Група компаній АІС представить на АГРО-2019 техніку українського виробництва!

Група компаній АІС представить на АГРО-2019 техніку українського виробництва!
Група компаній АІС - один з провідних операторів техніки для бізнесу, презентує на АГРО-2019 ряд новинок, в тому числі спеціальну техніку українського виробництва.
 
АГРО-2019 - найбільша агропромислова виставка України, буде проходити з 04-07 червня 2019 р на території НК "Експоцентр України" за адресою пр-т Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ), г. Киев! В рамках виставки Група компаній АІС представить:

 

1. Новий позашляховик Chevrolet Niva 2019 модельного року (в комплектації LEM). Оновлений автомобіль отримав такі нові опції як: задній парктронік і відеокамера заднього виду, що обігрівається вітрове скло, передні сидіння водія і пасажира з підігрівом, водійське сидіння з поперекової підтримкою, 2 DIN-магнітолу і цілий ряд інших. Chevrolet Niva - унікальне поєднання міського автомобіля і позашляховика. Автомобіль має одні з кращих показників прохідності, завдяки системі повного приводу і компактної колісній базі він з легкістю долає бездоріжжя, броди і підйоми крутизною до 50%. При необхідності експлуатації в складних умовах Chevrolet Niva може додатково комплектуватися: шноркелем для подолання водних перешкод, передній захистом двигуна і КПП, колесами з шинами спеціального призначення All-Terrain, рейлингами на даху з навантаженням до 75 кг. Завдяки своїм характеристикам Chevrolet Niva є одним з лідерів з поставок агрофірмам і фермерським господарствам. Більше інформації про Chevrolet Niva на сайті niva-chevrolet.com.ua.

2. Новий Паливозаправник KrASZ, ємністю 10 куб.м. виробництва українського автомобільного заводу ВО «Авто-Холдинг». Автомобіль не має аналогів за обсягом перевезеного пального! Призначений для транспортування, короткочасного зберігання і заправки світлими нафтопродуктами щільністю не більше 0,83 т / м3 автомобілів, різних механізмів і машин з одночасним вимірюванням об'єму виданого палива. Паливозаправник KrASZ відрізняється високою якістю збірки і легкістю управління при розумній ціні покупки та витрати на експлуатацію. Більше інформації на сайті maz.ais.ua/autotoplivozapravschik-krasz-m5c5t1.html.

3.Сільськогосподарський самоскид KrASZ вантажопідйомністю 4,4 т. Среднетоннажний автомобіль, виробництва українського автомобільного заводу ВО «Авто-Холдинг», володіє високою функціональністю, європейським рівнем надійності і комфорту, а також одним з кращих показників безпеки в своєму класі. У перевезенні сельхозгрузов він з легкістю здатний замінити автомобілі великих класів. Самоскид має металеву вантажну платформу з висотою бортів 90 см. І тристоронню розвантаження, ідеально пристосований для експуатаціі на всіх типах дорожнього покриття. Більше інформації на сайті gaz.ua/samosval-next.html.

4. Трактор BELARUS 892 (МТЗ-892).

Це одна з найпопулярніших моделей тракторів BELARUS в Україні. Відноситься до універсально-просапних колісних тракторів. Призначається для використання в сільському господарстві (збір врожаю, обробіток і підготовка грунту), комунальному та лісовому господарствах, будівництві, транспорті та промисловості. Потужність, к.с. / кВт - 88,4 / 65,0, колісна формула - 4К4, число передач вперед / назад - 18/4.
Більше інформації на сайті: http://mtz.ais.ua/belarus-892.html.

 

Відзначимо, що Група компаній АІС пропонує до покупки широкий модельний ряд техніки для агробізнесу: позашляховики, повнопривідні вантажні і вантажопасажирські автомобілі, бортові автомобілі та різні види фургонів, сільськогосподарські самоскиди, зерновози, сільськогосподарські причепи, а також причепи-зерновози, трактора та навісне обладнання до ним. Купівля можлива в кредит або лізинг. *
 
Інформація про Групу компаній АІС, пропоновані автомобілі і тракторах, умови їх придбання на сайті ais.ua або по тел. 0 800 500 205 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів в Україні).
 
* Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.