Група компаній АІС представить на АГРО-2019 преміум-версію трактора BELARUS

Група компаній АІС представить на АГРО-2019 преміум-версію трактора BELARUS
Офіційний дилер Мінського тракторного заводу Група компаній АІС в рамках XXXI Міжнародної агропромислової виставки АГРО-2019 вперше презентує ексклюзивну тюнінг-версію трактора BELARUS-892 LUX-LPG.
 
Презентований BELARUS-892 LUX-LPG має цілий ряд преміальних опцій і унікальне додаткове обладнання:
 
1. Трактор укомплектований газобалонним обладнанням провідних світових виробників: електронний блок управління італійської компанії A.E.B (світового лідера у виробництві електроніки для альтернативних видів палива), запірна арматура італійської компанії OMB і Tomasetto Achille Spa, яка забезпечує максимальну безпеку при роботі двигуна на газу.
 
Група компаній АІС - перша компанія в Україні, яка встановила ГБО на трактор BELARUS! АІС більше 20 років займається установкою ГБО, його ремонтом і обслуговуванням. Компанія пропонує цілий ряд інноваційних рішень по експлуатації транспорту як з бензиновим, там і дизельним двигуном на газовому паливі (метан або пропан). Так, використання ГБО на тракторі BELARUS дозволить заощадити на паливі від 25% до 35%.

2. На трактор також встановлено підкапотний кондиціонер Konvekta, використання якого в поєднанні з тонуванням стекол дозволить істотно підвищити комфорт і продуктивність роботи водія в спекотний літній сезон.
 
3. Камера заднього виду PRIME-X з виносним монітором дозволить водієві контролювати роботу задніх причіпних пристроїв без необхідності переривати роботу і залишати салон.
 
4. GPS трекер дозволить власнику контролювати місцезнаходження трактора, а керівнику агрогосподарства оперативно стежити за ходом та ефективністю виконання польових робіт.
 
5. Додаткові LED-ліхтарі дозволять ефективно експлуатувати трактор в темний час доби, максимізуючи можливий ресурс його роботи.

6. Аудіосистема SKYLOR доповнить комфорт і посилить драйв водія під час проведення польових робіт.
 
7. Преміальність зовнішнього вигляду доповнить оформлення карбонової плівкою кузовних деталей трактора, що підкреслить успішність агрогосподарства, в якому він буде експлуатуватися.
 
Оформити замовлення як на презентовану версію BELARUS-892 LUX-LPG, так і серійні варіанти всіх моделей тракторів BELARUS можна буде за спеціальними ціновими умовами на стенді Групи компаній АІС.
 
Виставка АГРО-2019 пройде з 04 ​​по 07 червень 2019 р в м Київ, НК "Експоцентр України", пр-т Академіка Глушкова, 1.
 
Експозиція Групи компаній АІС буде працювати в зоні «Автотранспорт і Логістика» - праве крило перед центральним входом в Експоцентр.
 
Більш докладно про інші новинки, які АІС презентує на АГРО 2019 можна прочитати тут: https://ais.ua/news/ais-predstavit-na-agro-2019-tehniku-ukr-proizvodstva.

Інформація про тракторах МТЗ, пропонованих Групою компаній АІС, умови їх придбання на сайті https://mtz.ais.ua або по тел. 0 800 500 205 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів в Україні).
 
Більш детальна інформація про виставку на сайті https://agroexpo.in.ua/.