Спортивний шарм майбутнього. Новинки Mercedes-Benz на автосалоні в Лос-Анджелесі

Спортивний шарм майбутнього. Новинки Mercedes-Benz на автосалоні в Лос-Анджелесі

В центрі уваги відвідувачів стенду Mercedes-Benz в Лос-Анджелесі - нова модель CLS-класу, гібридний гіперкар Mercedes-AMG Project ONE, оновлений S-Class Cabriolet і концепт Mercedes-AMG GT4.

 

Розробка моделі CLS в 2004 г. Дала початок новому автомобільному сегменту Mercedes-Benz, де елегантність і динамічність купе сумісні з комфортабельністю і функціональністю седана. Випускаючи третє покоління автомобілів CLS, виробник зробив акцент на силі обаяння та унікальний характер цього законодавця автомобільної моди: разом з випуклой лінією борту, погой лінією бічної окалини і присімнішим силідатом салону новинка отримує "гени" класичного CLS. Модель отримала нову лінійку двигунів. До моменту виходу на ринок вона буде складатися з трьох шестициліндрових модифікацій: двох дизельних і однієї бензинової.

 

Серед найбільш ефективних обновлених передніх частин кузова - радiаторна растрiв у "бiльчастому" стиле з одним ламелью, характерним для купе Mercedes-Benz. Дизайн кузова при огляді збоку характеризується виверткою, високою лінією борту та спортивним приземистом силуэтом салону з безрамним виконанням остеклення.

 

Нова яскрава деталь світлодіодної підсвітки салону стали дефлекторами обдува, нагадують свою форму турбін авіаційних двигунів. Впечатление спортивності підкріплюється і за рахунок мануфактурного характеру обробки сидінь. Вони були розроблені ексклюзивно для даного типу кузова. В залежності від варіанта комплектації крісла можуть мати простежку або у вигляді обшивання, або у вигляді горизонтальних швів. Задні сидіння визуально виконані за подібністю з передніми сидіннями, що створює відчуття роздільних спортивних сидінь для кожного пасажира. При цьому купе CLS вперше реалізується як п'ятиместный автомобіль.

 

Ще одна новинка автосалона - Mercedes-AMG Project ONE, дводверний гіперкар, який вперше в історії переносить з гоночної траси на дороги загального користування найсучаснішою та економічною гібридною технологією Формули-1. Спортивний гібрид дозволяє розвивати загальну потужність силової установки більше 1000 л.с. и максимальная скорость свыше 350 км / ч. Полноприводний Проект ONE складається з інтегрованого та інтелектуально об'єднаного блоку мережі, що включає один 1,6-літровий гібридний бензиновий двигун V6 з турбонаддувом, чотири електромобілі загальною потужністю 240 кВт та літій-іонний акумулятор, потужністю 90 кВт. Розгін до 100 км / ч цей автомобіль займає рекордних 2,5 секунди.

 

«Ніколи раніше технологій з автоспорту не були впроваджені в повсякденне життя. 1,6-літровий V6 гібридний бензиновий двигун, розташований перед заднім мостом - ця особливість запозичена з Формули-1, але з невеликими змінами », - заявляє Тобіас Морс, виконавчий директор Mercedes-AMG GmbH. «Цей звір не совсем ручне: мотор може набрати до 11 000 оборотів в хвилину. Ні один інший автомобіль не може похвалитися таким показником », - зазначив він.

 

Оновлення відбулося і в сім'ї флагманської моделі S-Class. Оновлений кабріолет тепер оснащений комплексом інноваційних рішень, що застосовуються в раніше представленому седане. Серед них - нові, розширені за своєю функціональністю, допоміжні системи, сучасна концепція управління та індикації з широкоекранною приладною панеллю і рульовим колесом нового покоління, система комплексного управління комфортом ENERGIZING та інші. Ексклюзивною деталлю, притаманною тільки цій дводверній моделі, і компонентом її серійної комплектації є інноваційні задні світлодіоди з технологією органічних світлодіодів (OLED).

 

Новий бітурбірованный двигун V8, оснащений версією S 560 в змішаному циклі, споживає 8,7 л палива на 100 км пробігу, Оновіни торкнулися і зовнішнього вигляду автомобіля - він отримав передні бампера з хромованим переднім спойлером і великими повітряними запаленням, змінені пороги та подвійні вихлопні патрубки в стиль V12.

 

Mercedes-AMG GT 4 розроблений на базі Mercedes-AMG GT R і має характеристики істинного спорту. Автомобіль оснащений V8 битурбированным 4,0-литровым двигателем AMG, который потребляет 11,4 л топлива на 100 километров. До 100 км / ч автомобіль розгоняється менше, ніж за 4 секунди, при цьому максимальна швидкість - більше 250 км / час.

 

«Цей гоночний автомобіль задає нові стандарти в сегменті спорткарів», - заявив Тобіас Морс, виконавчий директор Mercedes-AMG GmbH. «В ньому регулюються система ABS та система контролю тяги (система контролю тяги). А враховуючи наявність регульованих педалей та додаткового кондиціонування, GT4 істотно перевершує звичайні стандарти гоночних автомобілів », - підкреслено представник бренда.