СТАРТ ПРОДАЖУ НОВОГО MITSUBISHI L200 В УКРАЇНІ: ЛЕГЕНДАРНИЙ ПИКАП СТАВ ЩЕ КРАЩЕ - В ДИЗАЙН, САЛОНІ, ТЕХНОЛОГІЯХ!

СТАРТ ПРОДАЖУ НОВОГО MITSUBISHI L200 В УКРАЇНІ: ЛЕГЕНДАРНИЙ ПИКАП СТАВ ЩЕ КРАЩЕ - В ДИЗАЙН, САЛОНІ, ТЕХНОЛОГІЯХ!

Пікап Mitsubishi L200 починає нову главу своєї 40-річної історії. Новий Mitsubishi L200 миттєво впізнається завдяки оригінальній зовнішності: масивні хромовані елементи і високо розташовані фари створюють «нове обличчя» в фірмовому стилі Dynamic Shield, окреслені колісні арки і горизонтальні смуги-ребра роблять профіль автомобіля стрункішою, задня частина прикрашена яскравими ліхтарями і масивним хромованим бампером. Разом із зовнішніми змінами, новинка стала і більш практичною: фари краще захищені від бруду та пошкоджень, додаткове кріплення в кузові дає можливість установки КУНГ-а або кришки. В результаті автомобіль виглядає зухвало і впевнено, він демонструє свою силу, при цьому не забуваючи про практичність. Автомобіль дещо збільшився в габаритах: довжина 5 290-5 300 мм, ширина 1 815 мм, висота 1 795 мм, колісна база досягає 3 000 мм; глибина кузова збільшилася на 15 мм і тепер становить 865 мм.

Новий Mitsubishi L200 отримав більш якісний і ергономічний салон. Так, змінилася архітектура центральної консолі: сріблястий декор у вигляді літери «V» візуально пов'язує центральну частину інтер'єру в один блок, підкреслюючи міцність новинки. Водія порадують нові прилади: яскраві і контрастні. Нарешті, Mitsubishi L200 нового покоління створює відчуття високої якості, демонструє турботу про людей в салоні: м'які накладки на підлокітнику і центральної консолі, подвійна декоративна строчка, розетка для зарядки і ніша під смартфон для задніх пасажирів. Новинка отримала покращену звукоізоляцію і посилену клітку кабіни, створену за технологією RISE з високоміцної сталі - запорука комфорту і безпеки.

Новий Mitsubishi L200, як і його попередник, побудований на основі рамної конструкції з незалежною передньою підвіскою і залежною ресорної задньою підвіскою. Рама стала більш жорсткою (+ 7%), а підвіски переналаштовані: наприклад, ззаду встановлені нові ресори та інші амортизатори - все для поліпшення комфорту і керованості. Автомобіль зберіг турбодизель 4N15 2.4L MIVEC: він славиться гарною надійністю, невеликою витратою палива, високою потужністю (154 к.с. або 181 к.с.). Плюс тепер в парі з мотором може працювати нова 6-ст. АКПП з режимом Sport Mode (вибір передач в ручному режимі за допомогою підрульових пелюсток). Серед інших важливих технічних змін - дебют на пікапі Mitsubishi L200 систем Off-Road Mode (вибір типу бездоріжжя) і HDC (допомога при спуску зі схилу), які доповнюють чудові можливості повнопривідної трансмісії. Кліренс автомобіля збільшений до 220 мм, кут в'їзду - 31 °, кут з'їзду - 23-29 ° (для кабіни Double Cab, в залежності від обраної версії і наявності / відсутності заднього бампера).

Ви вже можете познайомитися і придбати новинку: пікап Mitsubishi L200 2019 р.в. у офіційного дилера Mitsubishi Motors «Соллі Плюс. Ціна Нового Mitsubishi L200 - від 825 000 тис. грн. У вас є відмінна можливість одним з перших в Україні сісти за кермо нової «легенди L200»!

Модельний ряд автосалону