АВТО-ПАТІ ПРОПОЗИЦІЯ* НА АВТОМОБІЛІ MITSUBISHI

АВТО-ПАТІ ПРОПОЗИЦІЯ* НА АВТОМОБІЛІ MITSUBISHI

Офіційний дилер Mitsubishi Motors «Соллі Плюс» оголошує спеціальні святкові ціни на обмежений склад автомобілів ТМ «Mitsubishi». Вигідні умови придбання поширюються на обрані позашляховики бренду, а саме: «Outlander», «Eclipse Cross» і новинку 2019 року – «ASX». Спеціальні ціни будуть діяти протягом січня поточного року на обмежену кількість вищевказаних моделей.

Станом на 8 січня 2020 року моноприводна комплектація Mitsubishi Outlander Inform з двигуном 2,0 л потужністю 145 к.с. доступна за ціною від  517 000 грн.* Така комплектація вже має необхідні функції безпеки. Автомобіль оснащений ABS з EBD і Traction Control, має дві фронтальні подушки безпеки, системи допомоги при екстреному гальмуванні і при старті вгору (HSA), а також обладнаний системою курсової стійкості (ASC). Об'єднуючи якість, практичність і функціональність, Outlander стане автомобілем, який полюбить вся сім'я.

Під час дії Авто-паті пропозиції* вартість базової комплектації Eclipse Cross Intense становить від 633 000 грн.* Eclipse Cross, який, на перший погляд, виглядає як стильний міський кросовер, буде впевнено поводитися і на засніжених українських дорогах завдяки комплексу систем безпеки. Ретельно налаштована підвіска, чутливе до стилю водіння кермо і жорсткий кузов є запорукою керованості Eclipse Cross. Крім цього, автомобіль оснащений актуальними для зимового періоду підігрівом керма, передніх і задніх сидінь, підігрівом дзеркал заднього виду.

А спеціальна ціна на новинку 2019 року - Mitsubishi ASX в базовій комплектації Invite з двигуном 1,6 л з потужністю 116 к.с. і механічною коробкою передач в січні стартує від  485 000 грн.* Вказана комплектація є моноприводною, що важливо для покупців, які вимагають максимальної економічності пального.

Пройти тест-драйв автомобілів Mitsubishi і підібрати позашляховик в залежності від уподобань Ви можете в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні.

*Художня метафора. Мається на увазі надання спеціальних рекомендованих роздрібних цін на автомобілі ТМ «Mitsubishi» (зокрема, моделі «ASX», «Outlander», «Eclipse Cross», а також інші моделі, з обмеженого складу автомобілів) у період з 08.01.2020 р. до 31.01.2020 р. вкл. в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні, крім тимчасового окупованих територій та зони проведення ООС. Точні роздрібні ціни на вказані автомобілі ТМ «Mitsubishi» встановлюються офіційними дилерами Mitsubishi Motors в Україні, крім тимчасового окупованих територій та зони проведення ООС, та залежать від конкретної моделі і комплектації автомобіля. Детальні умови щодо пропозицій (у тому числі спеціальні ціни, моделі, комплектації), обмежень та місця проведення  див. на сайті mitsubishi-motors.com.ua. Кількість автомобілів з вказаними пропозиціями обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися від розміщеного у рекламі. Офіційний дистриб’ютор автомобілів Mitsubishi в Україні  - ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 08324, Київська обл., c. Гора, вул. Бориспільська, 22, тел. 044-205-33-55.

Детальні умови щодо пропозицій (у тому числі спеціальні ціни, включаючи співвідношення цін без вигоди і з вигодою) - на сайті mitsubishi-motors.com.ua. Офіційний дистриб'ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні - ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 08324, Київська обл., с. Гора, вул. Бориспільська, 22, тел. 044-205-33-55.

Інформація про MITSUBISHI MOTORS CORPORATION

Mitsubishi Motors Corporation - це міжнародна автомобільна компанія зі штаб-квартирою в Токіо, Японія, яка має чіткий фокус на виробництво позашляховиків, пікапів, електромобілів і підзаряджаємих гібридів.

З того часу, як був випущений перший автомобіль Mitsubishi - понад сто років тому — група демонструвала свої амбіції та прагнення створювати автомобілі нових класів, готовність відкривати нові сегменти, прагнення до розробки й використання найбільш передових технологій в автомобільному світі.

Глибоко закоренившись у фірмовій ДНК Mitsubishi Motors, нова стратегія Бренду націлена на залучення амбітних водіїв, готових кинути виклик усталеним правилам і готових прийняти зміни. Відповідно до цього підходу Mitsubishi Motors представила свою нову стратегію Бренду у 2017 році, виражену в слогані «Drive your Ambition» - в цих словах буквально все: бажання забезпечити людям свободу особистого транспорту, прагнення до передових напрацювань, відображення постійного діалогу між Брендом і його клієнтами.

Сьогодні Mitsubishi Motors націлена на постійний розвиток, інвестиції в інноваційні технології, привабливий дизайн, розробку оригінальних продуктів, пропонуючи привабливі і неповторні автомобілі для клієнтів по всьому світу.

Інформація про «ЕМ ЕМ СІ Україна»

Компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна» - офіційний дистриб’ютор автомобілів Mitsubishi в Україні. Мета компанії «ЕМ ЕМ СІ Україна» - забезпечити максимальний рівень взаємодії з виробником, надавати якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів ТМ «Mitsubishi», забезпечення поставок і наявності складу оригінальних запчастин і аксесуарів. Компанія має розвинену мережу дилерських центрів по всій Україні, яка зараз налічує 29 автосалонів в усіх регіонах України, а також авторизований дилерський центр на території республіки Молдова.

Модельний ряд автосалону