Фінальний розпродаж Opel Movano за спеціальною ціною.

Фінальний розпродаж Opel Movano за спеціальною ціною.
Група компанія АІС оголошує про фінальну розпродажу моделі, яка є лідером в сегменті фургонів - Opel Movano. Opel Movano - малотонажний фургон комерційного призначення.
 
Хоч дизайн автомобіля динамічний і масивний, він маневрений і виглядає елегантно. Opel Movano втілює всі очікування від комерційного автомобіля, він створений спеціально для перевезень мало- і середньогабаритних вантажів, а також, завдяки семимісного виконання ще і 6 пасажирів.
 
Автомобіль адаптований для складних умов експлуатації і холодного клімату, тому не підведе ні за яких обставин.
 
 Автомобіль оснащений унікальним дизельним двигуном об'ємом 2.3 л, потужністю 163 к.с. з подвійною турбіною «Twin Turbo». Через рекордну потужності серед аналогічних моделей в даній ціновій категорії це унікальна пропозиція на ринку України.
 
У Opel Movano механічна 6-ступінчаста коробка передач.
 
Повна маса автомобіля 3.5 т.
 
Вантажопідйомність - 1100 кг.
 
Для 7-місцевої версії обсяг вантажного відсіку 8.1 м3 і довга завантаження 2.7 м.
 
Задня підвіска для задньопривідної версії - потрійна ресора.
 
Професійні якості вантажного автомобіля Opel Movano підкреслює кабіна. Сидіння водія регулюється по висоті, що забезпечує максимальну оглядовість. Ніші для зберігання віщо дозволяють тримати документи або робочі інструменти завжди під рукою. Під час поїздок почуття комфорту надають: система кондиціонування, ергономіка приладів і поліпшена звукоізоляція.
 
Opel піклується про безпеку своїх пасажирів, Opel Movano оснащений фронтальною подушкою безпеки водія і фронтальної подушкою безпеки пасажира.
 
Так само автомобіль оснащений систем курсовій стійкості (ESP) останнього покоління з адаптивним контролем навантаження, що дозволяє автомобілю утримувати траєкторію, зберігаючи стійкість незалежно від стану завантаження.
 
Покращує маневри при паркуванні задній парктронік з камерою заднього виду.
 
Opel впевнений в якості виготовлених автомобілів і тому гарантія на авто 2 роки без обмеження по пробігу.
 
І головне, автомобіль в ексклюзивній версії є на складі в Україні по спеціальній ціні - 980 000 грн.
 
Кількість автомобілів обмежена.