Група компаній АІС починає продажі тракторів BELARUS для комунальних служб!

Група компаній АІС починає продажі тракторів BELARUS для комунальних служб!
Офіційний дилер BELARUS в Україні - Група компаній АІС, починає продажі тракторів для комунальних служб! У торговельній мережі АІС представлені трактора BELARUS моделей 82.1 (2), 892, 1025, 1221 зі встановленим комунальним навісним обладнанням. Асортимент агрегатів включає: щітка комунальна, відвал комунальний передній навісний, фронтальний навантажувач, причіп.
 
Дане навісне обладнання дозволяє повноцінно використовувати трактор для комунальних робіт, не купуючи дорогі машини для підмітання та снігоприбиральні машини. Завдяки навісного устаткування немає необхідності тримати великий парк техніки. Це відмінне рішення для очищення вулиць з невисокою інтенсивністю руху, доріг, пішохідних зон, парків, дворів, а також інших ділянок від сміття, снігу і піщаних наносів.
 
Пропоновані до покупки трактора оригінальної збірки виробництва Мінського тракторного заводу. Спеціальна техніка для тракторів - українського виробництва.
 
Трактори BELARUS пристосовані для роботи в різних кліматичних зонах, не бояться морозів, спеки і бездоріжжя. Крім того трактора, виробництва Мінського тракторного заводу, одні з найбільш надійних, нічим не поступаються європейським аналогам від яких вигідно відрізняються ціною.
 
Основні переваги тракторів BELARUS:
  • невеликі експлуатаційні витрати;
  • висока продуктивність;
  • економічність;
  • можливістю монтажу різного навісного устаткування.
Торгово-сервісна мережа АІС забезпечує гарантійне та сервісне обслуговування тракторів BELARUS. При цьому компанія надає послугу виїзного сервісу.
 
Ще однією перевагою покупки BELARUS в АІС є можливість придбання трактора в Кредит або Лізинг *.
Також, найближчим часом асортимент пропонованої тракторної техніки буде розширено екскаваторами. Раніше до продажу було запропоновано модифікація трактора Belarus для лісових господарств і асортимент сільськогосподарської агрегатів бренду «Лозівські машини».
 
Група компаній АІС дає можливість придбати будь-яку модель трактора BELARUS, що випускається Мінським тракторним заводом. Також на замовлення клієнтів може бути проведено підбір та закупівля необхідного навісного обладнання.
 
Детальніше про тракторах BELARUS і умовах їх покупки в мережі Групи компаній АІС можна дізнатися по телефону 0800-500205 або на сайті www.mtz.ais.ua
* Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.
Інформація про Групу компаній АІС
 
Група компаній АІС - оператор автомобільних послуг. Працює на ринку з 1992 року. Основний бізнес компанії - послуги з продажу та сервісного обслуговування автомобілів та запасних частин.
 
Група компаній «АІС» першою реалізувала концепцію обслуговування клієнтів на всіх етапах володіння автомобілем:
 
1. Продаж нового автомобіля або автомобіля з пробігом.
 
2. Сервісне обслуговування автомобіля в період експлуатації.
 
3. Комплекс послуг, що супроводжує придбання і обслуговування автомобіля:
  • придбання автомобіля в кредит, в лізинг, за допомогою послуги трейд-ін;
  • страхові послуги;
  • продаж і установка автомобільних аксесуарів і додаткового устаткування;
  • продаж запасних частин;
  • надання послуг асистантських сервісу - технічна і консультаційна допомога в дорозі.
4. Викуп автомобіля з пробігом.
Група компаній АІС - це національна мережа автоцентрів і станцій технічного обслуговування, магазинів запасних частин, виробниче підприємство, регіональні автомобільні склади і логістичний центр зі зберігання та розподілу запасних частин, митно-ліцензійний склад і автотранспортна компанія. Компанія пропонує клієнтам 17 автомобільних брендів і більше 400 моделей і комплектацій.