Нова модель повнопривідного мультифункціонального автомобіля

Нова модель повнопривідного мультифункціонального автомобіля

Один з провідних операторів автомобільного ринку - Група компаній АІС, оголошує про початок прийому замовлень на нову модель комерційного автомобіля УАЗ Профі! Старт продажів повнопривідної вантажопасажирської версії новинки запланований на весну 2019 року. Потім до них додадуться вантажні та моноприводні версії.

Повнопривідний УАЗ Профі з дубль-кабіною поєднує в собі кращі якості вантажівки, позашляховика і комфорт легкового авто. Це універсальний і місткий повнопривідний автомобіль, який легко впорається з будь-якими логістичними завданнями як в умовах міста, так і на бездоріжжі, і зможе перевезти бригаду до 5 чоловік.

 

Новий УАЗ Профі має високу вантажопідйомністю - від 1,3 т. До 1,5 т. В залежності від комплектації, має посилену рамну конструкцію і можливість установки широкої гами різноманітних надбудов. Крім того автомобіль оснащений новим бензиновим 2,7-літровим двигуном ZMZ PRO з підвищеною потужністю (150 к.с.) і паливною ефективністю, який вигідно відрізняється невибагливістю до палива. Розгінна динаміка дозволяє впевнено триматися в потоці як на міських вулицях, так і на заміському шосе. Автомобіль має одні з найкращих показників по прохідності в своєму класі.
 
За опціонально оснащенню безпеки і комфорту УАЗ Профі перевершує більшість аналогів: подушка безпеки водія, наявність систем ABS + EBD, кондиціонер, круїз-контроль, підігрів передніх сидінь, дзеркала з електроприводом і підігрівом, нагадування про непристебнутий ремінь безпеки, система ISOFIX, бортовий комп'ютер, гідропідсилювач керма, електросклопідйомники, іммобілайзер, центральний замок, сигналізація, протитуманні фари і цілий ряд інших опцій. *

 

 

Також, автомобіль має містку вантажну платформу, яка володіє відмінним функціоналом: легко демонтовані тент, тристороння розвантаження, покриття підлоги транспортної фанерою, такелажні петлі, ремінь распаха заднього клапана тенту з фіксацією у відкритому положенні, що закривається ящик під бортовою платформою, підніжка для доступу в платформу .
 
Вартість УАЗ Профі в залежності від версії складе:
 
У вантажному виконанні з монопріводом - від 446 800. (Розрахований на перевезення 3 чоловік і 1,5 тонни вантажу). **

 

 

В вантажно-пасажирському виконанні і монопріводом - від 473 200. (Автомобіль розрахований на перевезення 5 чоловік і 1,3 тонни вантажу). **
Вантажно-пасажирська версія з дубль-кабіною і повним приводом буде коштувати від 503 200. (Автомобіль також розрахований на перевезення 5 чоловік і 1,3 тонни вантажу). **
Автомобілі УАЗ можливо придбати в Кредит або Лізинг. ***

Більш детальну інформацію про автомобілі УАЗ, і умови їх придбання можна дізнатися на сайті svyatoshino.ais.uaа також по телефону АІС Автоцентр Святошино (044) 593 64 00.

* Вказано перелік опцій комплектації «Комфорт».
** Вказані ціни за одиницю товару на УАЗ Профі в комплектації «Стандарт» станом на 28.01.2019 року, діє на всій території України. Ціни можуть бути змінені в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.
** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Госкомфінсулуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.