АІС пропонує трактора BELARUS з кондиціонерами!

АІС пропонує трактора BELARUS з кондиціонерами!
Офіційний дилер BELARUS в Україні - Група компаній АІС, пропонує можливість придбання і установки кондиціонерів на трактора виробництва Мінського тракторного заводу. Так, можлива установка подкапотного кондиціонера (на моделі МТЗ BELARUS 82.1 і 80 / 82.1) або надахового кондиціонера (на 82.1 і 80 / 82.1, 892, 1025, 1 221).
 
Пропоновані кліматичні системи повністю адаптовані для роботи на тракторах BELARUS і мають заводську гарантію один рік. Завдяки продуманій конструкції кондиціонер може працювати при екстремально високих температурах навколишнього середовища. Враховується особливість використання трактора в різних кліматичних умовах, а також тепловий режим роботи двигунів. Надійність системи протягом усього терміну експлуатації досягається за рахунок використання високоякісних вузлів і агрегатів, а також відмінного інженерного рішення, що дозволяє безперешкодно здійснювати монтаж і сервісне обслуговування кондиціонерів.

Кліматична система, складається з випарника, конденсатора, компресора, ресивера з датчиком тиску, панелі управління і комплекту шлангів для холодоагенту. Залежно від конструкції кабіни випарник може бути виконаний в підлоговому, підвісному, або вбудовується варіанті.

Трактори BELARUS пристосовані для роботи в різних кліматичних зонах, не боятися морозів, спеки і бездоріжжя. Мають тривалий ресурс експлуатації і не поступаються європейським аналогам від яких вигідно відрізняються ціною. Довести трактор МТЗ до "досконалості" допомагає сучасна кліматична система, яка забезпечить комфортну прохолодну температуру в спекотну погоду, що дозволить оператору максимально ефективно виконувати польові роботи.
 
Відзначимо, що Група компаній АІС дає можливість придбати під замовлення будь-яку модель трактора BELARUS, що випускається Мінським тракторним заводом. Також до покупки пропонується широкий перелік сільськогосподарських і комунальних агрегатів та іншого додаткового обладнання. Крім того придбати трактор можна в Кредит або Лізинг *.
 
Торгово-сервісна мережа АІС крім продажу тракторів BELARUS забезпечує їхнє гарантійне та сервісне обслуговування. При цьому компанія пропонує послугу виїзного сервісу по всій Україні.
 
Детальніше про тракторах BELARUS і умовах їх покупки в мережі Групи компаній АІС можна дізнатися по телефону 0800-500205 або на сайті www.mtz.ais.ua.

* Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.