярні новини